27 de ani
de presa libera
Duminica, Aprilie 30, 2017 12:03 PM

de Bogdan NICHITOAIA

* RC Stejarul Buzău – RC Bârlad: 37 – 17

Rugby Club Buzău s-a impus cu 37 la 17 în meciul de pregătire organizat vineri în compania colegei de divizie RC Bârlad, pe terenul “Prinţul Ghica” din Parcul Tineretului. Printre elevii lui Eduard Suciu s-au aflat şi fraţii Dima şi Croitoru, jucători pe care formaţia buzoiană îi va achiziţiona la sfârşitul actualei stagiuni.

 |
31 Jul 2011
1292
de Bogdan NICHITOAIA

* Fotbaliştii râmniceni, “tari” în meciurile de pregătire

Fotbaliştii râmniceni îşi continuă parcursul bun în partidele de pregătire. Vineri, elevii lui Dan Paveliuc au învins pe teren propriu, cu 2 la 1 formaţia CSM Focşani. Râmnicenii au fost conduşi cu 1 la 0, însă au reuşit să îşi adjudece victoria datorită reuşitelor semnate de George Lungu şi Răzvan Tudor.

 |
31 Jul 2011
1359
de Bogdan NICHITOAIA

* Gloria Buzău – Filipeştii de Pădure: 5 – 0, (2 – 0)

* Debut cu dreptul în primul amical

   Gloria Buzău a câştigat primul amical al verii disputat în compania formaţiei Filipeştii de Pădure. Fotbaliştii pregătiţi de Mihai Ciobanu s-au impus cu 5 la 0 la capătul unui meci controlat în întregime.

 |
31 Jul 2011
1348
de

* Competiţia este organizată de poliţişti, exclusiv pentru „băieţii de cartier”

Inedita competiţie de fotbal pe care poliţiştii de proximitate o organizează în fiecare vară pentru a-i atrage pe băieţii de cartier spre activităţi sportive care să-i distragă de la alte preocupări mai puţin paşnice, se apropie anul acesta de faza finală, crescând totodată interesul celor implicaţi în întrecere.

 

 |
27 Jul 2011
2278
de Bogdan NICHITOAIA

Stadionul “GLORIA” din Buzău va mai găzdui anul acesta cel puţin trei partide din prima liga de fotbal. Numărul meciurilor care vor avea loc pe arena din Crâng ar putea fi mai mare în condiţiile în care, stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, “casa” formaţiei PETROLUL, nu va fi gata până pe 10 septembrie. Iată jocurile care vor avea loc în următoarele săptămâni pe stadionul din Crâng:

            Etapa a II-a, Marţi, 2 august, ora 20.30: OŢELUL Galaţi – CONCORDIA Chiajna

            Etapa a III-a, Sâmbătă, 13 august, ora 20.15: PETROLUL Ploieşti – RAPID Bucureşti

            Etapa a III-a, Sâmbătă, 14 august, ora 20.30: STEAUA Bucureşti - “U” Cluj.

 |
27 Jul 2011
1338
de Bogdan NICHITOAIA

Echipele buzoiene se pregătesc pentru debutul noului sezon competiţional. În weekend, la Buzău vor avea loc trei partide de verificare. Vineri, de la ora 10.00, pe stadionul “Olimpia” din Râmnicu Sărat, CSM, echipa locală de fotbal va întâlni CSM Focşani. Tot vineri, de la ora 18.00, pe stadionul de rugby “Prinţul Ghica” din Buzău, STEJARUL va juca împotriva colegei de serie RC Bârlad, în timp ce de la ora 19.00 pe arena din Crâng, fotbaliştii de la GLORIA Buzău vor evolua împotriva formaţiei Filipeştii de Pădure, în primul amical înaintea noii stagiuni.

 |
27 Jul 2011
1356
de Bogdan NICHITOAIA

Buzoienii se pot bucura din nou de handbal de calitate. HCM Constanţa a semnat contractul cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău, potrivit căruia vor evolua în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” în grupele Ligii Campionilor Europeni la handbal masculin. Tragerea la sorţi, care a avut loc la Viena, în Austria a fost blândă cu echipa de la malul Mării Negre.

