27 de ani
de presa libera
Marti, Octombrie 24, 2017 06:54 AM

Politic

Trei candidați își dispută astăzi șefia organizației municipale a Partidului Național Liberal

de Călin BOSTAN
Politic  |
19.04.2017, 00:00
2697

   Trei candidați își dispută, astăzi, funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Național Liberal, funcție deținută în prezent, cu caracter interimar, de medicul Adrian Zoican.

   Este vorba despre Adrian Zoican, Vasile Olariu și Lucian Sălcuțan, care vor cere votul reprezentanților celor aproximativ 400 de membri ai organizației municipale liberale buzoiene, la conferința care va avea loc astăzi, începând cu ora 18,00.

   Actualul președinte interimar, Adrian Zoican, este medic urgentist, șeful Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Muni­cipal, și a fost ales, pe 5 iunie 2016, consilier județean. Vasile Olariu este directorul Agenției Teritoriale Buzău a Autorității Rutiere Române, a fost consilier județean în mandatul 2008-2012 și municipal în legislatura 2012-2016. Lucian Sălcuțan este avocat, a fost președintele organizației județene a fostului Partid Liberal Demo­crat (de la desprinderea acestuia din PNL și fuziunea prin absorbție cu Partidul Democrat). El a participat, în prezidiu,  la o conferință de presă a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, și a apărut, în mod sporadic, pe la Partidul Național Liberal, în special în momentele tensionate de anul trecut din viața organizației PNL Buzău.

Comentarii

Sapoca și mandresti (19 Apr, 08:33)
Andrei

Olariu este omul de casa al lui bigiu și neagu .Neagu vrea sa l impună pe olarit la pnl municipiu ca sa l izoleze pe toma în clm și pt o viitoare satire din barca psd în cea pnl .În fiecare săptămână olarit este la neagu în birou .Oare Ceau pus la cale în ultimele 2 luni.Bătălia se da pt viitorul majorități în clm buzau .Ciolacul dormi liniștit ca neagu vegheaza dar va și trădează.

Raspunde
parere (19 Apr, 14:56)
Alex

Dragul meu, cred ca vorbesti în necunoștință de cauza despre Dl Olariu! Nu este omul celor doi, si in niciun caz al PSD-ului! Întâi invata sa scrii corect gramatical și apoi sa iti dai cu părerea!

Raspunde
PNL Buzau-formatiune liberala? .....Buna gluma! (19 Apr, 17:10)
Fost membru PNL

Daca organizatia municipala a PNL Buzau nu mai are decat 400 de membrii,asta i-mi intareste convingerea ca nu am gresit atunci cand mam retras din pnl.Oricum,ceea ce se numeste PNL Buzau,nu mai este decat o rusine de organizatie,in nici un caz liberala.

Raspunde
părere 2 (19 Apr, 17:47)
cetățean

Cu dl. asistent medical zoican (trăiască Rep. Moldova), insuccesul este garantat. Și ne mai mirăm, cu astfel de submediocri, care pozează în oameni de dreapta, și asta doar pentru motivul că nu au avut loc la psd (a se vedea vlăsceanu, autodenumitul țărănist, care în seara alegerilor locale se afla la sediul psd), de ce câștigă mereu la Buzău ciuma roșie.

Raspunde
P NL (19 Apr, 22:14)
vio

Tot respectul pentru Vali Olariu

Raspunde

Stiri Agerpres

Coreea de Nord reprezintă o "amenințare fără precedent", afirmă Jim Mattis și aliații săi
Marti, Octombrie 24, 2017 06:38 AM

Programul militar nord-coreean reprezintă o "amenințare gravă și fără precedent" pentru Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia, au afirmat marți miniștrii apărării din cele trei țări, relatează AFP.

Senat: Propunerea legislativă pentru completarea Legii de organizare și funcționare a AGERPRES, marți, pe ordinea de zi a plenului
Marti, Octombrie 24, 2017 06:06 AM

Senatul ar putea dezbate și vota, marți, propunerea legislativă pentru completarea Legii 19/2003 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Presă AGERPRES, prin care se propune demiterea directorului general în cazul respingerii de către Parlament a Raportului anual de activitate al instituției.

Siria: 22 de morți într-un raid aerian la Deir ez-Zor (OSDO)
Marti, Octombrie 24, 2017 06:02 AM

Cel puțin 22 de persoane și-au pierdut viața luni seară într-un atac aerian cu origine neidentificată în apropiere de Deir ez-Zor, oraș din estul Siriei eliberat aproape complet de forțele regimului de la Damasc, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP.

China: Noua conducere va fi prezentată miercuri
Marti, Octombrie 24, 2017 05:28 AM

Noua conducere chineză va fi prezentată miercuri, la finalul celui de-al 19-lea Congres al Partidului Comunist la putere, a anunțat agenția Xinhua, citată de AFP.

Ovidiu Puțura - audiat din nou la Comisia SRI
Marti, Octombrie 24, 2017 05:25 AM

Comisia parlamentară de control al activității SRI urmează să îl audieze din nou marți pe fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 19:34 Domnul a dat,Domnul a luat!Domnul fie laudat !
Scaraotchi a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Domnul a dat,Domnul a luat! Domnul fie laudat!...........O fi saracit biserica? Poate ca este doar o manevra pentru naivii care vor sari sa despagubeasca biserica.
23 Oct, 15:06 pentru SUBIECTIV
Q. a comentat pentru articolul Buzoienii, deschizători de drumuri? Scutirea populaţiei de la plata apei meteorice ar putea deveni lege:
Domnule, nu știu ce iei, dar vreau și eu! Cine ți-a zis așa ceva? Iar folosirea literelor mari echivalează în spațiul virtual cu țipatul.
23 Oct, 14:46 Urare de bine
Priceputu' a comentat pentru articolul Mocanu: “Guvernul PSD-ALDE joacă «alba-neagra» cu legea pensiilor”:
Vedea-te-as muncind la firma privata , domnule parlamentar beizadea!
Google PageRank Checker