26 de ani
de presa libera
Joi, Februarie 23, 2017 11:32 AM

de

Printre acţiunile programate în cadrul „Lunii Olimpice” Buzău” se numără şi un concurs de street ball. Acesta se va desfăşura duminică, pe Bulevardul „Nicolae Bălcescu”, între orele 10.00-12.00, pentru cei cu vârsta până în 14 ani şi 16.30-20.00 pentru cei peste 14 ani. La competiţie pot participa atât echipe de băieţi, cât şi de fete, formate din trei sau patru jucători.

 |
08 Jun 2011
1497
de

    Buzoianul Mircea Dinu a devenit în urmă cu puţin timp şi antrenorul lotului olimpic de tenis de masă masculin al României. Cel sus amintit spune că într-o oarecare măsură se aştepta la această numire, care însă îl obligă foarte mult.

 |
07 Jun 2011
1493
de

     Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi îşi va răsplăti   colaboratorii în cadrul unei festivităţi care se va desfăşura sâmbătă, la Galleria Mall. La Gala MALL FEST, Sportul pentru Toţi, aflată la prima ediţie, invitaţii vor avea parte de mai multe surprize oferite de organizatorii evenimentului. De asemenea, cei prezenţi vor asista şi la un program artistic Minifestival de tradiţii şi un interesant campionat de dans distractiv la care poate participa oricine.

 |
07 Jun 2011
1535
de

După un retur în forţă în care a reuşit să adune punctele necesare pentru menţinerea în Liga a III-a, C.S.M. Rm. Sărat se gândeşte deja la transferuri. Echipa lui Paveliuc ţine cu tot dinadinsul să se întărească serios, deoarece pentru sezonul viitor îşi propune ca obiectiv clasarea pe unul dintre locurile 1-7, după cum susţine preşedintele Valeriu Sfinteş.

 |
07 Jun 2011
1250
de

Sala Clubului Sportiv Municipal a găzduit săptămâna trecută un concurs de tenis de masă cuprins în cadrul calendarului „Lunii Olimpice 2011”. Competiţia organizată de filiala Buzău a Academiei Olimpice Române în colaborare cu C.S.M. şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret a strâns la mesele de joc 24 de participanţi.

 |
07 Jun 2011
1243
de

GLORIA Buzău încearcă să pună accentul pe promovarea jucătorilor tineri. Astfel, astăzi şi mâine, clubul din Crâng organizează un trial la care sunt aşteptaţi să participe cât mai mulţi jucători. Acţiunea va fi supervizată de antrenorul Mişu Ciobanu şi secundul acestuia, Romeo Stan. Trialul se va desfăşura pe stadionul GLORIA.

      „Poarta este deschisă pentru toţi cei care vor să vină aici. Totul depinde însă de fiecare. Sperăm să vină cât mai mulţi şi să putem alege ceva”, a declarat tehnicianul GLORIEI Buzău, Mişu Ciobanu.

 |
06 Jun 2011
1031
de

      Prestaţiile unora dintre voleibaliştii buzoieni nu au rămas fără ecou. Dovadă, faptul că doi dintre tinerii jucătorii promovaţi la echipa DACIA au fost convocaţi la loturile naţionale de cadeţi şi juniori, în vederea participării la Balc aniadă. Este vorba despre Theodor Frâncu (universal) şi Alin Pătraşcu (libero), care săptămâna viitoare vor pleca în cantonamentul de la Izvorani. Primul a devenit anul acesta vicecampion naţional cu echipa de cadeţi a Clubului Sportiv Şcolar, iar celălalt a fost desemnat cel mai bun libero la juniori. Antrenorul Marian Boldişteanu spune că a devenit o obişnuinţă ca Buzăul să aibă voliebalişti la loturile naţionale, precizând că de fapt acesta este şi obiectivul clubului.

 |
06 Jun 2011
1026
de

Eşecul, precum şi evoluţia unor jucători ai GLORIEI Buzău din ultimul meci din campionat al GLORIEI Buzău susţinut în deplasare cu JUVENTUS Bucureşti au dat naştere la tot felul de speculaţii. Chiar şi antrenorul echipei din Crâng, Mişu Ciobanu, nu găseşte nicio explicaţie la cele întâmplate şi i se pare ceva ciudat. Cele mai mari semne de întrebare apar la jucătorul Marcel Otvos, bănuit de non–combat. Cel în cauză a avut o prestaţie foarte slabă, greşind la primul gol, iar totul a culminat cu acea fază dubioasă în care l-a tras de mână în careu pe un adversar.

