În data de 16 mai 2018, la SPORTS PUB B90, începând cu ora 10,30 a avut loc un eveniment de prezentare a produselor finale din cadrul proiectului „ Beware! ! Blue Whales are everywhere !” proiect finantat prin programul Erasmus +. Preşedintele organizaţiei Hair Redivivus, Tolea Poştovei, a avut calitate de organizator al evenimentului şi de coordonator al proiectului.

Cei interesaţi de eveniment au avut ocazia să vadă rezultatele  produselor atelierelor FORUM (două piese de teatru forum) ,VIDEO (trei videoclipuri) şi GRAPHIC( flyere şi revistă), toate având ca scop prevenirea şi combaterea violenţei pe Internet.

,,BEWARE! BLUE WHALES ARE EVERYWHERE !“ este un proiect cu opt ţări ale programului Erasmus + (Cipru, Cehia, Estonia, Italia, Lituania, Macedonia, Slovenia, România) prevăzut a se realiza în perioada 15 septembrie 2017-14 septembrie 2018. Săptămâna aceasta, au luat parte la proiect 44 de participanţi, care au fost cazaţi  la Sărata Monteoru şi Buzău, în perioada 8-16 mai 2018. ,,Proiectul a fost propus în contextul înmulţirii cazurilor de hărţuire electronică în Europa, la toate intervalele de vârstă”, transmit, într-un comunicat, organizatorii.

Scopul proiectului este creşterea securităţii utilizării reţelelor sociale de către tineri de 18-24 ani şi cresterea res­ponsabilităşţii şi rolului lor în combaterea şi eliminarea hăr­ţuirii electronice şi a efectelor acesteia.