Daca ați fost într-un magazin mare sau într-un supermarket ați observat fel de fel de echipamente frigorifice performante unde se țin, de obicei, de la băuturi și dulciuri, la mezeluri sau produse congelate, refrigerate ambalate.

Echipamentele frigorifice de acest tip sunt obligatorii și foarte bune mai ales dacă există cantități mari de produse care au nevoie de condiții speciale de păstrare, la temperaturi cât mai scăzute. În funcție de produsele deținute și de spațiul avut, fiecare comerciant își poate comanda tipul de echipament cât mai bine adaptat nevoilor sale.

Camerele frigorifice sunt de găsit în multe dintre supermarketurile și magazinele unde se vând alimente, băuturi etc. Pe piață există, la ora actuală, trei tipuri de camere frigorifice, echipamentele populare și eficiente, cu design modern. Un tip este cel de congelare, pentru depozitarea produselor până la -25 de grade Celsius pe perioade lungi de timp a fructelor, legumelor și a lactatelor.

Ușile batante și iluminarea interioară, sistemele de răcire moderne, designul compact, iată doar câteva avantaje ale acestui tip de camere. Alt tip de camere frigorifice este cel de refrigerare. Aici se pot pune produsele care au nevoie de temperaturi de depozitare între 0-10 grade Celsius, adică fructe, lactate, legume, mezeluri.

Și cele de refrigerare, și cele de congelare pot fi și modulare, cu temperaturi diferite în zonele din interiorul lor. Pe lista de camere comandate de comercianți se află și camerele frigorifice vitrate, care pot fi de congelare, de refrigerare sau tip walk in cooler.

Camerele vitrate ocupa puțin loc, nu sunt zgomotoase, se întrețin ușor, au până la opt uși, vaporizator cu recirculare a aeruluui, degivrare electrică și uși batante și culisante. Toate aceste tipuri de camere le puteți găsi la prețuri bune și la TC Romania, firmă cu experiență pe piață și oferte variate de fiecare dată.

Transport gratuit, suportul tehnic de specialitate, consultanța gratuita și garanție pentru toate produsele, iată ce vă poate oferi echipa TC România de fiecare dată când vreți să comandați de pe site. Produsele ajung rapid la destinație, sunt transportate în condiții de siguranță maximă, au descrieri detaliate și fotografii relevante pentru a vedea detalii despre echipamente.

DISTRIBUIȚI
loading...