Polițiștii din Pogoanele au dus azi-noapte la spital un tânăr suspectat că s-a urcat la volanul mașinii după ce ar fi consumat droguri.

Poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pogoanele, aflaţi în tura de noapte, au fost sesizaţi în jurul orei 01.00 despre prezenţa unui autovehicul în afara DN2B, între localităţile Bâlhacu şi C.A. Rosetti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au găsit mașina pe câmp și au identificat și conducătorul autoturismului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Ploieşti, care nu era coerent în vorbire şi nu-şi putea menţine echilibrul.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, ce a indicat că nu se afla sub influenţa alcoolului, iar ulterior, fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice, a reieşit că se afla sub influenţa altor substanţe.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive” și se așteaptă rezultatele probelor biologice pentru a se stabili ce fel de substanțe consumase tânărul.

DISTRIBUIȚI
loading...