27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 07:39 AM

Monden

Tiberiu Vintiloiu, shooting special pentru promovarea conceptului personal de antrenament

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
26.07.2017, 00:00
747
  • Buzoianul şi-a pregătit cele mai bune exerciţii pentru a demonstra cum putem scăpa de un aliniament deficitar şi de dureri de oase şi articulare

   Postura este o exteriorizare a interiorului! Cu acest mesaj şi-a început explicaţiile, pentru filmările speciale ce au avut loc zilele trecute, personal trainerul Tiberiu Vintiloiu, shooting ce a avut drept scop lansarea site-ului Postural Alignment. Buzoianul şi-a început promovarea acestui concept în urmă cu jumătate de an, iar de atunci a ţinut evenimente de recrutare pentru antrenori cu acest concept, a organizat seminarii şi chiar clase speciale sau filmări cu exerciţii de reglare a posturii.

   Prin instantaneele speciale postate din cadrul şedinţei, Tibi demonstrează mobilitate, forţă şi elasticitate, lucrând la liber cu propriul corp. Pentru toate detaliile acestui concept, alături de buzoian a lucrat o întreagă echipă de profesionişti, iar în curând produsul final va putea fi vizionat de pasionaţii de yoga, mişcare în general, şi aliniament postural. 

   „Am filmat în sfârşit şi pentru site-ul nostru şi cred eu că am făcut o echipa bună astăzi! Aş dori să le mulţumesc tutu­ror celor implicaţi şi, în curând, celor cărora le este dedicată această muncă în echipă, când vor viziona materialul pregătit în cele mai mici detalii!”, a declarat Tiberiu. Prin fuzionarea mai multor practici cu scop comun într-una singură, Tiberiu Vintiloiu a creat, anul trecut, un concept de aliniament postural unic în România.

  Programul este dedicat şi persoanelor sedentare, dar şi sportivilor de performanţă

Ce este Postural Alignment

   Postural Alignment vine ca o soluţie sau ca o metodă de prevenţie la problemele de sănatate atât de des întâlnite într-o societate caracterizată de stres şi sedentarism. Integrarea mişcărilor în funcţie de planurile biomecanice ale corpului face ca acest program să fie eficient şi benefic atât persoanelor sedentare cât şi sportivilor de performanţă. Atunci când nu facem destulă mişcare sau nu antrenăm toate grupurile musculare apar imbalansurile şi compensaţiile. Acestea supra solicită şi slăbesc articulaţiile, rezultândun aliniament deficitar şi durere. Lipsa unui aliniament corect poate afecta performanţa mai multor funcţii ale corpului, cum ar fi circulaţia, digestia şi respiraţia. Îmbunătăţirea posturii poate corecta aliniamentul corporal prin consolidarea fundaţiei musculoscheletice.

   Antrenamentul Postural Alignment funcţionează prin recrutarea doar a grupelor musculare necesare producerii mişcării, astfel garantând rezultate rapide. Programul Postural Alignment include o serie unică de întinderi şi exerciţii care te pot ajuta să îţi îmbunătăţeşti postura. Programul  crede în disociere musculară în timpul mişcărilor corpului. Programul îşi doreşte creşterea abilităţii de control a corpului pe diferite tipuri de mişcări, prin diferite modalităţi de contracţie. Mobilitatea, forţa şi transferul energie (forţei) fac parte din pilonii programului P.A. Mobilitatea ajută la producerea mişcării, forţa lucrează în menţinerea unei coloane neutre şi evitarea compensărilor biomecanice, iar transferul energiei crează conectarea şi transmiterea forţei de la punctul de plecarea (picioare) către punctul final (braţe).

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 135 de ani de la moartea pictorului Ion Andreescu
Duminica, Octombrie 22, 2017 05:01 AM

Pictorul Ion Andreescu s-a născut la București, la 15/27 februarie 1850.

Baschet: Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita președintele Trump
Duminica, Octombrie 22, 2017 04:01 AM

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă președintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franța în legătură cu o operațiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali.

CITATUL ZILEI
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:30 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:19 AM

EFEMERIDE ASTRONOMICE - 22 octombrie
Duminica, Octombrie 22, 2017 03:03 AM

Este a 295-a zi a anului 2017.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker