27 de ani
de presa libera
Vineri, August 18, 2017 08:11 AM

Monden

Tiberiu Vintiloiu, shooting special pentru promovarea conceptului personal de antrenament

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
26.07.2017, 00:00
658
  • Buzoianul şi-a pregătit cele mai bune exerciţii pentru a demonstra cum putem scăpa de un aliniament deficitar şi de dureri de oase şi articulare

   Postura este o exteriorizare a interiorului! Cu acest mesaj şi-a început explicaţiile, pentru filmările speciale ce au avut loc zilele trecute, personal trainerul Tiberiu Vintiloiu, shooting ce a avut drept scop lansarea site-ului Postural Alignment. Buzoianul şi-a început promovarea acestui concept în urmă cu jumătate de an, iar de atunci a ţinut evenimente de recrutare pentru antrenori cu acest concept, a organizat seminarii şi chiar clase speciale sau filmări cu exerciţii de reglare a posturii.

   Prin instantaneele speciale postate din cadrul şedinţei, Tibi demonstrează mobilitate, forţă şi elasticitate, lucrând la liber cu propriul corp. Pentru toate detaliile acestui concept, alături de buzoian a lucrat o întreagă echipă de profesionişti, iar în curând produsul final va putea fi vizionat de pasionaţii de yoga, mişcare în general, şi aliniament postural. 

   „Am filmat în sfârşit şi pentru site-ul nostru şi cred eu că am făcut o echipa bună astăzi! Aş dori să le mulţumesc tutu­ror celor implicaţi şi, în curând, celor cărora le este dedicată această muncă în echipă, când vor viziona materialul pregătit în cele mai mici detalii!”, a declarat Tiberiu. Prin fuzionarea mai multor practici cu scop comun într-una singură, Tiberiu Vintiloiu a creat, anul trecut, un concept de aliniament postural unic în România.

  Programul este dedicat şi persoanelor sedentare, dar şi sportivilor de performanţă

Ce este Postural Alignment

   Postural Alignment vine ca o soluţie sau ca o metodă de prevenţie la problemele de sănatate atât de des întâlnite într-o societate caracterizată de stres şi sedentarism. Integrarea mişcărilor în funcţie de planurile biomecanice ale corpului face ca acest program să fie eficient şi benefic atât persoanelor sedentare cât şi sportivilor de performanţă. Atunci când nu facem destulă mişcare sau nu antrenăm toate grupurile musculare apar imbalansurile şi compensaţiile. Acestea supra solicită şi slăbesc articulaţiile, rezultândun aliniament deficitar şi durere. Lipsa unui aliniament corect poate afecta performanţa mai multor funcţii ale corpului, cum ar fi circulaţia, digestia şi respiraţia. Îmbunătăţirea posturii poate corecta aliniamentul corporal prin consolidarea fundaţiei musculoscheletice.

   Antrenamentul Postural Alignment funcţionează prin recrutarea doar a grupelor musculare necesare producerii mişcării, astfel garantând rezultate rapide. Programul Postural Alignment include o serie unică de întinderi şi exerciţii care te pot ajuta să îţi îmbunătăţeşti postura. Programul  crede în disociere musculară în timpul mişcărilor corpului. Programul îşi doreşte creşterea abilităţii de control a corpului pe diferite tipuri de mişcări, prin diferite modalităţi de contracţie. Mobilitatea, forţa şi transferul energie (forţei) fac parte din pilonii programului P.A. Mobilitatea ajută la producerea mişcării, forţa lucrează în menţinerea unei coloane neutre şi evitarea compensărilor biomecanice, iar transferul energiei crează conectarea şi transmiterea forţei de la punctul de plecarea (picioare) către punctul final (braţe).

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Aretha Franklin vrea să deschidă "un mic club" la Detroit
Vineri, August 18, 2017 07:51 AM

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea "cânta din când în când", a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

Un nou film din seria 'Star Wars', dedicat lui Obi-Wan Kenobi, este în pregătire (presă)
Vineri, August 18, 2017 07:34 AM

Regizorul Stephen Daldry, cunoscut pentru filmul 'Billy Elliot', ar urma să realizeze viitorul lungmetraj din seria 'Star Wars' care îl va avea ca erou pe maestrul Jedi Obi-Wan Kenobi, a anunțat joi publicația Hollywood Reporter citată de AFP.

ALERTĂ UPDATE MAE: O a doua victimă de cetățenie română rănită în Barcelona; a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă
Vineri, August 18, 2017 07:15 AM

O a doua victimă de cetățenie română a fost identificată printre persoanele rănite în urma atacului terorist din Barcelona, potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona.

Doi clujeni străbat cu bicicletele 1.800 de km pentru a organiza o tabără pentru copiii cu probleme grave de sănătate
Vineri, August 18, 2017 07:02 AM

Doi clujeni vor pedala 1.800 de kilometri, prin cinci țări, până pe vârful Mont Blanc, pentru a strânge bani pentru organizarea unei tabere dedicate copiilor cu diferite boli grave.

VACANȚA DE VARĂ ÎN IMAGINI
Vineri, August 18, 2017 07:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
18 Aug, 07:35 Cifre goale
Pixelu observator a comentat pentru articolul Cum vede vicepremierul Marcel Ciolacu creşterea economică a României, care se împiedică în ruinele infrastructurii:
Numai că statisticile astea sunt făcute la grămadă. Nu sunt defalcate. Ce creștere a avut capitalul străin și ce creștere a avut capitalul autohton? Mă tem că doar capitalul străin a înregistrat creștere economică. Dezvoltarea pe baza investițiilor străine este o iluzie. Pentru simplul fapt că nu este treaba lui. Treaba lui este să facă profit și să-l împartă acționarilor. Nu există în lume vreun exemplu de țară acum dezvoltată care să se fi dezvoltat numai prin investiții străine. Creșterea asta nu este un lucru rău dar nu în folosul românilor. Cum nu este nici trecerea CAS-ului și CASS-ului de la angajator la angajat. Va genera scăderea veniturilor salariaților și un cadou neașteptat pentru capital.
17 Aug, 23:34 kioveanu
john a comentat pentru articolul A murit fostul prim-secretar de Buzău Tudor Postelnicu, ,,dobitocul“ care a condus Securitatea comunistă:
I l-a aruncat pe nicu Ceausescu in bratele kiovencei!Dragoste si recompense pe bune!
17 Aug, 17:50 lsfjsal;
klgfjd a comentat pentru articolul Registrul Auto Român lucrează cu publicul vineri, cu program prelungit, şi sâmbătă, pentru recuperarea zilei libere de luni:
si cine "s a programat"? sambata ca sa lucreze si ai nostri bugetari?
Google PageRank Checker