Piața imobiliară din Buzău nu excelează, fiind la coada clasamentului național. Totuși, pe site-ul de imobiliare Flatfy.ro găsiți circa 3.000 de anunțuri de vânzare imobile și terenuri în Buzău. Majoritatea anunțurilor de vânzare terenuri se află în afara localității Buzău.

Atunci când vine vorba de apartamente și case de vânzare, oferta este diversă, pe site fiind listate de la locuințe modeste, la prețuri accesibile până la cele de lux, care au și un preț pe măsură.

Un apartament cu două camere, cu o suprafață de 49mp și dotat cu centrală termică, ferestre termopan și uși interior termopan, este scos la vânzare cu 36.000 euro.

Pentru cei care sunt dispuși să investească mai mulți bani în achiziția unei locuințe, sunt și oferte cu locuințe de lux. „Apartament spațios, decomandat, etaj 2, renovat 2018, finisaje calitate superioară, instalație electrică complet refacută, parchet bambus, foarte curat și bine întreținut”, așa sună anunțul de vânzare al unui apartament cu 3 camere și o suprafață de 70 mp. Prețul acestuia este de 73.000 euro, iar proprietarul precizează că poate vinde locuința și mobilată.

Într-un alt anunț ne este prezentată o casă cu o suprafață generoasă, de 269 mp. Aceasta are 5 Camere, 2 băi, 2 holuri, bucătarie, foișor, terasă și pivniță. Prețul de vânzare al imobilului este de 120.000 euro.

Dacă sunteți în căutarea unor locuințe noi în Buzău, accesați New.Flatfy.ro, aici veți găsi ultimele ansambluri rezidențiale construite. Tot aici puteți găsi și anunțuri pentru imobiliare noi din Ploiești sau alte localități din apropiere.

Puține tranzacții în Buzău

Doar puțin peste 3.000 de tranzacții imobiliare au avut loc în primele șase luni în județul Buzău.

Statistica pe anul 2019 nu este încurajatoare, chiar dacă luna iunie a fost una de bun augur. În a șasea lună din acest an au fost parafate 715 contracte în sectorul imobiliar din Buzău, acesta fiind și recordul din acest an. Totuși, remarcăm că aproape jumătate din acest număr a constituit vânzarea de terenuri agricole. Potrivit datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, doar 154 de vânzări au avut construcții cu teren în intravilan.

Numărul de tranzacții imobiliare este în scădere și la nivel național, o parte dintre experții imobiliari spunând că acesta este unul dintre primele semne ale unei viitoare crize.

„În luna iunie 2019, au fost vândute, la nivelul întregii țări, 40.207 de imobile, cu 4.249 mai puține față de luna mai 2019. Numărul caselor, terenurilor și apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare, la nivel național, în luna iunie a acestui an este cu 8.374 mai mic față de perioada similară a anului trecut”, transmite ANCPI.

În primele 6 luni ale anului 2018 au fost înregistrate cu peste 2.500 de contracte mai mult față de perioada similară din acest an.

 

 

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

Comments are closed.