27 de ani
de presa libera
Sambata, August 19, 2017 23:22 PM

Politic

Trei candidați își dispută astăzi șefia organizației municipale a Partidului Național Liberal

de Călin BOSTAN
Politic  |
19.04.2017, 00:00
2683

   Trei candidați își dispută, astăzi, funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Național Liberal, funcție deținută în prezent, cu caracter interimar, de medicul Adrian Zoican.

   Este vorba despre Adrian Zoican, Vasile Olariu și Lucian Sălcuțan, care vor cere votul reprezentanților celor aproximativ 400 de membri ai organizației municipale liberale buzoiene, la conferința care va avea loc astăzi, începând cu ora 18,00.

   Actualul președinte interimar, Adrian Zoican, este medic urgentist, șeful Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Muni­cipal, și a fost ales, pe 5 iunie 2016, consilier județean. Vasile Olariu este directorul Agenției Teritoriale Buzău a Autorității Rutiere Române, a fost consilier județean în mandatul 2008-2012 și municipal în legislatura 2012-2016. Lucian Sălcuțan este avocat, a fost președintele organizației județene a fostului Partid Liberal Demo­crat (de la desprinderea acestuia din PNL și fuziunea prin absorbție cu Partidul Democrat). El a participat, în prezidiu,  la o conferință de presă a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, și a apărut, în mod sporadic, pe la Partidul Național Liberal, în special în momentele tensionate de anul trecut din viața organizației PNL Buzău.

Comentarii

Sapoca și mandresti (19 Apr, 08:33)
Andrei

Olariu este omul de casa al lui bigiu și neagu .Neagu vrea sa l impună pe olarit la pnl municipiu ca sa l izoleze pe toma în clm și pt o viitoare satire din barca psd în cea pnl .În fiecare săptămână olarit este la neagu în birou .Oare Ceau pus la cale în ultimele 2 luni.Bătălia se da pt viitorul majorități în clm buzau .Ciolacul dormi liniștit ca neagu vegheaza dar va și trădează.

Raspunde
parere (19 Apr, 14:56)
Alex

Dragul meu, cred ca vorbesti în necunoștință de cauza despre Dl Olariu! Nu este omul celor doi, si in niciun caz al PSD-ului! Întâi invata sa scrii corect gramatical și apoi sa iti dai cu părerea!

Raspunde
PNL Buzau-formatiune liberala? .....Buna gluma! (19 Apr, 17:10)
Fost membru PNL

Daca organizatia municipala a PNL Buzau nu mai are decat 400 de membrii,asta i-mi intareste convingerea ca nu am gresit atunci cand mam retras din pnl.Oricum,ceea ce se numeste PNL Buzau,nu mai este decat o rusine de organizatie,in nici un caz liberala.

Raspunde
părere 2 (19 Apr, 17:47)
cetățean

Cu dl. asistent medical zoican (trăiască Rep. Moldova), insuccesul este garantat. Și ne mai mirăm, cu astfel de submediocri, care pozează în oameni de dreapta, și asta doar pentru motivul că nu au avut loc la psd (a se vedea vlăsceanu, autodenumitul țărănist, care în seara alegerilor locale se afla la sediul psd), de ce câștigă mereu la Buzău ciuma roșie.

Raspunde
P NL (19 Apr, 22:14)
vio

Tot respectul pentru Vali Olariu

Raspunde

Stiri Agerpres

Campionatul Angliei - Arsenal Londra, învinsă în deplasare
Sambata, August 19, 2017 23:07 PM

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă la limită în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Stoke City, într-o partidă din cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputată sâmbătă seara.

Ludovic Orban: Actualul guvern distribuie resurse pe care nu le are
Sambata, August 19, 2017 22:28 PM

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, și-a manifestat, sâmbătă, îngrijorarea față de creșterea gradului de îndatorare al României, el afirmând că actualul guvern "distribuie resurse pe care nu le are".

Ciclism: Turul Spaniei - Rohan Dennis, lider după prima etapă
Sambata, August 19, 2017 22:19 PM

Cea de-a 72-a ediție a Turului ciclist al Spaniei a debutat sâmbătă, la Nimes (Franța), cu un contra-cronometru pe echipe, pe distanța de 13,7 km, la finalul căruia australianul Rohan Dennis a preluat tricoul roșu rezervat liderului clasamentului general.

Torje și Grozav au marcat în campionatul Turciei
Sambata, August 19, 2017 21:36 PM

Jucătorii români Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Proetnica: Zeci de copii și-au pus la încercare imaginația în cadrul unor ateliere creative diverse
Sambata, August 19, 2017 21:20 PM

Zeci de copii s-au perindat, timp de două zile, în cetatea Sighișoarei, în cadrul unor ateliere creative unde, indiferent de etnie, s-au aflat împreună cu reprezentanții Asociației Lumea Bună, aflați pentru prima oară la "Proetnica", festival aflat acum la cea de-a XV-a ediție.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
19 Aug, 22:24 Incredibil
Ionescu o a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Nu cred!!E o farsă!!!????
19 Aug, 22:04 Despre revocari
Profesor,fost director a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Orice nas isi are nașul
19 Aug, 20:05 Genunche
Vica a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ministrul, in loc sa se intereseze de manuale si inceperea in bune conditii a noului an scolar s-a gandit la o noua prostie- revocarea celor 13 inspectori generali. Domnule prim mimistru , acesta este motivul sa-l destituiti pe Liviu Pop, daca se poate, tot prin fax. Liderii de sindicat ce fac? Sau le este frica de ,,sef``? Noi l-am facut ministru, cu cotizatia de la sindicat!
Google PageRank Checker