„Un show de comedie fabulos, să-ncepi o nouă săptămână mega voios”, acesta este sloganul cu care reprezentanţii O’Brothers Social Pub vă invite duminică, 17 iunie, de la ora 21.00, la o nouă seară de stand-up ­co­medy. Protagonist va fi celebrul Dan Badea, care îi va avea alături pe doi concurenţi care au făcut senzaţie la emisiunea iUmor: Mane Voicu şi Dan Ţuţu.

Dacă despre actorul Dan Badea iubitorii de stand-up ­co­medy ştiu că este unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai genului, protagonist al Stand Up Cafe de la HBO şi rezident Racing Pub, DeKO Cafe şi 99, ceilalţi doi comedianţi care vor poposi la Buzău s-au făcut cunoscuţi prin intermediul showului de la Antena 1, din juriul căruia fac parte Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Puştiul care s-a cerut pe scenă la 16 ani are acum propriile spectacole

Născut în Bucureşti, Mane Voicu a fost câştigător al ediţiei 10 iUmor 2017, face stand-up încă de la vârsta de 16 ani, iar de-a lungul timpului a obţinut şi câteva premii drept confirmare pentru ceea ce face. În 2006, trupa Show Time, din care făceau parte şi doi veterani din stand-up comedy-ul românesc, Cătălin Bordea şi Mihai Bobonete, se pregătea pentru o nouă reprezentaţie, iar un puşti de 16 ani, destul de timid la prima vedere, se duce glonţ la Tibi Neuronu, un alt artist consacrat ce făcea parte din Show Time. Îi spune că vrea să intre pe scenă, că are ceva glume şi că vrea să facă lumea să râdă. La vremea aceea, niciun nebun de 16 ani nu se avânta să intre pe scenă în deschiderea unui astfel de show, iar emisiuni precum iUmor erau la stadiul de vis pentru cei fără experienţă. Puştiul era Mane Voicu, iar după cum spune şi el, modul în care i s-a adresat lui Tibi  i-a pus capac şi l-a convins să-l lase să urce pe scenă, unde l-a imitat pe Doru Octavian Dumitru.

Omul care s-a născut să facă oamenii să râdă

Cel de al doilea comediant care se alătura lui Dan Badea la Buzău este Dan Ţuţu, cel care i-a făcut pe juraţii iUmor să râdă cu lacrimi. Ţuţu a cucerit audienţa având curaj să povestească nişte întâmplări nu neapărat confortabile din trecutul său.

„Ţuţu este talent nativ, este umorul pe care îl întâlneşti zi de zi”, a remarcat Delia în prima ediţie iUmor din cel de-al cincilea sezon, atunci când Dan Ţuţu le-a povestit că, de cele mai multe ori, familia şi prietenii reprezintă audienţa sa. Născut în Piteşti în urmă cu 48 de ani, Dan Ţuţu a terminat un liceu cu profil industrial şi s-a specializat în construcţia de maşini. În prezent lucrează într-o mul­tinaţională şi livrează piese auto. „Ce spun pe scenă e povestea vieţii mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni se râdă, chiar de când eram la grădiniţă. Părinţilor mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune poveşti, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la şcoală, improvizam mereu”, îşi aminteşte Dan Ţuţu.

Preţul unui bilet la spectacolul de la Buzău este 40 lei. Pentru rezervări sunaţi la telefon: 0758.068.234.

DISTRIBUIȚI
loading...