Unul este primar distins cu trofeul „Primar de 7 stele” pentru cele șapte mandate câștigate consecutiv în comuna Boldu, celălalt este profesor în aceeași comună și finalist la faza națională a concursului Eurovision. Este vorba despre, Marian și Georgian Mărgă­rit, tată și fiu, care se „întrec” în a compune muzică și versuri pentru unii dintre cei mai cunoscuți artiști din țară.

La sfârșit de an, primarul Mărgărit se poate mândri că, în anul Centenarului, a compus mai multe piese dedicate împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea României Mari, iar fiul său Georgian, după colaborări cu Marius Moga, Puya și ­Va­notek, este gata să încredințeze cea mai recentă compoziție unui artist celebru din Rusia.

„De Centenar am căutat să scriu piese care să reflecte cea mai importantă zi din istoria noastră națională. Astfel am compus pentru Fuego două piese <Dragă soră basarabă> și <Ninge tot ninge (ninge peste patria mea)>. De asemenea, am mai compus pentru Petrică Mâțu Stoian piesa <Bate un clopot peste țară>. În continuare am simțit că inspirația mă urmărește în mod fericit și, anul viitor, veți avea câteva surprize. Mari artiști ai scenei românești m-au contactat deja pentru a le scrie piese”, a declarat primarul Marian Mărgărit, fost membru al Cenaclului Flacăra și un apropiat al regretatului Adrian Păunescu.

La rândul lui, fiul său, Georgian Mărgărit a compus o piesă dance nouă, „Să ne iubim”, care urmează să fie lansată în curând. După succesul avut în Rusia cu piesa „Closer”, buzoianul se află în tratative de a încredința piesa unuia dintre cei mai importanți soliști din Rusia.

DISTRIBUIȚI
loading...