Elita boxului românesc, dar şi pugilişti din alte 14 ţări, au participat, de curând, la Centura de Aur, tradiţionala competiţie care a fost organizată în acest an la Galaţi. La feminin, din lotul României a făcut parte şi pugilista SCM Gloria, Steluţa Duţă, care a concurat la o categorie superioară, 51 kg.

Steluţa a ajuns în finală, pe care a pierdut-o însă în faţa Claudiei Nechita, sportivă pe care o învinsese anterior în toate meciurile!

„Poate îi trebuia acest duş rece. Aşa e când vrei prea mult, te grăbeşti şi te ener­vezi, aşa cum a făcut-o Steluţa în această finală. Dar trebuie să luăm şi partea bună a lucrurilor. A fost un bun prilej de a se pregăti la un nivel ridicat, în vederea abordării Campionatului Mondial din India, competiţie programată în luna noiembrie. Acolo va urca în ring la categoria ei şi sperăm ca şi rezultatul să fie altul. Până atunci nu ne rămâne decât să uităm de finala de la Galaţi şi să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în continuare”, a declarat, pentru site-ul oficial al SCM Gloria Buzău, maestrul Constantin Voicilaş, antre­nor coordonator şi şeful secţiei de box a clubului din Crâng.

DISTRIBUIȚI
loading...