Buzăul este pe val la ambele competiţii tv ­de­dicate celor mai bune voci. După ce Dora Gaitanovici s-a calificat în weekend în semifinala de la Vocea României, cealaltă buzoiancă, Doiniţa Ioniţă, a mers mai departe după duelul de la X-factor. În duelul de la X Factor cu Mălina Ciarnău, buzoianca l-a convins pe Ştefan Bănică, antrenorul ei, că ea este cea care trebuie să meargă mai departe pentru că are „o strălucire în voce”.

O nouă ediţie explozivă din emisiunea ”X Factor” s-a mai scurs,  însă una în  care în prim-plan au fost concurentele din echipa lui Ştefan Bănică, buzoianca Doiniţa Ioniţă şi Mălina Ciarnău. În timp ce Mălina a urcat pe scenă şi a încercat să-i cucerească pe juraţi cu piesa lui Melanie Fiona „Give It to Me Right”, Doiniţa a mizat pe melodia lui Eric Carmen, „All by myself”,  iar juraţii au fost pur şi simplu cuceriţi.

O piesă dedicată tatălui care a încetat din viaţă    

„Vreau să fiu cea mai bună, să câştig X Factor. O să mă gândesc la tatăl meu, care e îngerul meu”, a mărturisit Doinţa înainte să urce pe scenă şi se pare că încrederea în forţele ei i-a adus noroc. „Spectaculos. Mălina, tu la ce te-ai gândit când ţi-ai ales piesa asta?”, a întrebat Delia, care mai apoi a completat: „În comparaţie cu ce s-a cântat în partea asta (n.r., cum a cântat Doiniţa), e subţire. Mi se pare că e prea mare diferenţa dintre stiluri”, a mai spus Delia.

„Eu am aşteptat din partea Mălinei o explozie, iar din partea Doiniţei, contrariul. Dacă aş fi în locul lui Ştefan, aş mai pune un duel”, a spus puţin dezamăgit Horia  Brenciu.  Însă decizia i-a aparţinut de departe lui Ştefan Bănică: „Fetelor, nu sunt de acord nici cu Delia, nici cu Horia, însă pot să vă spun că prestaţiile voastre, aşa cum au fost, ridică nivelul concursului X Factor 2018. Bravo vouă!”, a spus Ştefan.

„Mălina, posibilităţile tale vocale sunt peste aşteptări. Ai fi putut să cânţi un Pink. Doiniţa, strălucirea din voce nu ţi-o ia nimeni. Oricât de mulţi juraţi ar fi la masa asta. Cea care va merge mai departe este… Doiniţa Ioniţă”, a spus la final Ştefan Bănică, alegând-o pe Doiniţa Ioniţă pentru confruntările viitoare.

DISTRIBUIȚI
loading...