27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:45 AM

Politic

Trei candidați își dispută astăzi șefia organizației municipale a Partidului Național Liberal

de Călin BOSTAN
Politic  |
19.04.2017, 00:00
2646

   Trei candidați își dispută, astăzi, funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Național Liberal, funcție deținută în prezent, cu caracter interimar, de medicul Adrian Zoican.

   Este vorba despre Adrian Zoican, Vasile Olariu și Lucian Sălcuțan, care vor cere votul reprezentanților celor aproximativ 400 de membri ai organizației municipale liberale buzoiene, la conferința care va avea loc astăzi, începând cu ora 18,00.

   Actualul președinte interimar, Adrian Zoican, este medic urgentist, șeful Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Muni­cipal, și a fost ales, pe 5 iunie 2016, consilier județean. Vasile Olariu este directorul Agenției Teritoriale Buzău a Autorității Rutiere Române, a fost consilier județean în mandatul 2008-2012 și municipal în legislatura 2012-2016. Lucian Sălcuțan este avocat, a fost președintele organizației județene a fostului Partid Liberal Demo­crat (de la desprinderea acestuia din PNL și fuziunea prin absorbție cu Partidul Democrat). El a participat, în prezidiu,  la o conferință de presă a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, și a apărut, în mod sporadic, pe la Partidul Național Liberal, în special în momentele tensionate de anul trecut din viața organizației PNL Buzău.

Comentarii

Sapoca și mandresti (19 Apr, 08:33)
Andrei

Olariu este omul de casa al lui bigiu și neagu .Neagu vrea sa l impună pe olarit la pnl municipiu ca sa l izoleze pe toma în clm și pt o viitoare satire din barca psd în cea pnl .În fiecare săptămână olarit este la neagu în birou .Oare Ceau pus la cale în ultimele 2 luni.Bătălia se da pt viitorul majorități în clm buzau .Ciolacul dormi liniștit ca neagu vegheaza dar va și trădează.

Raspunde
parere (19 Apr, 14:56)
Alex

Dragul meu, cred ca vorbesti în necunoștință de cauza despre Dl Olariu! Nu este omul celor doi, si in niciun caz al PSD-ului! Întâi invata sa scrii corect gramatical și apoi sa iti dai cu părerea!

Raspunde
PNL Buzau-formatiune liberala? .....Buna gluma! (19 Apr, 17:10)
Fost membru PNL

Daca organizatia municipala a PNL Buzau nu mai are decat 400 de membrii,asta i-mi intareste convingerea ca nu am gresit atunci cand mam retras din pnl.Oricum,ceea ce se numeste PNL Buzau,nu mai este decat o rusine de organizatie,in nici un caz liberala.

Raspunde
părere 2 (19 Apr, 17:47)
cetățean

Cu dl. asistent medical zoican (trăiască Rep. Moldova), insuccesul este garantat. Și ne mai mirăm, cu astfel de submediocri, care pozează în oameni de dreapta, și asta doar pentru motivul că nu au avut loc la psd (a se vedea vlăsceanu, autodenumitul țărănist, care în seara alegerilor locale se afla la sediul psd), de ce câștigă mereu la Buzău ciuma roșie.

Raspunde
P NL (19 Apr, 22:14)
vio

Tot respectul pentru Vali Olariu

Raspunde

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker