Începând de joi, liberalul Marcel Botea, zis „Ștocăreală“ este consilier județean, calitate pe care era cât pe ce în 2016 să o primească în ultima ședință a Consiliului Județean Buzău din mandatul trecut. Nu a fost să fie însă. Aflat pe poziția nr. 14 pe lista PNL, Botea nu avea vreo șansă să mai ajungă în CJ. Migrările de la PNL la PMP, des­chise de actualul senator popular Dorin Bădulescu, au făcut loc și pentru el. La începutul acestei luni, a fost desemnat de Biroul Permanent al PNL Buzău să intre în Consiliul Județean, dat fiind că supleantul de pe poziția 13, Alexandru Ioan Cristian plecase, după alegerile locale la Partidul Mișcarea Populară.

Botea a depus joi jurământul după ce mandatul său a fost validat în plenul CJ. El i-a luat astfel locul consilierului Ion Nicolae, exclus din PNL tot pentru presupuse relații cu PMP. Nicolae se află în proces cu PNL, dar până la o decizie definitivă în justiție, schimbarea sa din CJ poate fi operată. Botea, zis „Ștocăreală“, este penelist vechi și deține o casă de schimb valutar în centrul orașului.

DISTRIBUIȚI
loading...

6 COMENTARII

 1. Stocareala de partid! La patirlagele la dat jos pe unul si au pus-o pe sora-sa ,in curind urmeaza masa.
  L a CJ l-au adus pe stocareala care sigur se va intelege bine cu neagu fiiind de aceiasi factura
  Asa stocareala va da lucrari sub antrepriza si din partea pnl si a psd
  mai ales ca revine procurorul vasii care -i ,,preten” cu toata lumea
  viata ,trai,meserie doar la buzau

 2. Jos a mai lăsat ștacheta acest partid. Din câte îmi aduc aminte, Romanescu era cu UNPR la alegerile locale. Cum a ajuns lider la PNL având în vedere ombilicul lui cu PSD? Nu Badulescu a câștigat. Și nici nu este lider. A fost un vot împotriva lui Atanasiu și Anghel. Doua petarde. Asa a ajuns acest interlop de Stocareala pe liste, cu șpagă la acești doi.#rezist inca.

 3. Nu Badulescu are meritul plecărilor. Badulescu este doar un oportunist. Nici dracu nu merge cu asta decât prosti creduli ca Nicolae sau Alexandru sau Mateesescu. Ăștia i.au scos și pe el și pe Mocanu. Credeți că acum daca ar fi alegeri vor mai ieși măcar consilieri de comună?

 4. Rușine PNL! Una au votat oamenii și alta avem. Sa voteze pentru Familia lui. Ce vina avem noi? Am votat PNL pentru altceva, nu pentru specimene dastea. O sa ajungă pnl la 4 procente. Deja Romanescu este preșul PSD. Plec dreaqu din tara cu asa ceva.

Comments are closed.