Mesaj de o duritate ieșită din comun a primarului social-democrat al municipiului Buzău, Constantin Toma, prin care acesta se poziționează, în scandalul de la vârful PSD, în gruparea premierului Mihai Tudose.

„Lăsaţi ţara să trăiască, conducători ai PSD-ului! Acum, în 2018, la 100 de ani de Românie întreagă, lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară! Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună, chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii!  Românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate! Nu există niciun scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană. Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe! Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti!”, a scris Toma pe pagina sa oficială de Facebook.

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. Se pare ca sefii buzoieni s-au trezit. Totul este in zadar daca parlamentarii psd-isti nu pun umarul la indepartarea lui Dragnea, cel mai nociv individ pentru tara, poate, din istoria Romaniei.Acest inconstient ar fi capabil sa demita al doilea GUVERN psd-ist in mai putin de un an.

  2. Felicitări dle Primar Toma. Acest mesaj ar trebui reiterat in fiecare săptămână, de 52 de ori pe an si ar fi trebuit sa fi fost comunicat de cel puțin 1000 de ori pana acum.

Comments are closed.