 |
06 Jun 2011
1161
de

După ce la sfârşitul săptămânii trecute a “măturat” cu italienii de la PAESE în amicalul de pe teren propriu, STEJARUL Buzău va forţa victoria şi astăzi. De această dată, în meciul din deplasare cu R.C. Bârlad, programat în cadrul ultimei etape a Diviziei Naţionale. Misiunea echipei buzoiene se anunţă a fi una destul de dificilă, având în vedere că se confruntă cu probleme de lot, mai mulţi jucători fiind accidentaţi. Cu toate acestea, antrenorul STEJARILOR, Eduard Suciu, este optimist în privinţa obţinerii unui rezultat bun.

 |
06 Jun 2011
1461
de

Doi dintre cei trei şahişti legitimaţi la Palatul Copiilor Buzău s-au evidenţiat la OPENUL Lugojului. La mese s-au adunat peste 70 de jucători din Craiova, Botoşani, Breaza, Constanţa, Caransebeş, Arad, Tg. Jiu, Petroşani, Timişoara, Suceava, Vaslui şi oraşul gazdă. În cadrul concursului rezervat copiilor sub 10 ani Alexandru Bornaz a ocupat poziţia a doua. Aceeaşi pe care s-a clasat şi Mihai Ene, la categoria de vârstă 11-14 ani.

 |
05 Jun 2011
1244
de

     Dansatorii de la ONIX Buzău şi-au demonstrat încă o dată valoarea fiind laureaţii Festivalului Naţional „Tărâmul copiilor” desfăşurat în weekend la Botoşani. Pe scenă au mai urcat copii din judeţele Vaslui, Constanţa, Cluj, Iaşi, Dâmboviţa, Suceava şi Argeş. Reprezentanţii Şcolii de dans din cadrul Asociaţiei Judeţene Sportul pentru toţi s-au clasat pe primul loc la categoria de vârstă (12-14 ani). Buzoienii s-au prezentat în concurs cu un dans ţigănesc, la final stârnind ropote de aplauze din partea celor aflaţi în sală.

 |
05 Jun 2011
1727
de

La finalul acestui sezon Buzăul a rămas doar cu una dintre cele trei echipe în Liga a III-a. Dacă C.S.M. Rm. Sărat, formaţie pe care mulţi o dădeau victimă sigură, mai ales că avea şi penalizări, a reuşit să se salveze, în schimb ABC Stoicescu şi PARTIZANUL Merei au retrogradat. În cadrul ultimei etape disputată vineri, doar ultimele două formaţii au jucat, deoarece râmnicenii nu au avut adversară, C.S. Eforie neprezentându-se la meci. Astfel, trupa lui Paveliuc a câştigat la masa verde puncte, rămânând în acest eşalon.

 |
05 Jun 2011
1325
de

           Săptămâna viitoare iubitorii fotbalului buzoian vor afla dacă din sezonul viitor vor urmări la lucru o nouă echipă în Liga a III-a. Asta, deoarece miercuri, 15 iunie, sunt programate meciurile de baraj pentru promovare care se vor juca într-o singură manşă pe teren neutru. Campioana judeţului Buzău, LUCEAFĂRUL Rosetti, va avea ca adversară reprezentanta Ialomiţei, VIITORUL AXINTELE, confruntare care se va desfăşura la Brăila, începând cu ora 17.30.

 |
05 Jun 2011
1582
de

La ediţia din acest an a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României a urcat pe podium şi o buzoiancă. Aceasta este Cristiana Frumuz, care a trecut a doua linia de sosire în cursa de 5.000 de metri la concursul găzduit la sfârşitul săptămânii trecute de stadionul FARUL din Constanţa. Atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal şi pregătită de antrenorul Alexandru Medvediuc a scos un timp de 16 minute şi 16 secunde. La aceeaşi competiţie, care a adunat la start peste 500 de sportivi, buzoienii Ionuţ Ghiţă (C.S.M.) şi Emil Niţă au ocupat locurile V şi VIII la 3.000 de metri obstacole, respectiv săritura în înălţime.

 |
05 Jun 2011
1465
de

Buzoienii au făcut instrucţie de front cu italienii

Faze deosebite, eseuri după eseuri, care mai de care mai spectaculoase. Toate acestea au fost oferite cu generozitate de rugbyştii buzoieni publicului prezent vineri la meciul amical cu italienii de la A.S.PAESE. La finalul confruntării desfăşurate pe stadionul “Prinţul Şerban Ghica” din Parcul Tineretului, echipa gazdă STEJARUL s-a impus categoric cu scorul de 64-14. Această victorie a echivalat cu  intrarea în posesia trofeului pus în joc şi anume “EDIL GROUP CUP”. Pentru formaţia antrenată de Eduard Suciu a fost şi o revanşă pentru acel eşec suferit anul trecut pe terenul italienilor. Încă din startul partidei, gazdele şi-au propus să ia o opţiune serioasă privind obţinerea rezultatului dorit.

 |
04 Jun 2011
2316
de

Trupa lui Ciobanu, orbită de “lanterna roşie”

