27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 04:59 AM
opinia-balcescu

Monden

Tiberiu Vintiloiu recrutează traineri pentru seminarul de Postural Alignment

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
14.09.2017, 00:00
419
  • Pe 13 octombrie buzoianul va demara cel de-al doilea workshop „Camp for Trainers” dedicat recrutării antrenorilor personali în programul P.T.

   Un nou workshop dedicat antrenorilor ce îşi doresc să ţină clase de îndreptare a posturii va avea loc în curând. Şi curând înseamnă luna viitoare, mai exact în perioada 13-15 octombrie. Evenimentul vă va aduce oportunitatea de a vă înscrie într-unul dintre cele trei workshopuri dedicate recrutării din acest an.

   Antrenorii personali au posibilitatea de a se număra printre cei 20 participanţi la acest curs şi, ulterior, vor putea accesa etapa finală în obţinerea licenţierii în devenirea unui P.A Trainer. Postural Alignment Recruitment Camp for Trainers este al doilea workshop organizat de buzoianul Tiberiu Vintiloiu, iar workshopul se desfăşoară pe parcursul a trei zile, în cadrul complex-ului Orizont Predeal.

   „Ce am pregătit pentru tine? Trei zile cu cel puţin 8 antrenamente fizice, 4 cursuri teoretice, workshop-uri practice, precum şi sesiuni Q&A. Am ales să includ în program aspecte importante din practica personală cât şi cea profesională. Vor mai fi discuţii despre influenţa posturii corecte în antrenament, ­exemple de postural & yoga, ­exe­rciţii ce îmbunătăţesc metabolismul, tehnici de respiraţie adaptate sistemului energetic folosit (curs practic), tehnici de respiraţie adaptate clientului (seminar teoretic şi practice), antrenament postural,  practica de mobilitate articulară (glezna), Stretching Avansat, Animal Flow- activare opus musculară (transfer flow), planificarea unui antrenament postural, seminar postural şi evaluare posturală”, a spus Tiberiu.

   Antrenorul buzoian a mai precizat că acest curs se adresează unui număr limitat de participanţi pentru a asigura absorbţia optimă a informaţiei, adică maximum 20 de antrenori personali, ce au finalizat una dintre şcolile de fitness din România sau internaţionale.

   Fiecare va obţine, la finalul workshopului, diploma de participare la Postural Alignment Recruitment Camp for Trainers şi, în urma unui examen scris, la finalul taberei, se pot înscrie pentru următoarea etapă de perfecţionare în antrenamentele posturale.

   Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu este primul program de antrenament din România dedicat corecturii deficien­ţelor posturale, precum şi alungirii coloanei vertebrale. Prin fuzionarea mai multor practici cu scop comun într-una singură, Tiberiu Vintiloiu a creat un concept de aliniament postural unic în România.
   Postural Alignment vine ca o soluţie sau ca o metodă de prevenţie la problemele de sănătate atât de des întâlnite într-o societate caracterizată de stres şi sedentarism. Integrarea mişcă­rilor în funcţie de planurile biomecanice ale corpului face ca acest program să fie eficient şi benefic atât persoanelor sedentare cât şi sportivilor de performanţă. Atunci când nu facem destulă mişcare sau nu antrenăm toate grupurile musculare apar imbalansurile şi compensaţiile. Acestea supra solicită şi slăbesc articulaţiile, rezultând un aliniament deficitar şi durere. Lipsa unui aliniament corect poate afecta performanţa mai multor funcţii ale corpului, cum ar fi circulaţia, digestia şi respiraţia. Îmbunătăţirea posturii poate corecta aliniamentul corporal prin consolidarea fundaţiei musculoscheletice. Antrenamentul Postural Alignment fun­cţionează prin recrutarea doar a grupelor musculare necesare producerii mişcării, astfel garantând rezultate.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker