27 de ani
de presa libera
Luni, Mai 01, 2017 09:03 AM

Sport

Stejarul a câștigat restanța cu CSUAV Arad (20-8), fără punct bonus ofensiv

de Andreea STROE
Sport  |
20.03.2017, 00:00
305

   Victorie fără probleme pentru Stejarul, sâmbătă dimi­neață, în Parcul Tineretului, în restanța cu CSUAV Arad, contând pentru etapa a 5-a. Chiar și fără câțiva oameni de bază - căpitanul Cornel Tatu, internaționalii moldoveni Golu­benco și Boian și Mădălin Caloian -, rugbiștii buzoieni n-au avut nicio problemă în a-și asigura cele 4 puncte. A fost, la finalul celor 80 de minute, un succes clar, 20-8, dar totuși rezultatul final a produs și o oarecare deza­măgire în rândul gazdelor, care au ratat punctul bonus ofensiv și, implicit, urcarea pe podium înaintea returului.

   Stejarul a dictat în permanență ritmul pe întreaga durată a partidei. Primele 3 puncte au fost aduse de Nițu, din lovitură de pedeapsă, apoi Gongu, cu un eseu, netransformat de Nițu, a stabilit scorul pauzei, 8-0. În partea secundă, buzoienii au alergat și mai mult pentru acel punct bonus ofensiv de la final. Un eseu al lui Bîsceanu, transformat de Nițu, a ridicat scorul la 15-0 și părea că Stejarul se află pe drumul cel bun. La câteva minute după aceea, arădenii au găsit o breșă în apărarea gazdelor și au culcat balonul în terenul de țintă buzoian, încercare însă netransformată, iar scorul a devenit 15-5. Tot oaspeții au mai punctat apoi dintr-o lovitură de pedeapsă, 15-8. Spre final, Alin Dumitrache a reușit un nou eseu, pe care Nițu nu l-a transformat și scorul a rămas bătut în cuie: 20-8.

   Pentru această partidă, antrenorul Costică Merșoiu a folosit următorul lot: 15. Bîs­ceanu, 14. Mănicu, 13. Iordan, 12. Dumitrache, 11. Gongu, 10. Nițu, 9. Cocîrlă, 1. Trifan, 2. Deaconescu, 3. Moise, 4. Platon, 5. Grigore, 6. Bulearcă, 7. Baboiu, 8. Spătărescu. Rezer­ve: 16. Georgescu, 17. Roman, 19. Tatu, 20. Barbu, 21. Doga­ru, 22. Constantin, 23. Stănescu.

Sâmbătă, din nou în Parcul Tineretului, cu RCM Galați

   Divizia Națională de Seniori se reia sâmbăta viitoare, cu prima etapă din retur. Stejarul va evolua din nou în Parcul Tineretului, de la ora 12,00, împotriva penultimei clasate, RCM Galați. Echipa buzoiană va începe returul de pe locul 4, la un punct în spatele Științei Petroșani și Bucovinei Su­cea­va, dar la 8 de lidera CS Năvodari.

 

Programul Stejarului în retur:

• etapa a 8-a, 25 martie: Stejarul – RCM Galați

• etapa a 9-a, 1 aprilie: RC Bârlad – Stejarul

• etapa a 10-a, 8 aprilie: Stejarul – Bucovina Suceava

• etapa a 11-a, 22 aprilie: Stejarul – CS Mănăștur

• etapa a 12-a, 29 aprilie: CSUAV Arad – Stejarul

• etapa a 13-a, 6 mai: CS Năvodari – Stejarul

• etapa a 14-a, 13 mai: Stejarul – Știința Petroșani

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
01 May, 07:41 barla
roxana a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
A votat asa ptr ca a luat spaga ptr angajarea multor politisti locali.
01 May, 07:23 metamorfoza culorilor
Risera a comentat pentru articolul Șlefuitorii de cuvinte / Medalion literar - Ștefania Oproescu:
SUBLIM!
01 May, 01:04 Pt dl Ionescu si toti escu din Bz
Anonimus a comentat pentru articolul Bârlă s-a cerut afară din PSD, Ciolacu îi face pe plac:
In afara de gropi nu vazut nimic nou. Sunt f rau domnul meu, am uitat de jocul de sah jucat cu trecerile de pietoni, ronduri si semafoare. Nu stiu cine isi bate joc de noi in halul asta, dar cert e ca primarul leviteaza prin orasul asta. Drumurile in oras sunt zero total, gropi o groaza (str Razboieni-fix prin poarta dl-ui Lepadatu jr), str Transilvaniei (plumbuita iarna- vazuta de mine- la finul ochi al expertului Dorel, doar la lopata si butelie) etc. Asa ca azi e rondul maine e trecere si poimaine nu mai e nimic, consider ca v-am raspuns in numele distinselor oficialitati. p.s. domnule primar astept panselutele si floricele plantate , made in Coreea ca asta e singurul lucru care ne lipsea, "bomboane pe colivl0la"". Apropo sper ca in turneu nu ati vizitat si Coreea de Nord, eu sincer as fi sperat. Daca tot arata jalnic si e de tot rasul eu propun un referendum sa ne infratim cu Pyongyan poate ne ajuta ei si ne dau clasa,... Asa ca, altceva pe ce sa ne varsam oful nu avem decat Compania de Apa si politisti - circ pt oamenii de rand ca la Roma (Italia) pt a uita problemele noastre si de oficialitati.
Google PageRank Checker