27 de ani
de presa libera
Vineri, Iulie 28, 2017 11:47 AM

Monden

Tiberiu Vintiloiu, printre finaliştii cursei Asaltul Lupilor

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
30.06.2017, 00:00
568

   Mers pe bârnă, alergare prin noroi, obstacole la tot pasul, înot prin piscina cu gheaţă, bătaie cu bulgări de zăpadă, în total 6 kilometri de efort, puls ridicat şi ritm alert, totul în cursa Asaltul Lupilor din Parcul Pantelimon! Printre finaliştii care au terminat cu zâmbetul pe buze acest maraton infernal a fost şi buzoianul Tiberiu Vintiloiu, antrenorul de fitness fiind deja veteran al acestui eveniment sportiv şi terminând anul acesta pe loc fruntaş.

   „Este al treilea an când particip şi pot spune că a fost cel mai fain de până acum, terminând chiar pe locul IV. Cel mai greu din totalul celor 5 kilometri a fost mersul pe bârnă, dar şi experienţa cu intratul în piscina cu gheaţă sau bătaia cu bulgări de zăpadă. Am avut de partea noastră de data aceasta şi un public foarte curios, care ne-a încurajat mult. Mă bucur că vin din ce în ce mai mulţi oameni ce au dorinţă să facă şi să vadă pe alţii făcând sport”, a declarat Tiberiu Vintiloiu.

„Am repetat cursa a doua oară din plăcere”

   Antrenorul de fitness a promis că şi la toamnă îşi va mai încerca puterile în cursa specială, dar face apel şi la buzoieni să vină într-un număr cât mai mare, să simtă adrenalina, dar şi să sponsorizeze evenimentul sportiv, pentru că au avut ceva probleme pe subiectul acesta cu organizatorii.

   „Noi am dus greul până la capăt cu zâmbetul pe buze, chiar am repetat cursa a doua oară din plăcere, deşi noroiul devenise insuportabil, ghetele ne alunecau încontinuu, forţă nu prea mai aveam. Organizatorii îşi doresc de la o ediţie la alta sponsori şi mai importanţi, pentru plăcerea sportului şi uşurarea condiţiilor de desfăşurare, aşa că fac apel la toţi cei ce citesc aici şi aud de această cursă specială cu obstacole, să ne devină parteneri. Merităm să promovăm în continuare astfel de activităţi cu ambiţie, mişcare, forţă şi adrenalină!”, a mai spus Tiberiu.

   Asaltul Lupilor este o cursă necompetitivă şi necro­nometrată care s-a desfăşurat în Bucureşti, ultima dată în Parcul Pantelimon, duminică, 21 mai. Nu există limită de timp, depinde doar de concurenţi cât le ia să treacă peste obstacole. Traseul cursei are o lungime de aproximativ 6,25 km şi conţine peste 20 de obstacole inspirate din antrenamentul militarilor profesionişti.  Participarea la cursă se poate face atât individual, cât şi în echipe de minim patru persoane. Asaltul Lupilor este, spun organizatorii, singura cursă cu obstacole organizată de persoane cu experienţă în misiuni militare. Cursa în teren accidentat este în aşa fel concepută încât să testeze limitele fizice şi psihice ale participanţilor, însă organizatorii spun că au gândit-o şi ca pe un mijloc de socializare şi o oportunitate de distracţie, în măsură să capteze atenţia tuturor, nu doar interesul atleţilor de performanţă, bodybuilder-ilor sau practicanţilor de fitness.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Giurgiu: Traficul cu bacul la Bechet, întrerupt temporar din cauza vântului puternic
Vineri, Iulie 28, 2017 11:45 AM

Traficul cu bacul de la PTF Bechet este întrerupt temporar vineri din cauza vântului puternic, informează un comunicat de presă al ITPF Giurgiu.