În ultimul meci din campionat GLORIA Buzău a pierdut cu 1-2 pe terenul uneia dintre echipele retrogradate JUVENTUS Bucureşti. Buzoienii şi-au dorit foarte mult să plece cu toate punctele puse la bătaie, iar după cum a început confruntarea se părea că acest lucru le este la îndemână. În urma unei acţiuni ofensive Ursu (‘9) scapă singur spre poartă şi cu un şut plasat a reuşit deschiderea scorului. Oaspeţii au încercat apoi să îşi mărească avantajul, numai că cei care au marcat au fost bucureştenii.

 |
04 Jun 2011
1301

Stiri Agerpres

Kovesi: Eforturile justiției trebuie susținute de stabilitatea cadrului legislativ și instituțional pentru a fi eficiență în combaterea corupției
Joi, Februarie 23, 2017 11:20 AM

Eforturile sistemului de justiție trebuie susținute de stabilitatea cadrului legislativ și instituțional pentru a avea eficiență în combaterea corupției, a declarat joi procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

Băsescu,despre Toader: Mă întreb dacă va fi capabil să încalce legea pentru a da satisfacție celor care l-au numit
Joi, Februarie 23, 2017 11:17 AM

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, a afirmat, legat de nominalizarea lui Tudorel Toader la Justiție, că există un avantaj, întrucât acesta "știe carte", dar se întreabă totodată dacă Toader "va fi capabil să încalce legea pentru a oferi satisfacție celor care l-au numit'.

Vasilescu (BNR): România a pierdut bătălia cu lucrul bine făcut; dacă vrem dezvoltare, trebuie să repornim bătălia
Joi, Februarie 23, 2017 11:15 AM

Președintele României a obosit de multă vreme să mai repete sloganul cu care a câștigat alegerile, pentru că bătălia cu lucrul bine făcut a fost pierdută, iar dacă vrem dezvoltare trebuie să repornim bătălia, susține Adrian Vasilescu, consilier de strategie la Banca Națională a României.

Comisia Europeană dorește să afle opiniile celorlalte țări membre privind statul de drept în Polonia
Joi, Februarie 23, 2017 11:07 AM

Comisia Europeană va încerca să afle opiniile celorlalte țări membre ale Uniunii Europene cu privire la eventuale noi măsuri contra Poloniei în disputa de peste un an cu Varșovia referitoare la statul de drept, au declarat miercuri, pentru Reuters, oficiali din executivul comunitar.

Numărul maxim de locuri în unitățile de tratament balnear ale Casei Naționale de Pensii este de 56.394, în 2017
Joi, Februarie 23, 2017 11:03 AM

Unitățile aflate în proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice vor asigura anul acesta un număr maxim de 56.394 locuri pentru tratament balnear, conform unui proiect de Hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Muncii.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Feb, 09:31 Clipa de sinceritate
ionescu o. a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a trimis Corpul de Control la Inspectoratul Şcolar Buzău:
Aici, ca într-n spectacol rulează filmul „Clipa de sinceritate”. Actorii-autori își spun oful, fiecare împotriva cui dorește...Se fac și mici caracterizări ale personajelor încriminate. Să nu se supere Lazăr dar mi-a plăcut comparația Paulistei „contabil sub acoperire!”Tot în top este și exorcizarea de la Nenițescu...Și totuși...de unde atâta obidă și venin, care-i sursa generatoare a atâtor injurii și nemulțumiri? Răspunsul sigur e în titlul „filmului”: lipsește clipa de sinceritate în școli. Cu adevărat nu cârâie nimeni acolo ci aici!Atitudinea noastră în timpul pe care-l străbatem acum, este în contradicție cu cerințele și nevoile actuale. Ba aș merge mai departe afirmând că unele carențe, evidente și aici, nu ne avantajează și pun în evidență lacune informaționale, supărări mocnite, gânduri și spirite reprimate..Partea proastă este că nu se discută decât „în treacăt”despre soluții sau se cere să vină alții să le ofere. Sunt probleme? De aceea suntem, fiecare unde suntem, ca să le rezolvăm.
23 Feb, 09:24 Control mai amplu
Profesor 4 a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a trimis Corpul de Control la Inspectoratul Şcolar Buzău:
Corpul de control ar trebui sa verifice si cum se desfasoara programul de invatamant la clasele de scoala profesionala dar mai ales in acele licee avand clase de seral. Acesti elevi nu participa la 5% din orele planificate prin orar, altii nu frecventeaza .Situatia scolara se incheie fara participare la activitati.Lipsa totala de cunostinte. Acesta este viitorul societatii. I.S.j stie , nu se iau masuri. Poate acest corp de control verifica si acest aspect. Speram.
23 Feb, 08:44 Bine zis!
ionescu o. a comentat pentru articolul Dubla măsură din Partidul Social Democrat:
Bine zis, domnule, „maimuțoi de serviciu”...Poate așa se mai luminează poporul că la PSD numai „dubla măsură” funcțonează//
Google PageRank Checker