27 de ani
de presa libera
Marti, Noiembrie 21, 2017 14:17 PM

Monden

Tiberiu Vintiloiu recrutează traineri pentru seminarul de Postural Alignment

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
14.09.2017, 00:00
507
  • Pe 13 octombrie buzoianul va demara cel de-al doilea workshop „Camp for Trainers” dedicat recrutării antrenorilor personali în programul P.T.

   Un nou workshop dedicat antrenorilor ce îşi doresc să ţină clase de îndreptare a posturii va avea loc în curând. Şi curând înseamnă luna viitoare, mai exact în perioada 13-15 octombrie. Evenimentul vă va aduce oportunitatea de a vă înscrie într-unul dintre cele trei workshopuri dedicate recrutării din acest an.

   Antrenorii personali au posibilitatea de a se număra printre cei 20 participanţi la acest curs şi, ulterior, vor putea accesa etapa finală în obţinerea licenţierii în devenirea unui P.A Trainer. Postural Alignment Recruitment Camp for Trainers este al doilea workshop organizat de buzoianul Tiberiu Vintiloiu, iar workshopul se desfăşoară pe parcursul a trei zile, în cadrul complex-ului Orizont Predeal.

   „Ce am pregătit pentru tine? Trei zile cu cel puţin 8 antrenamente fizice, 4 cursuri teoretice, workshop-uri practice, precum şi sesiuni Q&A. Am ales să includ în program aspecte importante din practica personală cât şi cea profesională. Vor mai fi discuţii despre influenţa posturii corecte în antrenament, ­exemple de postural & yoga, ­exe­rciţii ce îmbunătăţesc metabolismul, tehnici de respiraţie adaptate sistemului energetic folosit (curs practic), tehnici de respiraţie adaptate clientului (seminar teoretic şi practice), antrenament postural,  practica de mobilitate articulară (glezna), Stretching Avansat, Animal Flow- activare opus musculară (transfer flow), planificarea unui antrenament postural, seminar postural şi evaluare posturală”, a spus Tiberiu.

   Antrenorul buzoian a mai precizat că acest curs se adresează unui număr limitat de participanţi pentru a asigura absorbţia optimă a informaţiei, adică maximum 20 de antrenori personali, ce au finalizat una dintre şcolile de fitness din România sau internaţionale.

   Fiecare va obţine, la finalul workshopului, diploma de participare la Postural Alignment Recruitment Camp for Trainers şi, în urma unui examen scris, la finalul taberei, se pot înscrie pentru următoarea etapă de perfecţionare în antrenamentele posturale.

   Postural Alignment by Tiberiu Vintiloiu este primul program de antrenament din România dedicat corecturii deficien­ţelor posturale, precum şi alungirii coloanei vertebrale. Prin fuzionarea mai multor practici cu scop comun într-una singură, Tiberiu Vintiloiu a creat un concept de aliniament postural unic în România.
   Postural Alignment vine ca o soluţie sau ca o metodă de prevenţie la problemele de sănătate atât de des întâlnite într-o societate caracterizată de stres şi sedentarism. Integrarea mişcă­rilor în funcţie de planurile biomecanice ale corpului face ca acest program să fie eficient şi benefic atât persoanelor sedentare cât şi sportivilor de performanţă. Atunci când nu facem destulă mişcare sau nu antrenăm toate grupurile musculare apar imbalansurile şi compensaţiile. Acestea supra solicită şi slăbesc articulaţiile, rezultând un aliniament deficitar şi durere. Lipsa unui aliniament corect poate afecta performanţa mai multor funcţii ale corpului, cum ar fi circulaţia, digestia şi respiraţia. Îmbunătăţirea posturii poate corecta aliniamentul corporal prin consolidarea fundaţiei musculoscheletice. Antrenamentul Postural Alignment fun­cţionează prin recrutarea doar a grupelor musculare necesare producerii mişcării, astfel garantând rezultate.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Dragnea despre absența senatorilor din Comisia de apărare: În general nu cred în coincidențe
Marti, Noiembrie 21, 2017 14:10 PM

Senatorii din Comisia de apărare au lipsit săptămâna trecută de la ședința în care trebuiau să voteze proiectul de lege privind achiziția rachetelor Patriot pentru că au fost invitați la un poligon de tir al SPP, a declarat marți președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al social-democraților, care a precizat că nu "crede în coincidențe".