Javier Bardem, Penélope Cruz, Jennifer Lawrence și George Clooney, așteptați pe covorul roșu la Mostra din Veneția
Vineri, Iulie 28, 2017 11:44 AM

Cuplul spaniol Javier Bardem și Penélope Cruz, actrițele americane Jennifer Lawrence și Jane Fonda alături de compatrioții lor Matt Damon, George Clooney și Robert Redford se numără printre starurile așteptate la cea de-a 74-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția, care va avea loc în perioada 30 august - 9 septembrie, relatează vineri EFE.

Acțiune a Poliției Capitalei pentru combaterea evaziunii fiscale cu produse congelate
Vineri, Iulie 28, 2017 11:37 AM

Polițiștii din Capitală acționează, vineri, într-un complex comercial agroalimentar din Sectorul 6, profilat pe vânzarea de produse congelate, pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală.

Constanța: Opt localități din județ, afectate de inundații; străzi și curți cuprinse de ape în urma ploii
Vineri, Iulie 28, 2017 11:33 AM

Un număr de 39 de solicitări de intervenție în urma inundațiilor produse din cauza ploilor, venite din opt localități din județul Constanța, cele mai multe din municipiul reședință, au fost înregistrate vineri de Regia Autonomă Județeană de Apă (RAJA), potrivit reprezentanților instituției.

PREMIERE DE WEEKEND Un nou film de spionaj cu Charlize Theron și aventura epică a "zâmbăreților" ajung în cinematografele nord-americane
Vineri, Iulie 28, 2017 11:25 AM

"The Emoji Movie", aventura epică a "zâmbăreților" în lumea necunoscută ascunsă în aplicațiile din smartphone, și "Atomic Blonde", un film de spionaj din timpul Războiului Rece cu Charlize Theron în rolul principal, sunt principalele lansări de la sfârșitul acestei săptămâni în cinematografele nord-americane. Tot vineri își are premiera în SUA și "Midwife", un film franțuzesc cu Catherine Deneuve și Catherine Frot lansat în aceeași zi și în România.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
28 Jul, 10:56 Nereguli
Ion a comentat pentru articolul Cadastru pentru imobile şi dezbaterea succesiunii, gratuite în peste 60 de comune şi oraşe:
Comuna COSTESTI nu face parte din acest program? Probabil nu s au bagat din cauza prea multor probleme din primarie. (INCOMPETENTA)
28 Jul, 10:07 SCDL Buzau
Tanase Virgiliu a comentat pentru articolul Cercetătorul Costel Vânătoru despre reorganizarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură: „Daea, Ciolacu şi Toma ar putea fi invocaţi peste ani de copiii lor, de nepoţii lor, că au făcut ceva bun pentru Buzău“:
In cazul "Daea" , poetul Mircea Dinescu a avut dreptate ! Acest ministru - sa-i zicem mai nonconformist - va lasa ceva urme in brazda agriculturii romanesti ! (Daca va fi ... pastrat )
28 Jul, 10:03 SCdl buzau
Tanase Virgiliu a comentat pentru articolul Cercetătorul Costel Vânătoru despre reorganizarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură: „Daea, Ciolacu şi Toma ar putea fi invocaţi peste ani de copiii lor, de nepoţii lor, că au făcut ceva bun pentru Buzău“:
Cred ca indiferent de varsta, orientare politica, grad de instruire - orice buzoian adevarat poate exclama, fara grija : " O, ce veste minunata ! " Ma bucur ca cei mentionati au realizat necesitatea urgenta a aducerii Experimentalei pe fagasul ei normal - atit de ignorat de politicienii ultimilor 26 de ani - indiferent care au fost ei... Sa speram ca prin aceasta reparatie legislativa si administrativa , buzoienii ( si nu numai ei ) vor ... " gusta " din roadele muncii cecetatorilor de acolo - astfel incit , vorba aceea - si nepotii sa-i poata pomeni... Felicitari sincere!
Google PageRank Checker