 

 |
27 Jul 2011
1768
de Bogdan NICHITOAIA

FRF a stabilit componenţa celor două serii ale ligii secunde

Seria de Vest, cea mai puternică

Federaţia Română de Fotbal a stabilit componenţa celor două serii ale diviziei secunde. Repartizarea s-a făcut în funcţie de poziţionarea geografică. Seria de Vest este fără îndoială cea mai puternică.

 

 |
27 Jul 2011
1400
de Bogdan NICHITOAIA

Formaţia locală de rugby, STEJARUL Buzău, îi va trasfera pe fraţii Costel şi Adrian Dima (Treviso – Italia) şi pe Cristian Croitoriu (Petroşani) abia după sfârşitul sezonului, din cauza sumelor enorme cerute pentru legitimare de Federaţia Română de Ruby. Pentru a perfecta transferurile celor trei în inter-sezon, STEJARUL ar trebui să achite câte 10.000 de EURO pentru fiecare jucător care evoluează în Peninsulă şi 10.000 de RON pentru Croitoru. “Sunt sume destul de mari, pe care nu are rost să le achităm acum.

 |
27 Jul 2011
1130
de Bogdan NICHITOAIA

Divizionara “C”, CSM Râmnicu Sărat are un program încărcat în acest sfârşit de săptămână. Vineri, de la ora 10.00, fotbaliştii pregătiţi de Dan Paveliuc întâlnesc CSM Focşani pe teren propriu, urmând ca sâmbătă să plece spre Craiova, acolo unde au fost invitaţi la un turneu amical. Competiţia organizată de Asociaţia Judeţeană Dolj va avea loc sâmbătă şi duminică, cu participarea a patru echipe: CSM Râmnicu Sărat, UNIVERSITATEA Craiova, CS Ostroveni şi BOTE Krosnodâi din Bulgaria. Valeriu Sfinteş, preşedintele formaţiei craiovene, este de părere că turneul din Oltenia va fi o bună modalitate de pregătire înaintea noi stagiuni: “Plecăm cu gândul să rulăm jucătorii, să-i îi vedem la treabă pe cei noi veniţi.

 |
27 Jul 2011
1185
de Bogdan NICHITOAIA

Stadionul “GLORIA” găzduieşte partidele considerate ”acasă” a trei divizionare A

Vestiarele se inundă, tencuiala a căzut, tabela e stricată, iar sistemul de supraveghere nu funcţionează

În sezonul 2011 – 2012, Buzăul intră în istoria fotbalului românesc cu arena din Crâng care găzduieşte meciurile de pe teren propriu a trei formaţii (STEAUA Bucureşti, OŢELUL Galaţi şi PETROLUL Ploieşti) din primul eşalon.

 |
27 Jul 2011
1651
de Bogdan NICHITOAIA

Situaţie dramatică pentru handbalistele de la Handbal Municipal Buzău. Elevele lui Romeo Ilie şi Remus Drăgancea vor avea salarii cuprinse între 1.000 şi 2.000 de RON. Problemele financiare nu îi ocolesc nici pe antrenori. Tehnicienii formaţiei buzoiene vor fi remuneraţi doar pentru lunile în care au loc meciuri oficiale. Zilele trecute, Ştefan Miloş, preşedintele formaţiei buzoiene a perfectat transferul portăriţei Claudia Boronschi, venită de la formaţia spaniolă Porinio. Momentan, Romeo Ilie are sub comandă doar trei senioare: Claudia Boronschi, Anca Lipan – Ionescu şi Maria Neghea.

