27 de ani
de presa libera
Sambata, Martie 25, 2017 23:53 PM

de

Balcaniada de alergare pe pistă este ultima competiţie la care  Cristiana Frumuz va reprezenta Clubul Sportiv Municipal Buzău. Concursul se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni în Bulgaria, unde atleta sus amintită speră să îşi adauge în palmares încă o medalie. Frumuz, care va participa la cursa de 5000 de metri este hotărâtă să plece de la C.S.M, motivul fiind unul de ordin financiar.

 |
28 Jun 2011
1340
de

Buzoienii care îndrăgesc boxul vor avea din nou prilejul să urmărească pe viu o gală profesionistă. Aceasta este organizată de fostul pugilist Bogdănel Stoicescu, actualmente om de afaceri şi va fi găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

 |
28 Jun 2011
1532
de

Unul dintre cele mai importante turnee de fotbal din Europa  rezervat copiilor se va desfăşura la Preşov (Slovacia) în perioada 2-7 iulie. La Fragraria Cup, competiţie ajunsă la cea de a zecea ediţie, vor participa şi patru echipe din cadrul clubului ŞOIMII Buzău.

 |
28 Jun 2011
1864
de

O întâmplare stupidă petrecută ieri dimineaţă are darul de a atrage atenţia asupra condiţiilor  improprii în care sunt nevoiţi să se pregătească sportivii care totuşi reuşesc să obţină rezultate excepţionale atât la competiţiile interne, cât si la cele de peste hotare.

 

 |
28 Jun 2011
2438
de

Serbia va găzdui Campionatele Balcanice de Tenis de masă pentru juniori. Ajunsă la ediţia cu numărul 19, competiţia este programată în perioada 30 iunie-03 iulie şi va strânge la mesele de joc sportivi din Turcia, Bulgaria, Bosnia, Muntenegru, România şi ţara organizatoare. Printre tricolore se află şi buzoianca Roxana Istrate, legitimată la C.S.M.L.P.S., care în ultimii ani la Balcaniadă a cucerit şase medalii, dintre care trei de aur, una de argint şi două de bronz.

 |
28 Jun 2011
1245
de

Încă un sportiv buzoian a reuşit să se numere printre laureaţii ediţiei din acest an Finalei Campionatului Naţional de Atletism pentru copii. Legitimat la L.P.S. Buzău, Alexandru Marinescu şi-a adjudecat medalia de aur în proba de 2,000 de metri a concursului desfăşurat în weekend la Bucureşti. Atletul este antrenat de Radu Ştefan şi Roxana Costin.

            La aceeaşi competiţie, un alt buzoian, Valentin Anghel, de la L.P.S. şi pregătit de Alexandru Medvediuc, a fost la un pas de podium, ocupând locul IV la triatlon.

 |
28 Jun 2011
1533
de

Fotbal cu pipeta dar în schimb cafteală, arbitraje execrabile la unele meciuri şi multă gargară.Toate acestea caracterizează campionatul trecut al celor două ligi judeţene.

 

 

 |
28 Jun 2011
1175
de

GRAND PRIX-ul României la ENDURO se aşteaptă să fie un mare succes

Aşa cum era de aşteptat, cel mai important eveniment sportiv găzduit până acum la Buzău a stârnit atenţia reprezentanţilor mai multor societăţi locale care vor să îşi asocieze numele de GRAND PRIX-ul României la ENDURO.

 |
26 Jun 2011
1948
de

La cei 61 de ani ai săi, fostul jucător al GLORIEI Buzău şi al METALULUI, Georghe Dobre are o condiţie fizică de invidiat. Totul se datorează faptului că face în continuare mişcare atât  la sală şi desigur pe terenul de fotbal. Acolo unde a fost prezent şi vineri, de această dată la un meci de old-boys disputat cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea echipei METALUL Buzău.

 |
26 Jun 2011
1241
de

Sportivii de la Palatul Copiilor Buzăuau obţinut rezultate remarcabile la concursul naţional de aeromodele şi racheto-modele - „Memorialul Aurel Vlaicu”. În cadrul competiţiei care a avut loc săptămâna trecută la Brad, buzoienii antrenaţi de Ovidiu Nica au reuşit să urce de mai multe ori pe podium, inclusiv pe cea mai înaltă treaptă.

 |
26 Jun 2011
1331
de

Atletismul buzoian şi-a trecut în palmares încă o performanţă. Aceasta a fost obţinută de Marina Baboi legitimată la Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter”, care în cadrul Finalei Campionatului Naţional pentru copii şi-a adjudecat medalia de aur. La competiţia desfăşurată duminică pe Stadionul „Lia Manoliu” din Capitală, buzoianca antrenată de Gabi Nicolau a trecut prima linia de sosire în proba de 80 de metri plat.

