27 de ani
de presa libera
Luni, Septembrie 25, 2017 00:14 AM
toamna buzoiana

Monden

Tiberiu Vintiloiu, printre finaliştii cursei Asaltul Lupilor

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
30.06.2017, 00:00
601

   Mers pe bârnă, alergare prin noroi, obstacole la tot pasul, înot prin piscina cu gheaţă, bătaie cu bulgări de zăpadă, în total 6 kilometri de efort, puls ridicat şi ritm alert, totul în cursa Asaltul Lupilor din Parcul Pantelimon! Printre finaliştii care au terminat cu zâmbetul pe buze acest maraton infernal a fost şi buzoianul Tiberiu Vintiloiu, antrenorul de fitness fiind deja veteran al acestui eveniment sportiv şi terminând anul acesta pe loc fruntaş.

   „Este al treilea an când particip şi pot spune că a fost cel mai fain de până acum, terminând chiar pe locul IV. Cel mai greu din totalul celor 5 kilometri a fost mersul pe bârnă, dar şi experienţa cu intratul în piscina cu gheaţă sau bătaia cu bulgări de zăpadă. Am avut de partea noastră de data aceasta şi un public foarte curios, care ne-a încurajat mult. Mă bucur că vin din ce în ce mai mulţi oameni ce au dorinţă să facă şi să vadă pe alţii făcând sport”, a declarat Tiberiu Vintiloiu.

„Am repetat cursa a doua oară din plăcere”

   Antrenorul de fitness a promis că şi la toamnă îşi va mai încerca puterile în cursa specială, dar face apel şi la buzoieni să vină într-un număr cât mai mare, să simtă adrenalina, dar şi să sponsorizeze evenimentul sportiv, pentru că au avut ceva probleme pe subiectul acesta cu organizatorii.

   „Noi am dus greul până la capăt cu zâmbetul pe buze, chiar am repetat cursa a doua oară din plăcere, deşi noroiul devenise insuportabil, ghetele ne alunecau încontinuu, forţă nu prea mai aveam. Organizatorii îşi doresc de la o ediţie la alta sponsori şi mai importanţi, pentru plăcerea sportului şi uşurarea condiţiilor de desfăşurare, aşa că fac apel la toţi cei ce citesc aici şi aud de această cursă specială cu obstacole, să ne devină parteneri. Merităm să promovăm în continuare astfel de activităţi cu ambiţie, mişcare, forţă şi adrenalină!”, a mai spus Tiberiu.

   Asaltul Lupilor este o cursă necompetitivă şi necro­nometrată care s-a desfăşurat în Bucureşti, ultima dată în Parcul Pantelimon, duminică, 21 mai. Nu există limită de timp, depinde doar de concurenţi cât le ia să treacă peste obstacole. Traseul cursei are o lungime de aproximativ 6,25 km şi conţine peste 20 de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionişti.  Participarea la cursă se poate face atât individual, cât şi în echipe de minim patru persoane. Asaltul Lupilor este, spun organizatorii, singura cursă cu obstacole organizată de persoane cu experienţă în misiuni militare. Cursa în teren accidentat este în aşa fel concepută încât să testeze limitele fizice şi psihice ale participanţilor, însă organizatorii spun că au gândit-o şi ca pe un mijloc de socializare şi o oportunitate de distracţie, în măsură să capteze atenţia tuturor, nu doar interesul atleţilor de performanţă, bodybuilder-ilor sau practicanţilor de fitness.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Hochei: Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc, învinse în deplasare în Erste Liga
Luni, Septembrie 25, 2017 00:06 AM

Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc au pierdut meciurile susținute, duminică, în deplasare, în Erste Liga la hochei pe gheață.

Judo: Trei medalii de aur pentru români, la Openul European de la Belgrad
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:56 PM

Sportivii români Alexandra Pop (cat. 48 kg), Marcel Cercea (cat. 73 kg) și Vlăduț Simionescu (cat. +100 kg) au cucerit medaliile de aur la Openul European de judo de la Belgrad, desfășurat în acest weekend.

