27 de ani
de presa libera
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:29 PM

Sport

Stejarul a câștigat restanța cu CSUAV Arad (20-8), fără punct bonus ofensiv

de Andreea STROE
Sport  |
20.03.2017, 00:00
407

   Victorie fără probleme pentru Stejarul, sâmbătă dimi­neață, în Parcul Tineretului, în restanța cu CSUAV Arad, contând pentru etapa a 5-a. Chiar și fără câțiva oameni de bază - căpitanul Cornel Tatu, internaționalii moldoveni Golu­benco și Boian și Mădălin Caloian -, rugbiștii buzoieni n-au avut nicio problemă în a-și asigura cele 4 puncte. A fost, la finalul celor 80 de minute, un succes clar, 20-8, dar totuși rezultatul final a produs și o oarecare deza­măgire în rândul gazdelor, care au ratat punctul bonus ofensiv și, implicit, urcarea pe podium înaintea returului.

   Stejarul a dictat în permanență ritmul pe întreaga durată a partidei. Primele 3 puncte au fost aduse de Nițu, din lovitură de pedeapsă, apoi Gongu, cu un eseu, netransformat de Nițu, a stabilit scorul pauzei, 8-0. În partea secundă, buzoienii au alergat și mai mult pentru acel punct bonus ofensiv de la final. Un eseu al lui Bîsceanu, transformat de Nițu, a ridicat scorul la 15-0 și părea că Stejarul se află pe drumul cel bun. La câteva minute după aceea, arădenii au găsit o breșă în apărarea gazdelor și au culcat balonul în terenul de țintă buzoian, încercare însă netransformată, iar scorul a devenit 15-5. Tot oaspeții au mai punctat apoi dintr-o lovitură de pedeapsă, 15-8. Spre final, Alin Dumitrache a reușit un nou eseu, pe care Nițu nu l-a transformat și scorul a rămas bătut în cuie: 20-8.

   Pentru această partidă, antrenorul Costică Merșoiu a folosit următorul lot: 15. Bîs­ceanu, 14. Mănicu, 13. Iordan, 12. Dumitrache, 11. Gongu, 10. Nițu, 9. Cocîrlă, 1. Trifan, 2. Deaconescu, 3. Moise, 4. Platon, 5. Grigore, 6. Bulearcă, 7. Baboiu, 8. Spătărescu. Rezer­ve: 16. Georgescu, 17. Roman, 19. Tatu, 20. Barbu, 21. Doga­ru, 22. Constantin, 23. Stănescu.

Sâmbătă, din nou în Parcul Tineretului, cu RCM Galați

   Divizia Națională de Seniori se reia sâmbăta viitoare, cu prima etapă din retur. Stejarul va evolua din nou în Parcul Tineretului, de la ora 12,00, împotriva penultimei clasate, RCM Galați. Echipa buzoiană va începe returul de pe locul 4, la un punct în spatele Științei Petroșani și Bucovinei Su­cea­va, dar la 8 de lidera CS Năvodari.

 

Programul Stejarului în retur:

• etapa a 8-a, 25 martie: Stejarul – RCM Galați

• etapa a 9-a, 1 aprilie: RC Bârlad – Stejarul

• etapa a 10-a, 8 aprilie: Stejarul – Bucovina Suceava

• etapa a 11-a, 22 aprilie: Stejarul – CS Mănăștur

• etapa a 12-a, 29 aprilie: CSUAV Arad – Stejarul

• etapa a 13-a, 6 mai: CS Năvodari – Stejarul

• etapa a 14-a, 13 mai: Stejarul – Știința Petroșani

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Inflamația "antrenează" pielea pentru o însănătoșire mai rapidă (studiu)
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:18 PM

Procesele inflamatorii cutanate "antrenează" pielea pentru a se putea însănătoși mai repede în urma unor eventuale leziuni, potrivit unui studiu publicat de revista Nature și citat de EFE.

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, urmând tratamentul obișnuit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:07 PM

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obișnuit, a informat Casa Regală.

Pilotul care a aterizat forțat cu avionul lângă Vințu de Jos a murit
Duminica, Octombrie 22, 2017 16:00 PM

Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

Moscova denunță "bombardamentele barbare" de la Raqqa, comparându-le cu cele asupra Dresdei din 1945
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:53 PM

Rusia a denunțat vehement duminică "bombardamentele barbare" ale coaliției conduse de SUA asupra orașului Raqqa - fief al grupării jihadiste Statul Islamic în Siria cucerit în această săptămână - care au făcut "mii" de victime civile și care, potrivit ei, amintesc de bombardamentele aliaților asupra orașului german Dresda, în februarie 1945, relatează AFP.

Deputatul PNL Florin Roman: În rândul întâi trebuie să stea cei care aduc voturi PNL
Duminica, Octombrie 22, 2017 15:27 PM

O țară ca afară va exista atunci când va exista un comportament ca afară, iar în rândul întâi în PNL trebuie să stea cei care aduc voturi partidului, a declarat, duminică, deputatul liberal Florin Roman.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
20 Oct, 19:40 carte
nick a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari ! A fost unul din idolii tineretii mele. Din cauza unor probleme personale nu am putut participa la intalnirea de la Hasdeu. Cum pot procura 2 carti scrise de Penu. Cu multumiri !
20 Oct, 19:31 Intalnirea cu un sportiv de geniu!
Un admirator a comentat pentru articolul O legendă a handbalului s-a întors acasă / Eroii finalei de la Berlin, Cornel Penu şi Ştefan Birtalan, întâlnire emoţionantă cu publicul buzoian:
Felicitari pentru intreaga cariera, d-nule Penu! Imi pare rau ca nu am participat la intalnire! Mi-as fi dorit sa-l vad! Pacat insa de faptul ca terenurile de fotbal si baschet din curtea liceului Hasdeu, care odinioara erau pline, chiar si in zilele de vacanta sau weekend acum putrezesc in paragina!
Google PageRank Checker