27 de ani
de presa libera
Marti, Iunie 27, 2017 06:42 AM

Actualitate

Transport ilegal de material lemnos, oprit de jandarmii de la Postul Montan Berca

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
19.05.2017, 00:00
363

   Un camion staționat în afara părții carosabile a atras atenția unui echipaj de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Berca, miercuri, 17 mai. Aflați în timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii au observat, pe raza localității Mătești, un autovehicul încărcat cu lemne, care staționa în afara părții carosabile și au decis să-l supună unei verificări de rutină.

   În urma acestei acțiuni de control, jandarmii buzoieni au constatat că șoferul camionului transporta o cantitate mai mare de material lemnos decât cea înscrisă în documentele de însoțire. Astfel, în loc de cantitatea de 5,8 metri cubi lăturoaie rășinoase, trecută în documentele de însoțire, în camion se afla de fapt mai mult material lemnos, respectiv 7,475 metri cubi rășinoase.

   Totodată, s-a constatat că nici avizul de însoțire nu era în regulă, fiind completat necorespunzător. În final, cantitatea de lemne transportată ilegal a fost confiscată de jandarmii de la Postul Montan Berca și predată reprezentanților Ocolului Silvic Vintilă Vodă.

   De asemenea, șoferul care efectua acest transport ilegal a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, potrivit prevederilor Legii 171/2010. Sancțiuni vor fi aplicate și societății comerciale care a emis avizul de însoțire a acestui transport ilegal de material lemnos.

Comentarii

Super constatare (22 May, 00:35)
Cineva

Jandarmii sunt cea mai proasta si inculta specie care face parte din MAI .ce sa spun ati facut o mare descoperire 2 m3 ,dar combinatiile celor de la ocolul silvic nu le depistați .hooooo la dezApeziri cu voi ,ortacilor :P

Raspunde

Stiri Agerpres

ZILE NAȚIONALE: Djibouti
Marti, Iunie 27, 2017 03:45 AM

Djibouti, cu denumirea oficială Republica Djibouti (Republique de Djibouti/Jumhuriyat Jibuti), sărbătorește, la 27 iunie, Ziua națională (aniversarea independenței, obținută în 1977), conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe.

CITATUL ZILEI
Marti, Iunie 27, 2017 03:30 AM

"Iertăm atâta timp cât iubim. " - La Rochefoucauld, "Reflexii sau sentințe și maxime morale" (Cugetări franceze, Colecția Cogito, Ed. Albatros, 1982)

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:15 AM

Premierul Republicii Moldova s-a întâlnit cu delegația României la APCE și a insistat asupra prelungirii gazoductului Iași-Ungheni
Marti, Iunie 27, 2017 03:07 AM

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit luni la Strasbourg cu delegația României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), condusă de senatorul Titus Corlățean, informează guvernul de la Chișinău într-un comunicat trimis AGERPRES.

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 27 iunie
Marti, Iunie 27, 2017 03:00 AM

Este a 178-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
27 Jun, 00:21 Jos comunismu din scoli
Democrat a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Dacă judecam reusitele din plan profesional după calitatea vieții de familie atunci dinu trebuie sa nu mai iasă în societate. ..A uitat Cum domnul goidescu, despre care tot vorbește așa murdar pe unde apuca și cât de tare poate, a ales sa ascundă adevărul despre starea lui psihica după marele necaz de care a avut parte! Întrebat, în calitatea de director , la una din inspecțiile la clasa ale lui dinu despre starea lui psihica, a ales sa fie domn si sa ascundă prostiile pe care le făcea. ..josnic dinule ce faci acum legandu-te de tatăl sau
26 Jun, 23:50 razbunare
marcu camataru a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ati facut campanie pentru Dobrita, l-ati votat, m-ati vrut la scoala! Lasa ca va arat eu! Cel mai prost director, asta o sa aveti!
26 Jun, 23:43 Rusine
tot profesor titular a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
Ghici ghicitoarea mea: cine se ascunde in spatele acestui comentariu plin de mizerii? Toata lumea stie ca frustratul fost director Dinu, care sufera de sindromul strutului si are impresia ca daca se ascunde, lumea nu stie cine a scris. Nu te-ai saturat sa improsti cu venin in toate partile? Nu-ti mai schimbi strategia asta de a denigra numele celor care ar putea sa conduca scoala asta si care ar face o treaba mult mai buna decat tine? Mai bine fa-ti orele, ca s-au saturat copiii de povesti cu porumbei si cu pescuit si de luat note din burta. Ne-am saturat de tine ca de mere padurete. Lasa-neeeee, lasa-neeee!!!!
Google PageRank Checker