Sorin Cotorceanu şi Mihai Râpeanu, alias trupa Steam s-au calificat în semifinalele celui mai important concurs muzical european

Sunt în formula muzicală „Steam” din aprilie 2011, dar aceasta este de departe cea mai puternică încercare de a se afirma pe plan naţional şi mai ales internaţional. Este vorba despre buzoienii Mihai Râpeanu şi Sorin Cotorceanu, care s-au înscris în cursa pentru Eurovision 2019, mizând pe compoziţia proprie cu titlul „The Way It Goes”. Muzica le aparţine amândurora, iar versurile sunt semnate de Sorin Cotorceanu. Piesa vorbeşte despre o dragoste fulgerătoare, care s-a destrămat la fel de repede pe cum a apărut, dar ideea mizează pe viziunea optimistă că ceea ce trebuie să se întâmple nu trebuie contestat, ci luat ca atare, pentru că unele lucruri nu sunt făcute să dureze. Dragostea a apărut romantic într-o vară, dar, din păcate, iubita a fugit fără vreun regret de lângă îndrăgostit, aşa că… end of story!

Această poveste rulează pe un ritm allegro, piesa are ritm, te provoacă la dans aşa că miza celor doi artişti are toate şansele de reuşită. Odată calificaţi în semifinale, Sorin şi Mihai urmează să susţină spectacolele în urma cărora se vor afla piesele finaliste, evenimente ce se vor desfăşura la Arad şi Iaşi, urmând ca Finala Naţională să fie organizată la Bucureşti. Evenimentele vor fi transmise în direct de TVR1 şi TVR HD, sub sloganul „Împlineşte visul!”.

Piesa buzoienilor a fost postată şi pe reţelele de profil, precum şi pe cele de socializare, iar în numai patru zile „The Way It Goes” a acumulat peste 4.500 de vizualizări şi like-uri.

Reamintim că Mihai Râpeanu este solistul uneia dintre cele mai longevive formaţii de coveruri din Buzău, Undercover, trupă din care fac acum parte  Marian Ionescu – tobe, Filip Ţânţăreanu – guitar , Robert Filică – clape & backing vocal, Geo Stroi – chitară & backing vocals, Dan Ionescu – bass , Dora Gaitanovici – vocal şi Mădălina Baciu. Mihai Râpeanu s-a alăturat trupei Undercover în 2010, după plecarea lui Edi Antochi (Bluemotors), venind de la formaţia „Forţele de muncă”.

DISTRIBUIȚI
loading...