 

 

 |
25 Jul 2011
1254
de Bogdan NICHITOAIA

Doar doi buzoieni titulari în prima etapă

Buzăul este reprezentat de patru fotbalişti la nivelul Ligii I. Dintre cei patru, doi au evoluat pe toată durata primei etape, unul a fost rezervă, iar ultimul nici nu a prins lotul. În meciul RAPID Bucureşti – FC Vaslui (n.r. 3 – 0), derby-ul etapei, buzoianul Valentin Creţu nu a fost nici măcar rezervă, deşi a fost folosit din primul minut în majoritatea partidelor de pregătire disputate de giuleşteni.

 |
25 Jul 2011
1252
de Bogdan NICHITOAIA

Tabela de marcaj de pe stadionul “GLORIA” a fost motivul de amuzament al tuturor celor prezenţi la duelul dintre PETROLUL Ploieşti şi OŢELUL Galaţi. Tabela electronică a clacat înaintea debutului de partidă, prilej extraordinar pentru cârcotaşi să exclame: “La Buzău, scorul nu se vede, se aude”. Ironiile au fost şi din partea oficialilor gălăţeni: “Dacă nu ne convine rezultatul, mergem la TAS ”.

 |
25 Jul 2011
1176
de Bogdan NICHITOAIA

Suporterii prahoveni au distrus plasa de protecţie de la peluza gazdelor

Pagubele sunt estimate la 2.000 de EURO

Nu degeaba partida dintre OŢELUL Galaţi şi PETROLUL Ploieşti a fost considerată ca fiind una de risc maxim. Suporterii celor două echipe au făcut spectacol în tribune. “Lupii galbeni” şi suporterii din “SIDEXplozia” au aprins torţe, pe care le-au aruncat pe teren.

 |
25 Jul 2011
1573
de Bogdan NICHITOAIA

PETROLUL Ploieşti – OŢELUL Galaţi: 2 – 1, (0 – 1)

Nou promovata PETROLUL Ploieşti s-a impus în prima etapă a Ligii I la fotbal. Fotbaliştii antrenaţi de Valeriu Răchită au învins la Buzău cu 2 la 1 campioana României, OŢELUL Galaţi. Gălăţenii au deschis scorul în minutul 26. Zimmerman, portarul prahovenilor, a scăpat mingea printre picioare, iar Punosevac a îndeplinit o simplă formalitate.

 |
25 Jul 2011
3861

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
30 Apr, 07:37 Trădare să fie, dar să știm și noi!
Pixelu cometic a comentat pentru articolul Cum a decurs relația cu buzoienii a președintelui Consiliului Județean: întâlniri, audiențe, chermeza de 1 Decembrie și tunelul cu beculețe:
Păi organ de cercetare penală este chiar DNA-ul.
Culmea ironiei este că noi, cetățenii, suntem încă proprietari ai distribuției de apă a județului și cei numiți să administreze distribuția de apă ne impun niște tarife halucinante. Ceva de genul, angajez pe cineva să-mi muncească un teren proprietate personală iar la strângerea recoltei în afară de salariul convenit, angajatul îmi cere bani și pe propria recoltă. Simpatic, nu!
29 Apr, 22:43 Răspuns pt Valeria
Nicoleta a comentat pentru articolul Concurenții Olimpiadei Naționale de Istorie de la Buzău, vizită la Comandamentul Diviziei 2:
Olimpiada a fost o reușită excepțională. Cred că ai observat la festivitatea de deschidere diferența uriașă de valoare intre Mihaela și celălalte reprezentate de la ISJ Buzău. Cine a mai obținut de la ISJ Buzău titlu de profesoara anului? Cred cu tărie că locul Mihaelei este la conducerea ISJ Buzău.
29 Apr, 22:11 parerea mea!
Viespea buzoiana a comentat pentru articolul Cristinel Romanescu, ales președinte PNL Buzău:
"Abrudan" asta chiar este un PNL-ist ..."sadea"! "Intelectual" de ....."casa"!Pacat ca dl.Ionescu O este coleg de partid cu "abrudani" din astia in PNL.Referitor la cele prezentate de "Pixelu observator",as zice ca nu e vorba de politicieni "prosti si corupti",ci de niste TRADATORI de tara ,niste nenorociti.
Google PageRank Checker