• Maria, Mincu şi Banciu revin pe 15 decembrie la Buzău, în cadrul celui de-al doilea turneu naţional 

Au pornit din nou la drum prin toată ţara cu un nou show de stand-up comedy, scris şi realizat de ei! Maria, Mincu şi Banciu revin, pe 15 decembrie, la Buzău, de data aceasta cu un nou spectacol în care vă invită să aflaţi prin ce au mai trecut cei trei, dacă Mincu şi-a mai schimbat maşina sau dacă Maria a fost cerută sau nu, în sfârşit, în căsătorie. Indiferent de situaţie, comedianţii vă garantează o super-seară vi­nerea viitoare, pe 15 decembrie, la sala teatrului buzoian, de la ora 19,00.

Dacă în primul turenu Maria Popovici şi Mincu au susţinut momentele singuri, acum vă aşteaptă într-o formulă nouă, în al doilea turneu naţional, alături de invitatul lor, Alexandru Banciu.

„O exprimare artistică născută din frustrări”

Reamintim că Maria Po­povici este câştigătoarea edi­ţiei 2016 iUmor, iar ea şi Alexandru Minculescu (Min­cu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand-up. Maria a câştigat a doua ediţie a concursului iUmor şi a rămas în istorie drept femeia pe care la impresionat până şi pe Cheloo, intransigentul jurat al emisiunii. De cealaltă parte, Mincu a absolvit ASE-ul şi a ajuns la Club 99 după ce Maria a câştigat prima ediţie a concursului de „open mic” iar Mincu pe a doua.  Amândoi s-au remarcat şi au terminat în primii 3 la ,,STAND UP Fest 2016’’, cel mai bun festival de profil organizat în ţară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce. De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up şi improvizaţie din Club 99, clubul baieţilor Teo, Vio şi Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment

„Stand-up comedy e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naşte din frustrări şi supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în faţa atâtor necunoscuţi cele mai mari frici şi penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată şi amuzantă pentru spectatori”, a declarat Maria Popovici.

DISTRIBUIȚI
loading...