Doi concurenți de la iUmor poposesc duminică, 8 iulie, la Buzău, în cadrul unui spectacol de stan up comedy. Este vorba despre Bobi Dumitraș, finalist în celebra emisiune de umor, și Petrică Iștoc. Evenimentul va avea loc pe terasa de la After City, de la ora 21.00. Prețul unui bilet este 25 lei. Pentru rezervări sunați la telefon 0723.429.264.

Bobi Dumitraş, membru al trupei de muzică şi de umor Fără Zahăr, cel care a scris şi versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei, a avut parte de o întreagă aventură pe scena „iUmor“. Bobi, care a mai avut apariţii în spectacole de stand-up, a revenit în emisiune pentru a doua oară în acelaşi sezon şi a reuşit să ajungă până în finală, în urma voturilor telespectatorilor.

După ce au făcut furori în anii 2000 cu trupa Fără Zahăr, cu stilul amuzant și piese celebre precum „D’la sate” sau „Lav Stori”, cei doi membrii ai formației a luat o pauză de la scena muzicală românească, dar, din fericire, Bobi şi Bobo au revenit în studio un an mai târziu, în 2013. De atunci se ocupă cu show-uri acustice, o combinație interesantă de umor, rock și folk alternativ. În ultima perioadă, Bobi Dumitraş s-a orientat şi către stand up comedy, a participat la show-ul “iUmor” şi la mai multe spectacole în ţară.

Cel de al doilea comedian care va fi prezent, duminică, pe scena de la Buzău, Petrică Iștoc este un „prieten bun al comediei”. Încă de la o vârstă fragedă apare pe scenă teatrului românesc. Astfel, se apucă de stand up comedy în 2014, participând la diverse open mic-uri, deschideri de spectacole pentru artişti consacraţi în domeniu şi spectacole de tipul one man show. În 2016, dă lovitură carierei sale participând la „Stand up fest” din Braşov şi „„ISC” (Festivalul internaţional de Stand up comedy) din Cluj unde îşi face loc pe podium ocupând poziţia a III-a.

DISTRIBUIȚI
loading...