Creșterea schimburilor comerciale bilaterale și implicarea companiilor românești în realizarea de proiecte în Egipt, obiective comune româno-egiptene
Marti, Noiembrie 21, 2017 14:09 PM

Identificarea domeniilor de cooperare de interes major, creșterea schimburilor comerciale bilaterale, implicarea companiilor românești în realizarea de proiecte în Egipt, dar și atragerea de investiții egiptene în România au fost principalele subiecte discutate luni de Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Sherif Ismail, prim-ministrul Republicii Arabe Egipt, informează marți ministerul de resort.

Tenis: Ana Bogdan, calificată în optimile turneului WTA de la Mumbai (India)
Marti, Noiembrie 21, 2017 14:01 PM

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA de la Mumbai (India), dotat cu premii totale de 115.000 dolari, după 6-1, 6-1 cu Victoria Rodriguez (Mexic).

Argeș: Doi răniți în urma exploziei unei butelii în incinta unui restaurant din Pitești
Marti, Noiembrie 21, 2017 13:57 PM

Două persoane au fost rănite, marți, în urma exploziei unei butelii care s-a produs în incinta unui restaurant din municipiul Pitești.

Un asteroid descoperit în octombrie este un vizitator dintr-un alt sistem solar
Marti, Noiembrie 21, 2017 13:56 PM

Un misterios obiect stâncos care avea forma unei țigări detectat în luna octombrie provine dintr-un alt sistem solar, o apariție fără precedent care a fost confirmată luni de astronomi, relatează marți AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Nov, 10:28 Prima ,,plimbare,, deasupra Buzaului cu un avion alaturi de parasutisti !!!
Vasile Bugeac a comentat pentru articolul Români de excepţie care au promovat Buzăul / Primul general de paraşutişti, Grigore Baştan, omul care a sărit din avion cu fiul său în braţe:
In una din vizitele mele acasa (Fam.Bugeac era prietena cu Fam. Bastan )Gr. Bastan ma dat in ,prmire , cdt.de zbor ca sa vad cum se antreneaza parasutisti .Afost deosebit mai ales ca avionul era un aparat german cu 3 motoare di al doilea razboi . Nu voi uita nici-o data grija prieteneasca pe care a avuto Gr. Bastsn pentru mine !!
21 Nov, 07:55 e bine, bine, e foarte bine
bady@sula a comentat pentru articolul O fostă judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a băgat în corzi decidenţii Prefecturii pentru un teren de 5,44 ha:
Oricum,titlul de proprietate nr.109917/20.07.2017 era un document fals.A se vedea corespondenta ulterioara emiterii acestuia,dintre OCPI Buzau si Comisaia locala Beceni.Se vede treaba ca n-o sa le mearga smecheriile cu doamna judecator Circei.
21 Nov, 07:19 4,64 mld $ patrioate ~ 1/4 din 19,95 mld $ cât a împrumutat Băse de la FMI și BM
Pixelu patriot, ca și ținătorul mâinii drepte în dreptul inimii a comentat pentru articolul Ciolacu: ,,E important ca achiziţia de rachete Patriot să treacă săptămâna asta de Parlament“:
Interesantă este metoda prin care Dragnea a intrat în clubul select al imunilor la detenție, alături de Băsescu, Tăriceanu, Ponta, Iohannis și Isărescu. Nu s-a pus niciodată problema blocării achiziției (tehnică militară de pe vremea războiului din Vietnam), amânarea adoptării proiectului de achiziție a avut doar scopul de a obține asigurări că cele două noi dosare ale lui Dragnea se vor finaliza cu achitări. Pentru acest lucru a fost nevoie de vizita fulger a secretarului de stat american, Tillerson, care să parafeze înțelegerea. Happy end. Americanii cu banii pe patrioate expirate iar Dragnea cu imunitate la pușcărie.
Dacă chiar se dorea întărirea securității naționale, de ce nu s-au achiziționat patrioate de ultimă generație precum au făcut polonezii? Este drept, prețul era dublu, dar măcar aveai garanția că în eventualitatea unui conflict, chiar făceau ceva.
Google PageRank Checker