În ultima vreme, ne-am obişnuit să vedem tot mai mulţi artişti buzoieni evoluând pe scenele marilor festivaluri din ţară şi la diverse showuri de talente muzicale. Le ţinem cu toţii pumnii şi îi susţinem prin diverse metode de voting, dar aşa cum spune un vechi proverb, „nimeni nu e profet în… oraşul lui”. Plecând de la premisa că Buzăul are artişti valoroşi în plan mu­zical, pe care buzoienii trebuie să îi cunoască mai bine, câţiva muzicieni s-au gândit să organizeze prima întâlnire muzicală dedicată exclusiv soliştilor şi trupelor autohtone.

Prima ediţie a Stage City va avea loc pe 1 şi 2 noiembrie, de la ora 20,00, în Clubul No Limit şi va reuni pe aceeaşi scenă, pe 1 noiembrie, trupele „Forţele de Muncă”, „Joey”, „Symboll”, „Bianca Mihai & Band”, „Blue Motors”, iar pe 2 noiembrie pe cei de la „The Targets”, Dora Gaitanovici, „SG Project”, „Undercover” şi „Focuri Vii”.

„Sper să devină un festival cu renume”   

„De mult se voia acest festival, un prilej în care toţi artiştii buzoieni să îşi ­pre­zinte formulele şi melodiile, într-un eveniment numai al nostru. Am pus cap la cap cu Marian Ionescu <Tahamata> ideile. Voi cânta şi eu, dar mă bucur că vineri se dă startul acestei prime ediţii şi sper ca, în timp, acesta să devină un festival cu renume”, ne-a declarat Florin Bonea, fost component al celebrei trupe buzoiene Demos şi unul dintre buzoienii care au evoluat pe scena de la X Factor.

Preţul unui bilet pentru o seară de concert este de 30 de lei, iar cine va dori să participe la ambele seri, va achita 50 de lei. Pentru re­zervări şi bilete sunaţi la telefon 0755.059.187.