27 de ani
de presa libera
Vineri, Aprilie 28, 2017 01:32 AM

Politic

Trei candidați își dispută astăzi șefia organizației municipale a Partidului Național Liberal

de Călin BOSTAN
Politic  |
19.04.2017, 00:00
1619

   Trei candidați își dispută, astăzi, funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Național Liberal, funcție deținută în prezent, cu caracter interimar, de medicul Adrian Zoican.

   Este vorba despre Adrian Zoican, Vasile Olariu și Lucian Sălcuțan, care vor cere votul reprezentanților celor aproximativ 400 de membri ai organizației municipale liberale buzoiene, la conferința care va avea loc astăzi, începând cu ora 18,00.

   Actualul președinte interimar, Adrian Zoican, este medic urgentist, șeful Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Muni­cipal, și a fost ales, pe 5 iunie 2016, consilier județean. Vasile Olariu este directorul Agenției Teritoriale Buzău a Autorității Rutiere Române, a fost consilier județean în mandatul 2008-2012 și municipal în legislatura 2012-2016. Lucian Sălcuțan este avocat, a fost președintele organizației județene a fostului Partid Liberal Demo­crat (de la desprinderea acestuia din PNL și fuziunea prin absorbție cu Partidul Democrat). El a participat, în prezidiu,  la o conferință de presă a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, și a apărut, în mod sporadic, pe la Partidul Național Liberal, în special în momentele tensionate de anul trecut din viața organizației PNL Buzău.

Comentarii

Sapoca și mandresti (19 Apr, 08:33)
Andrei

Olariu este omul de casa al lui bigiu și neagu .Neagu vrea sa l impună pe olarit la pnl municipiu ca sa l izoleze pe toma în clm și pt o viitoare satire din barca psd în cea pnl .În fiecare săptămână olarit este la neagu în birou .Oare Ceau pus la cale în ultimele 2 luni.Bătălia se da pt viitorul majorități în clm buzau .Ciolacul dormi liniștit ca neagu vegheaza dar va și trădează.

Raspunde
parere (19 Apr, 14:56)
Alex

Dragul meu, cred ca vorbesti în necunoștință de cauza despre Dl Olariu! Nu este omul celor doi, si in niciun caz al PSD-ului! Întâi invata sa scrii corect gramatical și apoi sa iti dai cu părerea!

Raspunde
PNL Buzau-formatiune liberala? .....Buna gluma! (19 Apr, 17:10)
Fost membru PNL

Daca organizatia municipala a PNL Buzau nu mai are decat 400 de membrii,asta i-mi intareste convingerea ca nu am gresit atunci cand mam retras din pnl.Oricum,ceea ce se numeste PNL Buzau,nu mai este decat o rusine de organizatie,in nici un caz liberala.

Raspunde
părere 2 (19 Apr, 17:47)
cetățean

Cu dl. asistent medical zoican (trăiască Rep. Moldova), insuccesul este garantat. Și ne mai mirăm, cu astfel de submediocri, care pozează în oameni de dreapta, și asta doar pentru motivul că nu au avut loc la psd (a se vedea vlăsceanu, autodenumitul țărănist, care în seara alegerilor locale se afla la sediul psd), de ce câștigă mereu la Buzău ciuma roșie.

Raspunde
P NL (19 Apr, 22:14)
vio

Tot respectul pentru Vali Olariu

Raspunde

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Apr, 21:50 OMUL POTRIVIT INTR-UN LOC POTRIVIT
Ion a comentat pentru articolul Valeriu Șușnea, în conducerea Institutului Cultural Român:
Competenta, profesionalismul, dedicarea sunt calități indiscutabile pe care un manager le poate dovedi pentru a ocupa o funcție intr-un Consiliu de conducere, cum este cel al ICR. Doresc dlui Susnea sa ne vedem, de ce nu, in poziția de reprezentant ICR pe la New York sau așa ceva. Succes si felicitări!
27 Apr, 21:31 Incotro,PNL?
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
Probabil ca afacerile lui Cristi Romanescu vor prospera in continuare,dar PNL-ul "se va duce de rapa".Cine crede ca Romanescu poate fi un politician care sa scoata din mocirla morala in care se afunda PNL Buzau,ori este naiv,ori este rau intentionat.Asa cum il stiu pe Cristi Romanescu,este unpolitician pentru care e valabila zicala cu "interesu poarta fesu" si implicarea sa in politica are ca unica motivatie protejarea si dezvoltarea propriilor afaceri.In mod cert,el poate fi un bun manager,dar ca politician este precum un "pui de gaina" in mijlocul unui stol de ulii.Oricum,sunt ferm convins ca PNL-ul va insemna si va conta foarte putin in politica locala,iar reanimarea si revenirea dorite se amana sine die.
27 Apr, 20:10 Felicitari primului cetatean
Alt cetatean a comentat pentru articolul Înglodat în datorii la furnizori și la stat, Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă, în pericol iminent de desființare:
Bravo Domnul Marinescu , in sfarsit spune cineva ceva , ca pana acum totul a fost ,,secret de stat''
Google PageRank Checker