Camerele pentru controlul rovinietei, de pe E 85 – sensul de mers Buzău-Rm. Sărat, recent mutate la Poșta Câlnău, sunt nefuncționale după ce un șofer a lovit și distrus cu mașina stâlpul pe care erau montate. 

Un băcăuan de 49 de ani circula pe E85, dinspre Buzău înspre Râmnicu Sărat, când i s-a făcut rău la volan și a intrat cu jeep-ul în stâlp, culcând la pâmânt consola pe care erau montate camerele, după ce a distrus și parapetul care o proteja.

Șoferul nu a fost rănit dar a fost dus la spital pentru investigații medicale.

Cele trei camere de pe sensul Buzău-Râmnic au fost însă distruse, iar acum trebuie ca reprezentanții Primăriei Poșta Câlnău să înlocuiască acea consolă, în timp ce firma care asigură mentenanța sistemului de supraveghere să monteze alte camere video, iar, ulterior, să recupereze prejudiciul de la șoferul responsabil.

Dispozitivele au fost mutate la Poșta Câlnău pe 21 decembrie 2018, după ce s-a lucrat trei zile.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Acest sistem este normal si functionabil, oriunde in lume, numai la noi nu. Camerele sunt doar ptr. a jecmani cetatenii. Banii colectati nu sunt folositi unde trebuie, ci doar la salariile uriase ale celor de la „drumuri”, sustinere politica etc. Trebuie desfiintata, posesorii de masini de fapt platesc un impozit ptr. posesia unei masini, platesc asigurarea, accize la carburant , taxa de pod, dar si ptr. revizia tehnica. Este o escrocherie asta treaba cu cele 3 camere de la Posta, de oriunde.

Comments are closed.