27 de ani
de presa libera
Duminica, Martie 26, 2017 15:59 PM

Sport

Stejarul a câștigat restanța cu CSUAV Arad (20-8), fără punct bonus ofensiv

de Andreea STROE
Sport  |
20.03.2017, 00:00
278

   Victorie fără probleme pentru Stejarul, sâmbătă dimi­neață, în Parcul Tineretului, în restanța cu CSUAV Arad, contând pentru etapa a 5-a. Chiar și fără câțiva oameni de bază - căpitanul Cornel Tatu, internaționalii moldoveni Golu­benco și Boian și Mădălin Caloian -, rugbiștii buzoieni n-au avut nicio problemă în a-și asigura cele 4 puncte. A fost, la finalul celor 80 de minute, un succes clar, 20-8, dar totuși rezultatul final a produs și o oarecare deza­măgire în rândul gazdelor, care au ratat punctul bonus ofensiv și, implicit, urcarea pe podium înaintea returului.

   Stejarul a dictat în permanență ritmul pe întreaga durată a partidei. Primele 3 puncte au fost aduse de Nițu, din lovitură de pedeapsă, apoi Gongu, cu un eseu, netransformat de Nițu, a stabilit scorul pauzei, 8-0. În partea secundă, buzoienii au alergat și mai mult pentru acel punct bonus ofensiv de la final. Un eseu al lui Bîsceanu, transformat de Nițu, a ridicat scorul la 15-0 și părea că Stejarul se află pe drumul cel bun. La câteva minute după aceea, arădenii au găsit o breșă în apărarea gazdelor și au culcat balonul în terenul de țintă buzoian, încercare însă netransformată, iar scorul a devenit 15-5. Tot oaspeții au mai punctat apoi dintr-o lovitură de pedeapsă, 15-8. Spre final, Alin Dumitrache a reușit un nou eseu, pe care Nițu nu l-a transformat și scorul a rămas bătut în cuie: 20-8.

   Pentru această partidă, antrenorul Costică Merșoiu a folosit următorul lot: 15. Bîs­ceanu, 14. Mănicu, 13. Iordan, 12. Dumitrache, 11. Gongu, 10. Nițu, 9. Cocîrlă, 1. Trifan, 2. Deaconescu, 3. Moise, 4. Platon, 5. Grigore, 6. Bulearcă, 7. Baboiu, 8. Spătărescu. Rezer­ve: 16. Georgescu, 17. Roman, 19. Tatu, 20. Barbu, 21. Doga­ru, 22. Constantin, 23. Stănescu.

Sâmbătă, din nou în Parcul Tineretului, cu RCM Galați

   Divizia Națională de Seniori se reia sâmbăta viitoare, cu prima etapă din retur. Stejarul va evolua din nou în Parcul Tineretului, de la ora 12,00, împotriva penultimei clasate, RCM Galați. Echipa buzoiană va începe returul de pe locul 4, la un punct în spatele Științei Petroșani și Bucovinei Su­cea­va, dar la 8 de lidera CS Năvodari.

 

Programul Stejarului în retur:

• etapa a 8-a, 25 martie: Stejarul – RCM Galați

• etapa a 9-a, 1 aprilie: RC Bârlad – Stejarul

• etapa a 10-a, 8 aprilie: Stejarul – Bucovina Suceava

• etapa a 11-a, 22 aprilie: Stejarul – CS Mănăștur

• etapa a 12-a, 29 aprilie: CSUAV Arad – Stejarul

• etapa a 13-a, 6 mai: CS Năvodari – Stejarul

• etapa a 14-a, 13 mai: Stejarul – Știința Petroșani

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Suedia îi va despăgubi pe transsexualii victime ale sterilizării forțate
Duminica, Martie 26, 2017 15:18 PM

Autoritățile suedeze vor plăti compensații transsexualilor, victime ale sterilizării forțate în timpul procesului de schimbare de sex, a informat Ministerul Sănătății citat de AFP.

Alba: Gălbenele, salvie și lavandă - trei culturi cu care face profit o familie din Ocna Mureș
Duminica, Martie 26, 2017 15:09 PM

Gălbenele, salvie și lavandă sunt cele trei culturi, foarte profitabile, pe care o familie din Ocna Mureș s-a axat, producția fiind valorificată la piețele săptămânale organizate în diverse orașe din Transilvania, precum și la târguri de profil.

Tăriceanu: Nu mi-am schimbat părerea; Kovesi să își dea demisia pentru încălcarea extrem de gravă a Constituției
Duminica, Martie 26, 2017 14:52 PM

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că își menține opinia că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi trebuit să demisioneze în urma deciziei Curții Constituționale, care a constatat intervenția DNA în activitatea Executivului.

Rusia: Poliția l-a reținut pe opozantul Alexei Navalnâi, care a lansat un apel la manifestații anticorupție
Duminica, Martie 26, 2017 14:49 PM

Poliția rusă l-a reținut duminică, la Moscova, pe opozantul Alexei Navalnâi, în contextul desfășurării în mai multe orașe din Rusia a unor manifestații anticorupție în pofida faptului că în majoritatea cazurilor autoritățile locale nu au autorizat acestor proteste, transmite Reuters.

Sibiu: Un fost mecanic, cel mai bun sculptor în legume și fructe din România
Duminica, Martie 26, 2017 14:42 PM

Adrian Raul Râpă, un tânăr fost mecanic din Satu Mare, a câștigat în acest an titlul de cel mai bun artizan sculptor în legume și fructe din România, la un concurs organizat la Sibiu în cadrul expoziției internaționale GastroPan.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Mar, 13:32 referitor
gg a comentat pentru articolul Tânărul social-democrat buzoian Alexandru Stoica, numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării:
BINE CA NU AU AJUNS ACOLO MUZGOCI SAU FLORIN CONSTANTINESCU!ASTIA SUNT DOBITOCI BINE DE TOT!
26 Mar, 13:11 Ratati
Ionut a comentat pentru articolul Beizadea de Vadu Paşii / Consilier al unui senator de Buzău şi fiu de politician, se dă victimă după ce a desfigurat o tânără în club (VIDEO):
Daca atat te a dus capul sa declari e clar. Ai iq ul unei gaini. Mai bine nu mai declarai nimic . Dar sa spui ca ea a dat cu paharul , tu te ai aparat iar cioburile sarite din mainile tale care ti acopereau fatza au desfigurat o pe aia ... cu declaratia asta insulti inteligenta politistilor si a medicilor.
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
Google PageRank Checker