27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:20 PM

Monden

Trainerul Mădălina Teodorescu susţine la Buzău un curs interactiv pentru corp, minte şi suflet

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
01.11.2017, 00:00
300

   Alegerile te definesc, aşa­dar alocă-ţi timp şi vino, duminică, 5 noiembrie, la întâl­nirea cu trainerul şi formatorul Mădă­lina Teodorescu, pentru a beneficia de îndrumare şi sfaturi practice, astfel încât să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii! Prezenţa este un prim pas susţine, Mădălina Teodorescu, cea care va veni la Buzău pentru a le oferi oamenilor informaţii şi pentru a-i îndruma pe cei care au nevoie doar de o simplă motivaţie.

   Cursul gratuit de duminică va oferi trainerului şi formatorului oportunitatea de a vorbi despre cunoaşterea necesară pentru a lua o decizie privind o viaţă sănătoasă, iar după acest curs doreşte ca buzoienii să acumuleze informaţiile utile pe care să le poată pune în practică.

   „Este o prezentare «cu de toate>, un curs interactiv, în care voi exemplifica, în stilul meu caracteristic, cu ce se confruntă o persoană atunci când trebuie să-şi aleagă un meniu, ce se întâmplă în urma alegerilor făcute şi cum să te menţii pe linia unui alt stil de viaţă. Va fi clar prima oportunitate pentru cei care merg înainte, aşa că profită de această oportunitate. Îţi voi oferi în dar cunoaşterea mea! Te aştept cu drag, la evenimentul meu de suflet, să ţi-o dăruiesc. Lucrurile bune doar se oferă, nu se dau pe bani!“, a declarat Mădălina Teodorescu.

   Evenimentul va avea loc la Taverna Buzoiană, cu începere de la ora 13,00, iar ca să înţelegi pe ce linie vor merge discuţiile, reţine cele patru reguli de bază în alimentaţie, pentru un trup, minte şi corp sănătoase.

Reguli de bază în alimentaţie

1. Legea calităţii - regimul alimentar trebuie să fie complet şi variat în compoziţia sa, astfel încât să ofere organismului toate substanţele necesare: proteine, carbohidraţi, grăsimi, fibre alimentare, vitamine, minerale, apă.

2. Legea cantităţii - cantitatea de alimente să fie suficientă pentru creşterea şi menţinerea funcţiei organelor, să asigure funcţiile de creştere, activitate fizică şi mentală.

3. Legea echilibrului - proporţia corectă a proteinei, carbohidraţilor şi lipidelor.

4. Legea adecvării - alegerea, combinarea, prepa­rarea şi cantitatea alimentelor să fie adecvate vârstei, gre­utăţii, stării fiziologice şi activităţii fizice şi mentale depuse.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liga I: CS Universitatea Craiova - Juventus București 3-1, la primul meci oficial pe noul ''Oblemenco''
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:05 PM

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Juventus București cu scorul de 3-1 (2-0), vineri seara, în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, la primul meci oficial disputat pe noul stadion ''Ion Oblemenco''.

Asociația ANCE Europe lansează proiectul 'Arhitectura României Mari'
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:41 PM

Asociația ANCE Europe lansează proiectul "Arhitectura României Mari", cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, prin organizarea unui eveniment la București în perioada 23-25 noiembrie, având ca obiectiv aducerea în atenția publicului larg a stilului arhitectural neoromânesc.

Republica Moldova: Duminică are loc referendumul pentru destituirea primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:16 PM

Peste 650.000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chișinău sunt așteptate, duminică, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoacă.

Sosirea lui Hariri la Paris contribuie la reducerea tensiunilor în Orientul Mijlociu, afirmă președinția franceză
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:11 PM

Sosirea premierului libanez demisionar Saad Hariri la Paris contribuie la "reducerea tensiunilor" în Orientul Mijlociu, unde Franța continuă să acționeze în această direcție, a afirmat sâmbătă președinția franceză, relatează AFP.

UPDATE Rugby: România - Samoa 17-13, în meci test la București (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:01 PM

Naționala de rugby a României a învins Samoa cu scorul de 17-13 (3-10), într-un meci test disputat sâmbătă seara pe Stadionul național ''Arcul de Triumf'' din Capitală.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Nov, 12:47 Când voi avea drum prin Unguriu, opresc la primărie să strâng mâna unui român căruia îi pasă de români!
Pixelu fan Tirizică a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Devin fan „genunche” dacă legiferează și manualul unic. Momentan sunt fan Tirizică, singurul primar buzoian care a avut curajul să părăsească mizeria ADI „Buzău 2008”.
17 Nov, 10:18 tare in sfarsit
un oarecare a comentat pentru articolul Prefectura Buzău, șah la Academia Română și Judecătoria Pătârlagele:
Avem in sfarsit un prefect, o comisie judeteana si un judecator de la tribunal care arata ca se pot impotrivi unei sentinte definitive de punere in posesie a unei institutii pe 4500 ha teren padure.Macar daca nu putem sa probam competenta sa ne afisam cu varf si indesat indaratnicia.Acea sentinta o va aplica CEDO, iar pe cei cu adevarat vinovati ii va dura in basca pentru ca plateste contribuabilul roman
17 Nov, 09:59 nedumerire
kneji myamoto a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
este bine domnule primar ca vrei desfiintarea anfp care intr-adevar este parazitara,dar trebuie instituit un organism independent pentru selectarea unor viitori functionari publici din care primari destoinici ca dumneata sa-si aleaga personalul cu care sa lucreze, personal selectat printr-un concurs riguros in baza unei grile ca la judecatori si cu supraveghere ca la bacalaureat.Abia atunci vei avea de unde sa alegi.Daca primul criteriu este încrederea in persoana cu care lucrezi vei avea o mare dezamagire.Mie imi scapa criteriile pentru care l-ai ales pe dl Pistol secretar al primariei, dar te asigur ca vei avea cat de curând o mare deziluzie cu privire la competenta profesionala si moralitatea acestei persoane
Google PageRank Checker