27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:33 PM
toamna buzoiana

de

Atletismul buzoian şi-a trecut în palmares încă o performanţă. Aceasta a fost obţinută de Marina Baboi legitimată la Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter”, care în cadrul Finalei Campionatului Naţional pentru copii şi-a adjudecat medalia de aur. La competiţia desfăşurată duminică pe Stadionul „Lia Manoliu” din Capitală, buzoianca antrenată de Gabi Nicolau a trecut prima linia de sosire în proba de 80 de metri plat.

 |
26 Jun 2011
9110
de

Dacă la ediţia trecută a Concursului Naţional „Paleta de Argint” tenismenii de la C.S.M.L.P.S. Buzău au luat medalii, anul acesta s-au întors cu mâna goală. Competiţia rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani a fost găzduită de oraşul Giurgiu (23-26 iunie), unde au fost prezenţi 206 participanţi de la 27 de cluburi.

 |
26 Jun 2011
1569
de

În amintirea vremurilor de altădată, foştii jucători ai echipei METALUL Buzău şi-au dat întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute pe terenul de joc. Acolo unde au încins un meci de “old boys”, care a adus faţă în faţă generaţiile anilor ‘80 şi ’90, victoria revenind primei formaţii, scor 7-6 însă după executarea loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc, rezultatul a fost egal, 3-3, Craiu realizând un hattrick, iar pentru cealaltă echipă au marcat Ghiţă, B. Iancu şi Fătu.

 |
26 Jun 2011
4725
de

Viticultorii au băut şampanie din Cupă

După promovarea la pas în Liga lu’Coşconea, echipa VITICULTORUL Breaza şi-a trecut sâmbătă în palmares încă o performanţă. Formaţia manageriată de Mihai Negoiţă a cucerit Cupa României faza judeţeană, învingând în ultimul act al competiţiei cu scorul de 2-1 pe VOINŢA LANURI.

 |
26 Jun 2011
1434
de

 

400 de milioane de telespectatori din toată lumea vor afla unde se află Buzăul, pe hartă

2.000.000 de euro se estimează că vor intra în buzunarele firmelor buzoiene

 |
26 Jun 2011
2692
de autor nespecificat

Cros Olimpic

 |
24 Jun 2011
4143
de

Aproape 300 de participanţi de la cei mai mici până la cei mai vârstnici au luat startul la Crosul Olimpic desfăşurat ieri la Buzău. A fost competiţia care dealtfel a încheiat programul primei ediţii a „Lunii Olimpice”.

 

 

 |
23 Jun 2011
1317
de

Mâine va fi desemnată câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană. În finala competiţiei se vor duela deţinătoarea trofeului VITICULTORUL Breaza şi VOINŢA Lanuri. Partida va fi găzduită de stadionul GLORIA începând cu ora 17.30, râmnicenii fiind consideraţi favoriţi. Cu toate acestea însă, echipa viticultorilor este hotărâtă să facă din nou o figură frumoasă, ţinând cont şi de faptul că s-a întărit cu mai mulţi juniori de la GLORIA Buzău. Este vorba despre  Coman, Ionescu, Nedelea, Moise, Jercălău, Poteraşu, Roşca, Bobe şi Meiroşu.

 |
23 Jun 2011
1504
de

Categoria (11-15 ani) Locul I Petronela Cocai

                                  Locul II Andreea Sava

                                  Locul III Adriana Lazăr

 |
23 Jun 2011
1462
de

De la Crosul Olimpic găzduit de Buzău nu putea lipsi unul dintre veteranii atletismului Traian Petcu din Constanţa, ajuns la vârsta de 87 de ani! A făcut performanţă la DINAMO, iar în 1955 a fost declarat maestru al sportului şi a continuat să alerge pentru a se menţine sănătos participând la diferite concursuri. Acum se pregăteşte pentru Balcaniada de alergare pe pistă din septembrie, care va avea loc în Slovenia.

 |
23 Jun 2011
1277
de

La startul Crosului Olimpic  s-au aliniat participanţi de toate vârstele. Printre concurenţi s-a numărat bucureşteanca Lucia Radu care la cei 78 de ani a dovedit că se află în mare formă. Pe lângă faptul că a alergat a şi reuşit să câştige, fiindu-i acordat şi un premiu pentru cea mai vârstnică participantă.

 

 

 |
23 Jun 2011
3117
de

După despărţirea de ABC Stoicescu, antrenorul Ion Basalîc s-a întors acasă la Galaţi şi aşteaptă să se apuce din nou de treabă. De puţin timp se află în tratative pentru preluarea unei grupe de la Centrul de Copii şi juniori de la OŢELUL. De fapt, acolo unde a mai antrenat în urmă cu mai mulţi ani, trecându-i pe mână inclusiv Florin Cernat.

 |
22 Jun 2011
1167
de

     Un alt jucător căruia conducerea clubului din Crâng i-a propus prelungirea contractului este şi Călin Marin. După două sezoane petrecute la echipa buzoiană unde a venit sub formă de împrumut de la UNIREA Urziceni, fundaşul (27 ani) îşi doreşte să plece la un club unde să existe stabilitate financiară.

 |
22 Jun 2011
1721
de

  Protagoniştii incidentului petrecut la semifinala Cupei României faza judeţeană dintre PROGRESUL Beceni şi VOINŢA Lanuri (2-3) desfăşurată sâmbătă au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină din cadrul A.J.F.În minutele de prelungiri trei jucători dintre care doi de la echipa gazdă şi-au împărţit palme şi picioare, după care evident au văzut roşu în faţa ochilor.

 |
22 Jun 2011
1705
de

* În trei ani de la lansarea programului guvernamental s-au cheltuit zeci de miliarde de lei fără a fi finalizat vreun teren

 

 

 |
22 Jun 2011
2531
de

Conducerea clubului din Crâng încearcă să facă rost de bani pentru achitarea datoriilor pe care le are faţă de jucători. Vânzarea unora dintre ei reprezintă una dintre variantele pentru rezolvarea problemei financiare. În acest sens, preşedintele GLORIEI Buzău, Dan Tulpan, se află de ceva timp în tratative cu un impresar căruia i-a prezentat DVD-uri cu trei jucători care s-au evidenţiat în campionatul trecut.

 |
21 Jun 2011
1138

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker