Potrivit datelor IMDB privind box-officeul, a fost rea­lizat un top cu 25 de filme cu cele mai mari încasări în cinematografele americane în 2017. În general filmele au avut încasări cu atât mai mari cu cât au fost lansate mai devreme în cursul anului, însă aceasta nu este o regulă. Iată care sunt filmele cu cele mai mari încasări.

  1. „Wonder Woman”

Așa-numitul film privind originea supereroinei Wonder Woman a fost lansat la 2 iunie și a avut în jumătatea de an care a urmat încasări de 412,5 milioane de dolari. Crescută pe o insulă paradisiacă izolată, su­pereroina interpretată de Gal Gadot se întâlnește într-o bună zi cu un pilot american (Chris Pine), care îi vorbește despre un conflict masiv care are loc în lumea exterioară, Primul Război Mondial. Convinsă că poate pune capăt acestui mare război, prințesa amazoanelor pleacă pentru prima dată de acasă și își des­coperă cu acest prilej puterile și adevăratul destin.

  1. „Star Wars: The Last Jedi”

Adevăratul campion al box-officeului în 2017 este ultimul film din saga Star Wars, care a avut încasări de 445,2 milioane de dolari de la lansare, care a avut loc pe 15 decembrie. În „Star Wars: The Last Jedi“, Rey (Daisy Ridley) își dezvoltă ­pu­terile recent descoperite sub îndrumarea lui Luke Skywalker (Mark Hamill), ultimul Jedi, care între timp s-a transformat într-un bătrân cinic și amar. Între timp, Rezistența se pregătește să lupte cu Primul Ordin, care deține puterea în imperiu.

  1. „Beauty and the Beast”

Ecranizarea cu actori a celebrei povești a fost lansată pe 17 martie și a avut încasări de 504 milioane de dolari în 2017. Belle (Emma Watson), o tânără frumoasă și independentă, este luată prizonieră de Bestie (Dan Stevens) în castelul său. În pofida propriilor temeri, ea se împrietenește cu personalul vrăjit al castelului și învață să privească dincolo de aspectul hidos al Bestiei și să descopere inima bună și sufletul nobil ale prințului care se ascunde în interior.

DISTRIBUIȚI
loading...