27 de ani
de presa libera
Sambata, Octombrie 21, 2017 15:07 PM

Actualitate

Transport ilegal de material lemnos, oprit de jandarmii de la Postul Montan Berca

de Monica BĂNICĂ
Actualitate  |
19.05.2017, 00:00
387

   Un camion staționat în afara părții carosabile a atras atenția unui echipaj de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Berca, miercuri, 17 mai. Aflați în timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii au observat, pe raza localității Mătești, un autovehicul încărcat cu lemne, care staționa în afara părții carosabile și au decis să-l supună unei verificări de rutină.

   În urma acestei acțiuni de control, jandarmii buzoieni au constatat că șoferul camionului transporta o cantitate mai mare de material lemnos decât cea înscrisă în documentele de însoțire. Astfel, în loc de cantitatea de 5,8 metri cubi lăturoaie rășinoase, trecută în documentele de însoțire, în camion se afla de fapt mai mult material lemnos, respectiv 7,475 metri cubi rășinoase.

   Totodată, s-a constatat că nici avizul de însoțire nu era în regulă, fiind completat necorespunzător. În final, cantitatea de lemne transportată ilegal a fost confiscată de jandarmii de la Postul Montan Berca și predată reprezentanților Ocolului Silvic Vintilă Vodă.

   De asemenea, șoferul care efectua acest transport ilegal a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, potrivit prevederilor Legii 171/2010. Sancțiuni vor fi aplicate și societății comerciale care a emis avizul de însoțire a acestui transport ilegal de material lemnos.

Comentarii

Super constatare (22 May, 00:35)
Cineva

Jandarmii sunt cea mai proasta si inculta specie care face parte din MAI .ce sa spun ati facut o mare descoperire 2 m3 ,dar combinatiile celor de la ocolul silvic nu le depistați .hooooo la dezApeziri cu voi ,ortacilor :P

Raspunde

Stiri Agerpres

Spania: Rajoy anunță alegeri regionale în Catalonia în termen de șase luni
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:52 PM

Șeful guvernului spaniol, Mariano Rajoy, spaniol a anunțat sâmbătă organizarea de alegeri regionale în Catalonia în termen de șase luni, precizând că puterile administrației catalane vor fi transferate guvernului central, transmit Reuters și AFP.

Tenis: Germanca Julia Goerges a câștigat turneul WTA de la Moscova
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:48 PM

Jucătoarea germană de tenis Julia Goerges, nr. 27 mondial, a câștigat turneul WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 790.208 dolari, învingând-o sâmbătă în finală pe rusoaica Daria Kasatkina, nr. 28 mondial, în două seturi, 6-1, 6-2.

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată cu onoruri militare
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:42 PM

Actrița Olga Tudorache a fost înmormântată sâmbătă, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu.

Dobre: ANAF va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile ce au avut contract cu Omnia Turism
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:36 PM

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe în scurt timp un control pentru a identifica toate companiile care au avut contract cu Omnia Turism, control care ar putea să fie finalizat în maximum două luni, a declarat, sâmbătă, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Consumul unei cantități mici de alcool ne îmbunătățește pronunția într-o limbă străină (studiu)
Sambata, Octombrie 21, 2017 14:33 PM

Abuzul de alcool este, evident, nociv pentru sănătate. Cu toate acestea, consumul unei cantități mici poate îmbunătăți pronunția într-o conversație într-o limbă străină, au arătat cercetători britanici și olandezi într-un nou studiu publicat la 18 octombrie în revista Journal of Psychopharmacology.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker