Atunci cand vine vorba de preferintele in materie de alcool, specialistii Ellawine, in urma comenzilor primite in ultima perioada, au ajuns la concluzia ca reprezentantele sexului frumos aleg mai de graba pentru bauturi fine, ce nu au o concentratie prea mare de alcool, in timp ce barbatii opteaza pentru aromele mai puternice, pentru bauturile ce au un grad mai mare de alcool.

Iata care sunt motivele ce stau la baza acestor alegeri!

 

  • Personalitatea consumatorului

 

Fiecare alegere este influentata, in general, de personalitatea si caracterul unei persoane. Chiar si atunci cand vine vorba despre alegerea unei bauturi, acest aspect este reliefat intr-o masura destul de mare de personalitatea fiecarui degustator. Femeile, fiind firi romantice, ce au o sensibilitate aparte sunt atrase mai mult de texturi si arome care sa intruneasca aceste calitati. Din acest motiv, majoritatea doamnelor si domnisoarelor tind sa aleaga vinurile, in special cele rosé sau rosii dulci, demi-dulci sau cele spumante,intrucat reliefeaza mai bine romatismul, sensibilitatea si senzualitatea. Desigur, acest lucru nu inseamna ca partea masculina nu este caracterizata de romantism, daca este consumatoare de vin in cantitati mai mici. Intotdeauna un barbat va alege fie un vin alb, fie unul rosu, sec sau demisec, intrucat corpolenta acestuia ii reflecta mai bine personalitatea. Daca esti in cautarea unor noi arome de vinuri, care sa aiba un parfum si o nota aparte, Ella Wine este locul unde vei gasi o gama variata, care este menita sa satisfaca chiar si cele mai exigente pretentii si gusturi.

 

  • Corpolenta si gradul de alcool al bauturii corelate cu experientele anterioare (istorice si culturale)

 

De obicei, femeile tind sa aleaga bauturi cu un nivel mai mic de alcool sau care au o corpolenta medie, in timp ce majoritatea barbatilor vor opta pentru consumabile al caror nivel de alcool este unul mai puternic. Experientele anterioare in ceea ce priveste consumul de alcool, evident in cantitati moderate, face ca in continuare proportiile enuntate mai sus sa se repete. In genere, poate fi o rezonanta ce isi are originile in istorie, obiceiurile barbatesti in ceea ce priveste consumul de alcool in timpul mesei, spre exemplu, datand din cele mai vechi timpuri. La fel de bine, in literatura este destul de amplu prezentat si evidentiat gustul barbatilor, in special al celor din Inalta Aristocratie, pentru bauturile rafinate, tari, simbolizand puterea si suprematia. Wishkey-ul, brandy-ul si cognacul sunt printre cele mai evocate bauturi alcolice si a caror clasicitate este sustinuta pana in zilele noaste. Nu ezita sa incerci macar o daca aceste specialitati in materie de bauturi alcoolice, asadar comanda acum si delecteaza-te cu cele mai fine arome, patrunde in misterul, instoria si povestea bauturii cu fiecare inghititura.

 

  • Optiunile culinare influenteaza si alegerea bauturilor servite

 

Un alt aspect care motiveaza alegerile mentionate anterior este legat de preferintele culinare. In general, femeile sunt mai atente la regimul alimentar si aleg preparate mai usoare, pecum salatele, carnea de pui, deseruti cu fructe, gusturi care se completeaza perfect cu vinurile demi-dulci, in timp ce barbatii opteaza pentru preparate pe baza de carne, de vita, porc sau vanat, ale caror texturi si arome se potrivesc cu bauturile mai tari sau cu vinurile seci, ori demi-seci.

Acestea sunt, asadar principalele motive ce stau la baza alegerilor in materie de bauturi alcolice pentru partea masculina, dar si pentru cea feminina.

 

DISTRIBUIȚI
loading...