27 de ani
de presa libera
Luni, Octombrie 23, 2017 07:26 AM

de

Considerată una dintre speranţele tenisului de masă românesc buzoianca Roxana Istrate şi-a adăugat în palmares încă o performanţă notabilă la competiţiile internaţionale. La sfârşitul săptămânii trecute jucătoarea legitimată la C.S.M.L.P.S.a devenit campioană balcanică cu echipa ROMÂNIEI la  junioare.În cadrul concursului găzduit de Serbia tricolorele au învins în serie pe Turcia(3-0), Macedonia (3-1) şi Muntenegru (3-0).

 |
02 Jul 2011
1781
de

Pentru o zi GLORIA Buzăua fost retrogradată. Asta se întâmpla joi când clubul din Crâng nu a primit licenţa în vederea participării în ediţia viitoare a campionatului ligii secunde. Motivul pentru care gruparea buzoiană a picat examenul şi conform regulamentului ar fi urmat să fie retrogradată îl constituie neîndeplinirea criteriului financiar.

 |
02 Jul 2011
1541
de

Săptămâna trecută CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL BUZĂU a aniversat 40 de ani de la înfiinţare Cu această ocazie a fost organizată şi un concurs de lupte libere dotat cu trofeul C.S.M. la care au participat 23 de sportivi.

 |
02 Jul 2011
1213
de

Întoarcere la 180 de grade în ceea ce priveşte situaţia cluburilor din Liga a II-a care au picat examenul la Comisia de Licenţiere. Echipa din CRÎNG poate răsufla acum uşurată. Asta ,deoarece în ciuda faptului că nu a primit licenţa, va putea evolua şi în campionatul viitor, tot în eşalonul secund. Anunţul a fost făcut vineri după-amiază de directorul Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal,Viorel Duru.

 |
01 Jul 2011
2139
de

Veste şoc pentru GLORIA BUZĂU! Clubul din CRÂNG nu a primit licenţa în vederea participării în ediţia viitoare a campionatului LIGII a II-a, conform unui comunicat al FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL .Motivul pentru care a picat examenul şi urmează să fie retrogradată în eşalonul trei îl constituie neândeplinirea criteriului financiar, gruparea buzoiană având datorii către proprii jucători şi salariaţi.

 |
29 Jun 2011
3019
de

Clubul Sportiv Municipal Buzău aniversează astăzi 40 de ani de la înfiinţare. De-a lungul timpului, C.S.M. s-a remarcat la numeroase competiţii atât naţionale, cât şi internaţionale, dovadă performanţele obţinute. Cea mai bună îi aparţine boxerului Bogdan Dinu care în 2003 a intrat în posesia titlului de campion mondial la cadeţi.

 |
29 Jun 2011
2069
de

Astăzi la Timişoara va debuta Turneul Final al Campionatului Naţional de Minifotbal - Joma. La competiţia ajunsă la cea de a cincea ediţie participă 24 de echipe, printre acestea numărându-se şi campioana Buzăului, Consiliului Judeţean. Formaţiile vor fi repartizate în şase grupe, urmând ca în faza următoare să se califice ocupantele primelor două locuri, precum şi cel mai bine clasate de pe poziţia a treia.

 |
29 Jun 2011
1598
de

După ce în sezonul trecut i-a trecut glonţul pe la ureche, C.S.M. Rm. Sărat şi-a propus ca pe viitor să evite o astfel de situaţie, obiectivul fiind clasarea pe unul dintre primele şapte locuri. Râmnicenii se vor reuni în aceeaşi formulă în vederea pregătirilor pentru noul sezon competiţional.

 |
29 Jun 2011
1332
de Călin BOSTAN

Timp de şase zile, circulaţia în zona centrală va fi blocată

Primăria va contribui cu suma de 200.000 lei (aproximativ 50.000 euro) la organizarea etapei Campionatul mondial de Enduro care se va desfăşura la Buzău în perioada 8-10 iulie, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Constantin Boşcodeală.

 |
29 Jun 2011
1645
de

Balcaniada de alergare pe pistă este ultima competiţie la care  Cristiana Frumuz va reprezenta Clubul Sportiv Municipal Buzău. Concursul se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni în Bulgaria, unde atleta sus amintită speră să îşi adauge în palmares încă o medalie. Frumuz, care va participa la cursa de 5000 de metri este hotărâtă să plece de la C.S.M, motivul fiind unul de ordin financiar.

 |
28 Jun 2011
1438
de

Buzoienii care îndrăgesc boxul vor avea din nou prilejul să urmărească pe viu o gală profesionistă. Aceasta este organizată de fostul pugilist Bogdănel Stoicescu, actualmente om de afaceri şi va fi găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

 |
28 Jun 2011
1598
de

Unul dintre cele mai importante turnee de fotbal din Europa  rezervat copiilor se va desfăşura la Preşov (Slovacia) în perioada 2-7 iulie. La Fragraria Cup, competiţie ajunsă la cea de a zecea ediţie, vor participa şi patru echipe din cadrul clubului ŞOIMII Buzău.

 |
28 Jun 2011
1945
de

O întâmplare stupidă petrecută ieri dimineaţă are darul de a atrage atenţia asupra condiţiilor  improprii în care sunt nevoiţi să se pregătească sportivii care totuşi reuşesc să obţină rezultate excepţionale atât la competiţiile interne, cât si la cele de peste hotare.

