În ultimii ani, foarte multe companii optează pentru table magnetice pe care le amplasează ăn săli de conferință sau în birouri. Mai mult decât atât, tabla magnetică poate fi un important element de decor pentru casa ta.

Însă ce este o tablă magnetică? O tablă magnetică este un produs realizat din mai multe straturi (de obicei, trei) de produse feromagnetice vopsite cu diverse soluții profesionale și intercalate cu straturi de carton – pe rezultatul final se vor putea lipi magneți.  Tabla magnetică a fost folosită pentru primă dată în școli, înlocuind tablele vechi, clasice. Mai apoi tabla magnetică a fost folosită în companii pentru o coordonare și subliniere mai bună a unor discuții. În ultimul an, tabla magnetică a fost folosită în propriile locuințe, fiind un mod interesant de interacțiune sau un element principal de decor.

Tabla magnetică pentru birou

Tabla magnetică nu poate lipsi dintr-o companie, deoarece este un obiect important, mai ales pentru sălile de conferință. Utile, tablele magnetice au rolul de a ajuta procesul de comunicare desfășurat pe parcursul zilei. Tabla magnetică asigură siguranță și ergonomie, fiind realizată din materiale profesionale de înaltă calitate. Datorită elementelor cheie din care este alcauită, tabla magnetică este ușor de montat și poate fi pusă în funcțiune încă din prima zi. Tabla magnetică poate fi amplasată și în biroul tău personal, pe care îți poti nota diverse idei sau task-uri importante pe care trebuie să le termini în ziua respectivă. Poți folosi diverse carioci sau elemente magnetice pentru a sublinia idei sau pentru a da viață biroului tău. Mulți aleg să scrie pe table câte un mesaj motivațional în fiecare zi.

Tabla magnetică pentru acasă

Un nou element de decor pentru casa noastră este tabla magnetică care a cunoscut un adevărat succes în ultimul an. Fie că este doar un element care completează foarte bine mobila, fie că am achiziționat-o pentru copil, tabla magnetică este din ce mai utilizată în casele oamenilor. Unde putem amplasa tabla magnetică?

  • În bucătărie – ne va ajuta să păstram unele rețete, să luăm notițe, să facem liste de cumpărături. Extrem de utilă în bucătărie, tabla magnetică poate fi de ajutor atunci cand încercăm rețete noi.
  • În living – de cele mai multe ori, o tablă magnetică are un rol important de înfrumusețare a unei încăperi. Poți scrie sau desena pe ea diverse obiecte sau mesaje, astfel încât musafirii tăi să se simta bine atunci când vin în vizită la tine.
  • Pe hol – poți folosi tabla magnetică ca obiect prin care le urezi bun venit musafirilor tăi sau dacă vrei ca acesta să fie obiectul cu care cineva are prima dată contact când intră în casă.
  • În camera copiilor – poți monta o tablă magnetică în camera copiilor, cu siguranță desenatul va fi una dintre activitățile lor preferate!

DISTRIBUIȚI
loading...