Alegerile te definesc, aşa­dar alocă-ţi timp şi vino, duminică, 5 noiembrie, la întâl­nirea cu trainerul şi formatorul Mădă­lina Teodorescu, pentru a beneficia de îndrumare şi sfaturi practice, astfel încât să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii! Prezenţa este un prim pas susţine, Mădălina Teodorescu, cea care va veni la Buzău pentru a le oferi oamenilor informaţii şi pentru a-i îndruma pe cei care au nevoie doar de o simplă motivaţie.

   Cursul gratuit de duminică va oferi trainerului şi formatorului oportunitatea de a vorbi despre cunoaşterea necesară pentru a lua o decizie privind o viaţă sănătoasă, iar după acest curs doreşte ca buzoienii să acumuleze informaţiile utile pe care să le poată pune în practică.

   „Este o prezentare «cu de toate>, un curs interactiv, în care voi exemplifica, în stilul meu caracteristic, cu ce se confruntă o persoană atunci când trebuie să-şi aleagă un meniu, ce se întâmplă în urma alegerilor făcute şi cum să te menţii pe linia unui alt stil de viaţă. Va fi clar prima oportunitate pentru cei care merg înainte, aşa că profită de această oportunitate. Îţi voi oferi în dar cunoaşterea mea! Te aştept cu drag, la evenimentul meu de suflet, să ţi-o dăruiesc. Lucrurile bune doar se oferă, nu se dau pe bani!“, a declarat Mădălina Teodorescu.

   Evenimentul va avea loc la Taverna Buzoiană, cu începere de la ora 13,00, iar ca să înţelegi pe ce linie vor merge discuţiile, reţine cele patru reguli de bază în alimentaţie, pentru un trup, minte şi corp sănătoase.

Reguli de bază în alimentaţie

1. Legea calităţii – regimul alimentar trebuie să fie complet şi variat în compoziţia sa, astfel încât să ofere organismului toate substanţele necesare: proteine, carbohidraţi, grăsimi, fibre alimentare, vitamine, minerale, apă.

2. Legea cantităţii – cantitatea de alimente să fie suficientă pentru creşterea şi menţinerea funcţiei organelor, să asigure funcţiile de creştere, activitate fizică şi mentală.

3. Legea echilibrului – proporţia corectă a proteinei, carbohidraţilor şi lipidelor.

4. Legea adecvării – alegerea, combinarea, prepa­rarea şi cantitatea alimentelor să fie adecvate vârstei, gre­utăţii, stării fiziologice şi activităţii fizice şi mentale depuse.

 

DISTRIBUIȚI