 

 |
28 Jun 2011
2507
de

Serbia va găzdui Campionatele Balcanice de Tenis de masă pentru juniori. Ajunsă la ediţia cu numărul 19, competiţia este programată în perioada 30 iunie-03 iulie şi va strânge la mesele de joc sportivi din Turcia, Bulgaria, Bosnia, Muntenegru, România şi ţara organizatoare. Printre tricolore se află şi buzoianca Roxana Istrate, legitimată la C.S.M.L.P.S., care în ultimii ani la Balcaniadă a cucerit şase medalii, dintre care trei de aur, una de argint şi două de bronz.

 |
28 Jun 2011
1316
de

Încă un sportiv buzoian a reuşit să se numere printre laureaţii ediţiei din acest an Finalei Campionatului Naţional de Atletism pentru copii. Legitimat la L.P.S. Buzău, Alexandru Marinescu şi-a adjudecat medalia de aur în proba de 2,000 de metri a concursului desfăşurat în weekend la Bucureşti. Atletul este antrenat de Radu Ştefan şi Roxana Costin.

            La aceeaşi competiţie, un alt buzoian, Valentin Anghel, de la L.P.S. şi pregătit de Alexandru Medvediuc, a fost la un pas de podium, ocupând locul IV la triatlon.

 |
28 Jun 2011
1608
de

Fotbal cu pipeta dar în schimb cafteală, arbitraje execrabile la unele meciuri şi multă gargară.Toate acestea caracterizează campionatul trecut al celor două ligi judeţene.

 

 

 |
28 Jun 2011
1242

Stiri Agerpres

Tribunalul București judecă dosarul Colectiv
Luni, Octombrie 23, 2017 06:36 AM

Tribunalul București dezbate, luni, un nou termen în dosarul Colectiv în care sunt judecați fostul primar Cristian Popescu-Piedone și patronii de la Clubul Colectiv.

Senat: Proiectul de lege privind reglementarea activității de telemuncă ar putea fi votat luni în plen
Luni, Octombrie 23, 2017 06:17 AM

Senatul ar putea vota luni proiectul de lege privind reglementarea activității de telemuncă, act normativ înscris pe ordinea de zi a plenului la secțiunea dedicată votului final.

Nigeria: Trei atentate sinucigașe, 13 morți, 16 răniți
Luni, Octombrie 23, 2017 05:53 AM

Trei atentate sinucigașe comise de femei s-au soldat duminică seara cu 13 morți - în afara autoarelor - și cu 16 răniți în orașul Maiduguri din Nigeria, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia Scorpion (23 octombrie - 22 noiembrie)
Luni, Octombrie 23, 2017 05:00 AM

Zodia Scorpion, o zodie feminină de apă, predominant emoțională, începe pe 23 octombrie și se încheie pe 21 noiembrie. Cei născuți în această zodie au un mod de a gândi și de a acționa puternic marcat de sentimente, care de obicei sunt mult mai intense la cei născuți în această zodie, decât la nativi din celelalte zodii.

Secretarul american al apărării începe un turneu de o săptămână în Asia
Luni, Octombrie 23, 2017 04:03 AM

Secretarul american al apărării, Jim Mattis, începe luni un turneu de o săptămână în Asia, unde va discuta cu aliații SUA criza legată de înarmarea Coreei de Nord, transmite Reuters.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Oct, 02:09 Actuala stagiune - revitalizare teatrală sau menţinerea aceluiasi fundal cenuşiu?
Nik Şimandan a comentat pentru articolul „Tele-Encounters”, proiectul Teatrului „G. Ciprian”, o premieră mondială lansată în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia:
Dar mai mult teatru, la nivel de institutie profesionistă de spectacole, când o sa avem? Stie cineva, la aceasta oră , ce proiecte ne oferă Teatrul "George Ciprian"în actuala stagiune? Vom asista la vreo premieră...proprie? Când? Că doar stagiunea s-a deschis demult - cel puţin la celelalte teatre similare din ţară. Nu există niciun panou sau afişier care să menţioneze măcar un spectacol teatral pe săptămână, ca ofertă pentru marele public -aşa cum s-ar cuveni din partea acestei importante instituţii cu profil educaţional expres!
22 Oct, 16:24 Sigur
Eu a comentat pentru articolul Catedrala Arhiepiscopală, prădată de hoți. Ce sumă au sustras:
Sigur e unul școlit la pușcăriile țării, trăit în mizerie, eliberat înainte de termen și care are ceva habar de furtul bine acoperit...
21 Oct, 00:13 Fara pile!
O.Ureche a comentat pentru articolul Concursul pentru şefia Bibliotecii Judeţene se reia, după ce ambilor candidaţi li s-au respins dosarele:
Oamenii cei mai priceputi,bine pregatiti si cu aptitudini certe trebuie sa ajunga in aceste functii!
Google PageRank Checker