După ce a pus umărul la „propășirea” operatorului de distribuție a agentului termic din municipiul Brăila – care s-a și desființat de prin anul 2013 -, Constantin Tacea pleacă și din fotoliul de director al Regiei Autonome Municipale, într-un moment în care aceasta se îndreaptă cu pași repezi către faliment.

Tacea a anunțat marți că a renunțat la funcția de director și că va ieși la pensie. „Am depus cererea de pensionare. Am încetat contractul de mandat din cauze personale. Sunt la dispoziția Regiei până la venirea deciziei. Am vrut să am timp pentru predarea atribuțiunilor”, a explicat Tacea. Funcția sa va fi ocupată cu caracter interimar de directorul tehnic al RAM, Costel Cozma.

Constantin Tacea se află la șefia RAM din anul 2011. Demisia sa vine la scurt timp de la anunțul primarului Constantin Toma că Primăria nu va mai subvenționa costul gigacaloriei, care va ajunge să coste de la 230 de lei 418 lei fără TVA. În momentul de față, RAM mai numără până în 12.500 de abonați, și în această vară confruntându-se cu un val masiv de debranșări.

Mai mult, în ediția print de joi a cotidianului OPINIA

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. Inca un om carer spune ca nu a putut sa faca mai mult,minciuni ,in totdeauna acesti oameni cauta vinovati altii decit ei,dar stati linististiti vor cauta alti fraieri,comunistii nu pot pleca asa cum credeti voi.

Comments are closed.