Dragnea, întrebat dacă Shhaideh ar trebui să demisioneze: Situația va fi discutată în BPN al PSD, o să spun mâine
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:31 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților, a declarat că situația vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării, va fi discutată în cadrul Biroului Permanent Național al social-democraților de luni, refuzând să spună dacă aceasta ar trebui, sau nu, să-și dea demisia din Guvern.

Kurzii din Irak ignoră amenințările Bagdadului și vor organiza luni referendumul de independență
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:19 PM

Kurzii irakieni vor organiza luni referendumul de independență "oricare ar fi riscul și prețul" și în ciuda amenințărilor cu represalii din partea guvernului irakian și a țărilor vecine, transmite AFP.

Box: România încheie Europenele de juniori cu trei medalii de bronz
Duminica, Septembrie 24, 2017 23:01 PM

România a încheiat Campionatele Europene de box pentru juniori de la Albena (Bulgaria) cu un bilanț de trei medalii de bronz, după ce pugiliștii care au urcat duminică în ring au pierdut meciurile susținute în semifinale.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
24 Sep, 18:28 Ce bine ar fi
Calicul a comentat pentru articolul Investiţie de 60.000 lei pentru cei 125 de elevi de la clasele de step-by-step din Şcoala „Vasile Cristoforeanu”:
Ce bine ar fi dacă în loc să ne luăm la mișto sau să subestimăm o realizare, am încerca să găsim soluții pentru experiențe asemănătoare. Conflictele politice ne-a dezumnizat. În patru țări din occident-unde am intrat masiv, ca timp și calcule, în școli(Franța, Germania, Finlanda, Marea Britanie)-este o preocupare incomparabilă față de noi pentru viața cotidiană a elevilor și profesorilor. Nici elevii și nici profesorii nu duc grija mâncării și a zilei de mâine. De regulă toate școliel încep programul DIMINEAȚA, au pauză de masă, și-și termină ziua de școală după ora 15 sau 16. La fel și profesorii. TOȚI ÎNVAȚĂ, STUDIAZĂ, LUCREAZĂ, ETC. LA ȘCOALĂ . După program fiecare își vede de grijile lui. Nu se dau teme pentru acasă, nu se cară ghizdanele cu cărți, la clasele mici, de exemplu în M. Britanie, se face evaluare zilnică și se trimite părinților acasă. În școlile în care selecția copiilor se face printr-o evaluare inițială științifică, cam la vârsta de 3 ani, în primii ani de la vârsta de 5 ani împliniți, pentru 9(nouă) copii e un învățător. Clasa are 18 elevi doi învățători activi cu grupe de 9 elevi și un învățător evaluator.Sunt așa numitele școli de elită. Elevii intră la trei ani și ies la terminarea liceului. Evaluarea școlii se face în funcție de admiterea la primele trei universități din top 500.NU EXISTĂ NOTE CA LA NOI ȘI NICI CORIGENȚI SAU REPETENȚI AICI. Noi când vom acea complexe școlare de elită și școli în care nici elevii, profesorii și nici părinții să nu ducă grija hranei.
24 Sep, 18:04 În Cardiff
ionescu o. a comentat pentru articolul Primarul Toma, conferință de presă în autobuz:
În Cardiff șoferul face încasările, la Buzău nu se poate?Ca în exemplul pixelului comunitar/... Doar ai noștii sunt mai deștepți. Nu-mi convine că am cumpărat de la olandezi căci ei se opun ca să intrăm în Spațiul Schengen, dar nu ezită să ne ia banii.
24 Sep, 16:15 Educatie
Maria a comentat pentru articolul O bibliotecă de lucrări de medicină, donată de profesorul Ovidiu Ionescu buzoiencei care a intrat, anul acesta, prima la Medicină:
Felicitari domnule profesor Ionescu! Nu ne surprinde gestul dumneavoastra! Intotdeauna ati promovat principii ale unui invatamant de calitate,v- ati remarcat in invatamantul buzoian ca un dascal si inspector scolar de la care unii dintre noi trebuie sa primeasca lectii. Sunt surprinsa ca pentru acest articol nu exista comentarii! Avem in fata doua generatii care fac cinste invatamantului buzoian! Felicitari! Ne mandrim si sper ca pe viitor colegii nostri sa promoveze astfel de modele si sa evite comentariile denigratoare la adresa invatamantului buzoian!
Google PageRank Checker