Directorul general al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a fost schimbat din funcție, joi seară, în urma unei ședințe a Consiliului de Administrație care a durat mai bine de șapte ore. Decizia a fost luată cu patru voturi „pentru” și o abținere, iar pe postul rămas astfel vacant a fost numit directorul adjunct al Companiei, Simona Săvulescu. Ea va asigura conducerea interimară a operatorului județean de apă și canalizare, până la încheierea procesului de selecție a unui nou director general, în conformitate cu prevederile Ordonanție de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Conform unor surse, principalul reproș care i s-a făcut fostului director Tescaru a fost acela legat de nerespectarea unor decizii ale Consiliului de Administrație. Reamintim că operatorul județean de apă și canalizare are, de la începutul lunii august, un nou Consiliu de Administrație, format din Manuela Claudia Zoiţa, fost director economic la Compania de Apă Târgovişte, consilierul judeţean social-democrat Ion Bogdan, director al Poştei buzoiene, avocatul Lucian Alexandru Sălcuţan, Simona Mariana Săvulescu, director adjunct al Companiei de Apă, şi Petruş Hinta, inspector la Primăria Rm. Sărat.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. sper sa nu se opreasca aici, managementul de mijloc trebuie si el reciclat, in special incompetentii care au pus in pericol viata muncitorilor in incidentul de la Lipia.

Comments are closed.