Cel de-al treilea eşalon fotbalistic îşi derulează, vineri şi sâmbătă, partidele etapei cu numărul 8. Coincidenţa a făcut ca, în această rundă, cele două echipe buzoiene să aibă ca adversare formaţiile aflate la cei doi poli ai clasamentului. CSM Rm. Sărat o va înfrunta vineri pe ocupanta primului loc, Progresul Spartac Bucureşti, în timp ce Metalul Buzău se va deplasa pe terenul ultimei clasate, echipa brăileană Victoria Traian.

CSM Rm. Sărat – Progresul Spartac, vineri, ora 15,00 

   CSM Rm. Sărat n-a mai câştigat de două etape, timp în care a pierdut la scor, la Techirghiol, în faţa Farului (0-4), dar şi pe teren propriu, cu Axiopolis Cernavodă (0-5) şi va avea şi vineri, când va evolua din nou în faţa propriilor suporteri, o misiune de foc. Adversara elevilor lui Marius Tîrîlă este campioana Bucureştiului, Progresul Spartac, nou promovată în această vară, cu un parcurs impresionant până acum, care a propulsat-o, după şapte etape, în fotoliul de lider. Ultimul rezultat al Progresului, 7-0 cu Farul, trebuie să-i pună serios în gardă pe râmniceni, al căror recul se poate prelungi alarmant în cazul unui nou rezultat negativ.

Victoria Traian – Metalul Buzău, sâmbătă, ora 15,00

   Pentru Metalul Buzău, meciul de sâmbătă, de la Traian, se anunţă a fi poate cel mai uşor de până acum. Aflată pe locul 2, la numai două puncte de liderul Progresul Spartac, echipa buzoiană va întâlni ultima clasată, Victoria Traian, singura echipă fără niciun punct din serie şi cu un golaveraj dezastruos după primele 7 etape: 1-33! Sunt trei puncte pe care elevii lui Vali Stan nici nu se gândesc să nu le câştige, obligatorii chiar înaintea duelului cu Farul, de săptămâna viitoare, de pe terenul sintetic.

Liga a 3-a, Seria a II-a, Etapa a 8-a, program:

• Vineri ora 15.00:

Axiopolis Cernavodă – Sportul Chiscani

FC Voluntari 2 – FCSB 2

CSM Rm. Sărat – Progresul Spartac

• Sâmbătă, ora 15.00:

Unirea Slobozia – ACSM Olteniţa

Agricola Borcea – Înainte Modelu

Victoria Traian – Metalul Buzău

Farul Constanţa – Delta Tulcea

Clasament

1. Progresul        19 p.

2. METALUL        17 p.

3. Axiopolis         16 p.

4. Farul                 16 p.

5. Slobozia           13 p.

6. FCSB 2              13 p.

7. CSM RM. SARAT           12 p.

8. Voluntari 2     11 p.

9. Tulcea              9 p.

10. Modelu         6 p.

11. Olteniţa         5 p.

12. Borcea           3 p.

13. Chiscani         1 p.

14. Traian             0 p.

DISTRIBUIȚI