 |
26 Jun 2011
8985
de

Dacă la ediţia trecută a Concursului Naţional „Paleta de Argint” tenismenii de la C.S.M.L.P.S. Buzău au luat medalii, anul acesta s-au întors cu mâna goală. Competiţia rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani a fost găzduită de oraşul Giurgiu (23-26 iunie), unde au fost prezenţi 206 participanţi de la 27 de cluburi.

 |
26 Jun 2011
1505
de

În amintirea vremurilor de altădată, foştii jucători ai echipei METALUL Buzău şi-au dat întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute pe terenul de joc. Acolo unde au încins un meci de “old boys”, care a adus faţă în faţă generaţiile anilor ‘80 şi ’90, victoria revenind primei formaţii, scor 7-6 însă după executarea loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc, rezultatul a fost egal, 3-3, Craiu realizând un hattrick, iar pentru cealaltă echipă au marcat Ghiţă, B. Iancu şi Fătu.

 |
26 Jun 2011
4646
de

Viticultorii au băut şampanie din Cupă

După promovarea la pas în Liga lu’Coşconea, echipa VITICULTORUL Breaza şi-a trecut sâmbătă în palmares încă o performanţă. Formaţia manageriată de Mihai Negoiţă a cucerit Cupa României faza judeţeană, învingând în ultimul act al competiţiei cu scorul de 2-1 pe VOINŢA LANURI.

 |
26 Jun 2011
1347
de

 

400 de milioane de telespectatori din toată lumea vor afla unde se află Buzăul, pe hartă

2.000.000 de euro se estimează că vor intra în buzunarele firmelor buzoiene

 |
26 Jun 2011
2614
de autor nespecificat

Cros Olimpic

 |
24 Jun 2011
4069

Stiri Agerpres

Peste 5.000 de copii din corurile Cantus Mundi au cântat pentru Ora Pământului în 19 județe
Sambata, Martie 25, 2017 23:40 PM

Peste 5.000 de copii din 19 județe ale României au sărbătorit sâmbătă seară Ora Pământului cântând împreună, în cadrul Programului Național Cantus Mundi, evenimentul desfășurându-se simultan, în intervalul orar 20,30-21,30.

Handbal masculin: Liga Națională - Victorii pe linie ale oaspeților
Sambata, Martie 25, 2017 23:27 PM

CS Dinamo București, HC Odorhei, HC Vaslui și AHC Dunărea Călărași au câștigat meciurile desfășurate sâmbătă, în deplasare, în etapa a 25-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Stephen Hawking a apărut la Hong Kong sub forma unei holograme
Sambata, Martie 25, 2017 23:13 PM

Celebrul fizician Stephen Hawking s-a adresat vineri unui auditoriu din Hong Kong sub forma unei holograme, utilizând o tehnologie care câștigă tot mai mult teren în politică, divertisment și afaceri, relatează AFP.

Handbal feminin: CSM București, la un pas de un nou titlu de campioană
Sambata, Martie 25, 2017 22:57 PM

CSM București a învins-o pe CS Măgura Cisnădie cu scorul de 30-21 (18-12), sâmbătă, în deplasare, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Indignare a Turciei după o manifestație la Berna împotriva lui Erdogan; însărcinatul cu afaceri elvețian, convocat
Sambata, Martie 25, 2017 22:34 PM

Turcia a protestat cu putere sâmbătă pe lângă autoritățile elvețiene pe subiectul unei manifestații pro-kurde la Berna în timpul căreia un banner chemând la "uciderea lui Erdogan" ar fi fost desfășurat, potrivit autorităților de la Ankara, citate de AFP.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Mar, 13:09 POLITIA LOCALA
POPESCU LEONTIN a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
DEOARECE UNITATIILE PARTICULARE LUCREAZA CU UN TARIF FOARTE MIC PE CIND UNITATIILE DE STAT PRESTATOARE DE SERVICI LUCTREZA DUPA NORME LEGE .
25 Mar, 13:06 politia locala referitor
popescu leontin a comentat pentru articolul Poliţiştii locali angajaţi ilegal, cu un pas mai aproape de concediere:
Referitor la HAUSUL CARE EXISTA INTRE POLITIA LOCALA POLITIA NATIONALA SI DIRECTIILE PUBLICE DE PAZA ALE STATULUI SINT URMATOARELE . DATORITA UNITATIILOR DIN TARA PRIN DESFINTAREA CORPURIILOR GARDIENILOR PUBLICI SA AJUNS LA HAUS
25 Mar, 08:39 ???
Virgil a comentat pentru articolul Cum a încercat Neagu să îl execute public pe Toma, dar gloanțele l-au nimerit pe Tescaru:
Au inceput lucrarile de primavara in fata locuintei lui Neagu, la Poieni, pe banii primariei. La restul populatiei cand incepe?
Google PageRank Checker