27 de ani
de presa libera
Vineri, Noiembrie 24, 2017 05:26 AM

de

*Campionatul Mondial de Enduro debutează mâine la Buzău, astăzi fiind programate antrenamentele oficiale

* Competiţia va putea fi urmărită la TV pe patru continente

 

 |
06 Jul 2011
1946
de

Talentată, muncitoare şi ambiţioasă. Asa este caracterizată Marina Baboi. O fată care a renunţat de mult la joacă pentru a practica sportul. Are numai 12 ani şi este considerată una dintre speranţele atletismului buzoian. Şi asta pe bună dreptate, dovadă fiind performanţele obţinute într-un timp destul de scurt. În această vară, Marina Baboi şi-a reconfirmat valoarea, devenind din nou campioană naţională.

 

 |
05 Jul 2011
9902
de

Echipa Consiliului Judeţean Buzău este noua campioană naţională la minifotbal, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în finala cu fosta campioană, Magic Difpress Iaşi.

            Turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal–JOMA, ediţia a V-a, a avut loc la Timişoara, în perioada 1-3 iulie, şi a adus la start 24 de echipe campioane din 36 de judeţe.

 |
04 Jul 2011
1377
de

O zi de antrenament, două de concurs şi cei mai buni piloţi de Enduro din lume. Acestea sunt informaţiile de bază ale Campionatului Mondial de Enduro care îşi desfăşoară începând de vineri, la Buzău, Grand Prix-ul României.

 

 

 |
04 Jul 2011
2142
de

Echipa de volei cadeţi a României a reuşit să obţină medalia de bronz la Balcaniada de cadeţi din Turcia. Din lotul tricolorilor a făcut parte şi buzoianul Theodor Frîncu, jucător care evoluează atât la C.S.S., cât şi la formaţia de seniori V.M.C. DACIA. În grupă, România a învins cu 3-0 Moldova şi Albania, pierzând apoi meciul cu ţara gazdă.

 |
03 Jul 2011
1597
de

Campioană balcanică împreună cu echipa de junioare a României, jucătoarea de tenis de masă Roxana Istrate a mai cucerit încă două medalii. La competiţia desfăşurată săptămâna trecută în Serbia, sportiva legitimată la C.S.M.-L.P.S. Buzău, cu cinci victorii şi o înfrângere, a reuşit să îşi adjudece bronzul la simplu, rezultat înregistrat şi la dublu alături de Diana Dragnea de la Slatina.

 

 |
03 Jul 2011
1496
de

     Reprezentanţii Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter” s-au evidenţiat şi la Finala Campionatului Naţional de atletism pentru juniori I. Concursul a avut loc la Bucureşti (2-3 iulie), unde au participat 341 atleţi de la 93 de cluburi. Buzoianca Adelina Panaet a cucerit medalia de aur în proba de 3.000 de metri obstacole şi pe cea de argint la 800 metri.

 |
03 Jul 2011
1730
de

 

      Atleta Clubului Sportiv Municipal Buzău Cristiana Frumuz a mai bifat încă o performanţă pe plan internaţional. Participantă la Balcaniada pentru senioare găzduită în weekend de Bulgaria, sportiva antrenată de Alexandru Medvediuc a trecut prima linia de sosire în cursa de 5.000 de metri. Frumuz a cucerit până acum la Campionatele Balcanice 13 medalii (9-3-1). La sfârşitul acestei săptămâni, Frumuz va lua startul la Campionatul European de Alergare Montană, care se va desfăşura în Turcia.

 |
03 Jul 2011
1215
de

Grand Prix Enduro

 |
02 Jul 2011
4137
de

Considerată una dintre speranţele tenisului de masă românesc buzoianca Roxana Istrate şi-a adăugat în palmares încă o performanţă notabilă la competiţiile internaţionale. La sfârşitul săptămânii trecute jucătoarea legitimată la C.S.M.L.P.S.a devenit campioană balcanică cu echipa ROMÂNIEI la  junioare.În cadrul concursului găzduit de Serbia tricolorele au învins în serie pe Turcia(3-0), Macedonia (3-1) şi Muntenegru (3-0).

