27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Monden

Tiberiu Vintiloiu, printre finaliştii cursei Asaltul Lupilor

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
30.06.2017, 00:00
643

   Mers pe bârnă, alergare prin noroi, obstacole la tot pasul, înot prin piscina cu gheaţă, bătaie cu bulgări de zăpadă, în total 6 kilometri de efort, puls ridicat şi ritm alert, totul în cursa Asaltul Lupilor din Parcul Pantelimon! Printre finaliştii care au terminat cu zâmbetul pe buze acest maraton infernal a fost şi buzoianul Tiberiu Vintiloiu, antrenorul de fitness fiind deja veteran al acestui eveniment sportiv şi terminând anul acesta pe loc fruntaş.

   „Este al treilea an când particip şi pot spune că a fost cel mai fain de până acum, terminând chiar pe locul IV. Cel mai greu din totalul celor 5 kilometri a fost mersul pe bârnă, dar şi experienţa cu intratul în piscina cu gheaţă sau bătaia cu bulgări de zăpadă. Am avut de partea noastră de data aceasta şi un public foarte curios, care ne-a încurajat mult. Mă bucur că vin din ce în ce mai mulţi oameni ce au dorinţă să facă şi să vadă pe alţii făcând sport”, a declarat Tiberiu Vintiloiu.

„Am repetat cursa a doua oară din plăcere”

   Antrenorul de fitness a promis că şi la toamnă îşi va mai încerca puterile în cursa specială, dar face apel şi la buzoieni să vină într-un număr cât mai mare, să simtă adrenalina, dar şi să sponsorizeze evenimentul sportiv, pentru că au avut ceva probleme pe subiectul acesta cu organizatorii.

   „Noi am dus greul până la capăt cu zâmbetul pe buze, chiar am repetat cursa a doua oară din plăcere, deşi noroiul devenise insuportabil, ghetele ne alunecau încontinuu, forţă nu prea mai aveam. Organizatorii îşi doresc de la o ediţie la alta sponsori şi mai importanţi, pentru plăcerea sportului şi uşurarea condiţiilor de desfăşurare, aşa că fac apel la toţi cei ce citesc aici şi aud de această cursă specială cu obstacole, să ne devină parteneri. Merităm să promovăm în continuare astfel de activităţi cu ambiţie, mişcare, forţă şi adrenalină!”, a mai spus Tiberiu.

   Asaltul Lupilor este o cursă necompetitivă şi necro­nometrată care s-a desfăşurat în Bucureşti, ultima dată în Parcul Pantelimon, duminică, 21 mai. Nu există limită de timp, depinde doar de concurenţi cât le ia să treacă peste obstacole. Traseul cursei are o lungime de aproximativ 6,25 km şi conţine peste 20 de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionişti.  Participarea la cursă se poate face atât individual, cât şi în echipe de minim patru persoane. Asaltul Lupilor este, spun organizatorii, singura cursă cu obstacole organizată de persoane cu experienţă în misiuni militare. Cursa în teren accidentat este în aşa fel concepută încât să testeze limitele fizice şi psihice ale participanţilor, însă organizatorii spun că au gândit-o şi ca pe un mijloc de socializare şi o oportunitate de distracţie, în măsură să capteze atenţia tuturor, nu doar interesul atleţilor de performanţă, bodybuilder-ilor sau practicanţilor de fitness.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

CITATUL ZILEI
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:32 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 24 noiembrie
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker