Un adolescent de 17 ani din Pogoanele a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de viol, violare de domiciliu și furt calificat. La sfârșitul săptămânii trecute,

Individul a intrat în locuința unei bătrâne, în toiul nopții, și a încercat să o violeze sub amenințarea cu bătaia. Nu a reușit însă să-și ducă planul la final și s-a făcut nevăzut. Duminică dimineață, polițiștii de la Poliţia Orașului Pogoanele au fost sesizați de către o localnică despre faptul că în noaptea precedentă, bătrâna, de 80 de ani, a fost victima unei agresiuni. Totodată, aceeași persoană a precizat că de la locuința unei alte femei de 70 de ani, în aceeași noapte, persoane necunoscute au sustras o sumă de bani.

Poliţiştii au început imediat cercetările şi au obţinut semnalmentele bănuitului de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 17 ani din Pogoanele.

La numai câteva ore de la sesizarea faptelor, polițiștii din Pogoanele l-au reținut pe principalul bănuit.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul ar fi intrat în imobile prin efracție, de la locuința femeii de 70 de ani luând suma de 4700 lei, bani găsiți într-un corp de mobilier. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de viol, violare de domiciliu și furt calificat, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Poliției Oraș Pogoanele continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Astăzi, polițiștii i-au restituit femeii de 70 de ani suma sustrasă de individ.

 

DISTRIBUIȚI
loading...