 |
02 Jul 2011
1787
de

Pentru o zi GLORIA Buzăua fost retrogradată. Asta se întâmpla joi când clubul din Crâng nu a primit licenţa în vederea participării în ediţia viitoare a campionatului ligii secunde. Motivul pentru care gruparea buzoiană a picat examenul şi conform regulamentului ar fi urmat să fie retrogradată îl constituie neîndeplinirea criteriului financiar.

 |
02 Jul 2011
1543
de

Săptămâna trecută CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL BUZĂU a aniversat 40 de ani de la înfiinţare Cu această ocazie a fost organizată şi un concurs de lupte libere dotat cu trofeul C.S.M. la care au participat 23 de sportivi.

 |
02 Jul 2011
1218

Stiri Agerpres

Opt bărbați, care pretind a fi nord-coreeni, găsiți pe o barcă eșuată în nordul Japoniei
Vineri, Noiembrie 24, 2017 04:33 AM

O barcă de lemn în care se aflau opt bărbați, care pretind a fi din Coreea de Nord, a eșuat în nordul Japoniei, a transmis vineri presa locală, citând poliția, informează agenția dpa.

DESTINAȚII DE WEEKEND - sfârșit de săptămână în București (evenimente culturale)
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:56 AM

Ediția cu numărul 24 a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, continuă la sfârșitul acestei săptămâni, în Pavilionul Central Romexpo, ultima zi a manifestării fiind duminică, 26 noiembrie.

DOCUMENTAR: 45 de ani de la moartea inventatorului Henri Coandă
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:48 AM

Henri Coandă, creatorul primului avion cu reacție din lume, s-a născut la 7 iunie 1886, la București.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea omului politic Ion I. C. Brătianu
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:43 AM

Ion I.C. Brătianu s-a născut la 20 august 1864, în localitatea Florica, județul Argeș, fiind fiul lui Ion C. Brătianu, om politic, fruntaș al Revoluției de la 1848, al cărui nume este legat și de alte mari evenimente din istoria României, precum Unirea Principatelor (1859) sau Independența de stat (1877).

Columbia: "Anglia", numărul doi din Clanul Golfului, a fost ucis într-o operațiune a forțelor de securitate
Vineri, Noiembrie 24, 2017 03:37 AM

Luis Orlando Padierna Peńa, alias "Anglia", considerat numărul doi din Clanul Golfului, cea mai mare grupare criminală din Columbia, a fost ucis joi într-o operațiune a forțelor de securitate, a informat președintele Juan Manuel Santos, citat de agenția EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 19:26 DORU CASCADORUL POLITIC
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Ptr domnul LUCIDUL:Domnule chestia cu familia Corcodel este ciorba reincalzita.Dar sa revenim la DORU CASCADORUL=PROSTITUATA POLITICA=INTELECTUAL OBOSIT.Cat timp a fost presedinte PDL NEHOIU,partidul nu a avut o contabilitate clara si legala.Exista convorbiri telefonice de ale DOMNULUI DORU CASCADORU(predate deja la DNA),prin care ameninta daca nu primeste bani(efectiv).exista facturi cu reparatia masini personale ale domnului in cauza,decontate de firme agreate de dansul la aceea vreme,exista persoane in oras care au dat spaga domnului sa fie angajate la COMPANIA DE APA NEHOIU.Deci,vedeti domnule LUCIDUL UNDE CUM A FURAT DORU CASCADORU.Eu am dovezi ptr cea ce sustin
23 Nov, 18:54 Corectitudinea este un ideal, nicidecum o realitate!
Pixelu afumat a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Critica este naturală. Pupincureala este forțată. Nu m-ar mira ca lucidul să fie chiar forma de viață în cauză!
23 Nov, 18:26 Fiti corecți!
Lucidul. a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Pe Muzgoci nu il înjură altcineva decât familia de hoți Corcodel.Astia nu uita ca i-a dat jos de la ciolan .Cum si de ce lua șpăgi de la PDL?Domnu ziarist de ce lăsați sa fie denigrat un om serios cu o familie serioasă ca Muzgoci .A făcut multe pentru noi si este un om corect,ce a furat Muzgoci?Este scandalos,este rușinos .Prosti si lingăi se exprima aici.Pacat .Ma așteptam la altceva.
Google PageRank Checker