27 de ani
de presa libera
Sambata, Noiembrie 18, 2017 21:08 PM

Sport

Suspansul continuă în Liga a 4-a / Derby-ul SCM Gloria – Săgeata, încheiat la egalitate

de Andreea STROE
Sport  |
14.11.2017, 00:00
204

   SCM Gloria Buzău şi Team Săgeata, primele două clasate, între care exista o diferenţă de numai un punct, s-au întâlnit sâmbătă seară, în nocturnă, pe stadionul din Crâng, în derby-ul etapei a 11-a din Liga a 4-a şi, fără îndoială, una dintre cele mai aşteptate partide din campionat.

   Deşi a fost echipa mai bună, care şi-a creat numeroase ocazii, dar a şi ratat foarte mult, SCM Gloria nu s-a ales la final decât cu un singur punct, scor final 1-1, al doilea meci în 11 etape, după cel de la Pătârlagele (1-1) în care echipa lui Vasile Tudose nu-şi adjudecă toate punctele puse în joc. Pentru gazde a marcat Mihai Băbăgeanu, în minutul 36, oaspeţii reuşind să egaleze şi să plece cu un punct din Crâng, graţie golului marcat de Ionuţ Stancu, în minutul 70. De acest deznodământ au profitat şi două dintre urmăritoare, Voinţa Lanurile, cu o victorie scontată (3-0) în faţa Infrăţirii Zoiţa, şi Locomotiva, învin­gătoare cu 3-1 în deplasarea de la Berca. Nu însă şi Montana Pătârlagele, care, oarecum surprinzător, nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, 3-3, în deplasarea de la Verneşti.

   Etapa a 11-a a consemnat şi o premieră, primele puncte cucerite în acest campionat de Victoria Boboc, victorioasă cu 1-0, pe teren propriu, în faţa Şoimilor Siriu. Un nou derby este programat şi etapa următoare, când, la Săgeata, gazdele de la Team primesc vizita Montanei Pătârlagele. SCM Gloria va evolua din nou pe teren propriu, împotriva Recoltei Sălcioara.  

Liga a 4-a, Etapa a 11-a, rezultate:

Avântul Zărneşti – Tricolorul Gălbinaşi: 3-1

Voinţa Lanurile – Înfrăţirea Zoiţa: 3-0

Victoria Boboc – Şoimii Siriu: 1-0

AS Balta Albă – Olimpia Rm. Sărat: 4-1

Recolta Sălcioara – Diadema Gherăseni: 0-3

SCM Gloria Buzău – Team Săgeata: 1-1

Petrolul Berca – Locomotiva Buzău: 1-3

Viitorul Verneşti – Montana Pătârlagele: 3-3

Clasament

1. SCM Gloria     29 p.

2. Săgeata           28 p.

3. Lanurile           27 p.

4. Locomotiva    26 p.

5. Pătârlagele     26 p.

6. Gălbinaşi         21 p.

7. Zărneşti           16 p.

8. Sălcioara          14 p.

9. Balta Albă       14 p.

10. Zoiţa               13 p.

11. Berca              12 p.

12. Verneşti        8 p.

13. Olimpia          7 p.

14. Gherăseni    7 p.

15. Siriu                4 p.

16. Boboc            3 p.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Asociația ANCE Europe lansează proiectul 'Arhitectura României Mari'
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:41 PM

Asociația ANCE Europe lansează proiectul "Arhitectura României Mari", cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, prin organizarea unui eveniment la București în perioada 23-25 noiembrie, având ca obiectiv aducerea în atenția publicului larg a stilului arhitectural neoromânesc.

Republica Moldova: Duminică are loc referendumul pentru destituirea primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:16 PM

Peste 650.000 de persoane cu drept de vot din municipiul Chișinău sunt așteptate, duminică, la urne pentru a participa la referendumul pentru destituirea primarului Dorin Chirtoacă.

Sosirea lui Hariri la Paris contribuie la reducerea tensiunilor în Orientul Mijlociu, afirmă președinția franceză
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:11 PM

Sosirea premierului libanez demisionar Saad Hariri la Paris contribuie la "reducerea tensiunilor" în Orientul Mijlociu, unde Franța continuă să acționeze în această direcție, a afirmat sâmbătă președinția franceză, relatează AFP.

UPDATE Rugby: România - Samoa 17-13, în meci test la București
Sambata, Noiembrie 18, 2017 20:01 PM

Naționala de rugby a României a învins Samoa cu scorul de 17-13 (3-10), într-un meci test disputat sâmbătă seara pe Stadionul național ''Arcul de Triumf'' din Capitală.

REPORTAJ Vrancea: 50.000 de stejari plantați la Mărășești în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial (GALERIE FOTO)
Sambata, Noiembrie 18, 2017 19:42 PM

Aproape 50.000 de stejari au fost plantați, sâmbătă, în apropierea localității Mărășești în memoria eroilor căzuți în Primul Război Mondial, fiind primii din cei 335.000 de stejari câți vor fi sădiți până la sfârșitul anului viitor în Parcul Memoriei Naționale, care se va întinde pe o suprafață de 75 de hectare, nu departe de mausoleu.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
17 Nov, 12:47 Când voi avea drum prin Unguriu, opresc la primărie să strâng mâna unui român căruia îi pasă de români!
Pixelu fan Tirizică a comentat pentru articolul S-a încheiat competiția pentru stabilirea județului-pilot / Buzăul va fi primul județ complet digitalizat la nivel școlar:
Devin fan „genunche” dacă legiferează și manualul unic. Momentan sunt fan Tirizică, singurul primar buzoian care a avut curajul să părăsească mizeria ADI „Buzău 2008”.
17 Nov, 10:18 tare in sfarsit
un oarecare a comentat pentru articolul Prefectura Buzău, șah la Academia Română și Judecătoria Pătârlagele:
Avem in sfarsit un prefect, o comisie judeteana si un judecator de la tribunal care arata ca se pot impotrivi unei sentinte definitive de punere in posesie a unei institutii pe 4500 ha teren padure.Macar daca nu putem sa probam competenta sa ne afisam cu varf si indesat indaratnicia.Acea sentinta o va aplica CEDO, iar pe cei cu adevarat vinovati ii va dura in basca pentru ca plateste contribuabilul roman
17 Nov, 09:59 nedumerire
kneji myamoto a comentat pentru articolul Toma: ,,Guvernul să desfiinţeze Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, un primar nu are nicio putere în realitate, doar în teorie“:
este bine domnule primar ca vrei desfiintarea anfp care intr-adevar este parazitara,dar trebuie instituit un organism independent pentru selectarea unor viitori functionari publici din care primari destoinici ca dumneata sa-si aleaga personalul cu care sa lucreze, personal selectat printr-un concurs riguros in baza unei grile ca la judecatori si cu supraveghere ca la bacalaureat.Abia atunci vei avea de unde sa alegi.Daca primul criteriu este încrederea in persoana cu care lucrezi vei avea o mare dezamagire.Mie imi scapa criteriile pentru care l-ai ales pe dl Pistol secretar al primariei, dar te asigur ca vei avea cat de curând o mare deziluzie cu privire la competenta profesionala si moralitatea acestei persoane
Google PageRank Checker