• Dunărea Călăraşi – SCM Gloria Buzău 4-2 (2-0)

SCM Gloria a debutat în returul Ligii I la futsal aşa cum a terminat turul, cu o înfrângere, a opta în cele zece partide disputate până acum în primul eşalon. Spre deosebire însă de celelalte partide, la Călăraşi buzoienii au oferit gazdelor de la Dunărea o replică mult mai solidă.

Totuşi, când echipa Gloriei a dat primele semne de slăbiciune, adversarii n-au ezitat şi s-au desprins ra­pid la 2 goluri, Yanez Galan (min. 11) şi Cesar Ribeiro (min. 17) până la pauză. Acelaşi Ribeiro avea să-şi treacă în cont ,,dubla”, în minutul 33, apoi, două minute mai târziu, Şerban a ratat o lovitură de la 10 metri. Călărăşenii înscriu imediat şi golul 4, autor Marian Plugaru, în minutul 37.

Dunărea n-a mai forţat în minutele de final, iar buzoienii au profitat şi au marcat în două rânduri, prin Andrei Croitoru (min. 38) şi Ion Dumitru (min. 39). 4-2 a fost scorul final, rezultat care menţine echipa buzoiană pe locul 8, cu doar 6 puncte. Etapa viitoare, duminică, de la ora 15,00, la Sala Sporturilor, Gloria aşteaptă vizita celor de la Imperial Miercurea Ciuc.

SCM Gloria: Andrei Goicea – Ion Dumitru, Toma Vincene, Andrei Cârstea, Cornel Ţicalo. Rezerve: George Sava – Andrei Croitoru, Cosmin Minoiu, Lucian Trăsnea. Antre­nor: Iulian Trăsnea

Liga I, Etapa a 10-a, rezultate:

Informatica Timişoara – Bukovina Vicov 12-1

Dunărea Călăraşi – SCM Gloria Buzău 4-2

Imperial Miercurea Ciuc – United Galaţi 4-1

Clujana Cluj Napoca – Autobergamo Deva 2-10

Poli Iaşi – FK Od. Secuiesc

Clasament

  1. Autobergamo Deva 23 p.
  2. Timişoara 23 p.
  3. United Galaţi 22 p.
  4. Călăraşi 20 p.
  5. Miercurea Ciuc 19 p.
  6. FK Od. Secuiesc 14 p.
  7. Poli Iaşi 9 p.
  8. SCM GLORIA 6 p.
  9. Bukovina 3 p.
  10. Clujana 0 p.

DISTRIBUIȚI
loading...