27 de ani
de presa libera
Marti, Septembrie 26, 2017 19:33 PM
toamna buzoiana

de

Întoarcere la 180 de grade în ceea ce priveşte situaţia cluburilor din Liga a II-a care au picat examenul la Comisia de Licenţiere. Echipa din CRÎNG poate răsufla acum uşurată. Asta ,deoarece în ciuda faptului că nu a primit licenţa, va putea evolua şi în campionatul viitor, tot în eşalonul secund. Anunţul a fost făcut vineri după-amiază de directorul Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal,Viorel Duru.

 |
01 Jul 2011
2127
de

Veste şoc pentru GLORIA BUZĂU! Clubul din CRÂNG nu a primit licenţa în vederea participării în ediţia viitoare a campionatului LIGII a II-a, conform unui comunicat al FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL .Motivul pentru care a picat examenul şi urmează să fie retrogradată în eşalonul trei îl constituie neândeplinirea criteriului financiar, gruparea buzoiană având datorii către proprii jucători şi salariaţi.

 |
29 Jun 2011
3008
de

Clubul Sportiv Municipal Buzău aniversează astăzi 40 de ani de la înfiinţare. De-a lungul timpului, C.S.M. s-a remarcat la numeroase competiţii atât naţionale, cât şi internaţionale, dovadă performanţele obţinute. Cea mai bună îi aparţine boxerului Bogdan Dinu care în 2003 a intrat în posesia titlului de campion mondial la cadeţi.

 |
29 Jun 2011
2053
de

Astăzi la Timişoara va debuta Turneul Final al Campionatului Naţional de Minifotbal - Joma. La competiţia ajunsă la cea de a cincea ediţie participă 24 de echipe, printre acestea numărându-se şi campioana Buzăului, Consiliului Judeţean. Formaţiile vor fi repartizate în şase grupe, urmând ca în faza următoare să se califice ocupantele primelor două locuri, precum şi cel mai bine clasate de pe poziţia a treia.

 |
29 Jun 2011
1589
de

După ce în sezonul trecut i-a trecut glonţul pe la ureche, C.S.M. Rm. Sărat şi-a propus ca pe viitor să evite o astfel de situaţie, obiectivul fiind clasarea pe unul dintre primele şapte locuri. Râmnicenii se vor reuni în aceeaşi formulă în vederea pregătirilor pentru noul sezon competiţional.

 |
29 Jun 2011
1313
de Călin BOSTAN

Timp de şase zile, circulaţia în zona centrală va fi blocată

Primăria va contribui cu suma de 200.000 lei (aproximativ 50.000 euro) la organizarea etapei Campionatul mondial de Enduro care se va desfăşura la Buzău în perioada 8-10 iulie, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Constantin Boşcodeală.

 |
29 Jun 2011
1635
de

Balcaniada de alergare pe pistă este ultima competiţie la care  Cristiana Frumuz va reprezenta Clubul Sportiv Municipal Buzău. Concursul se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni în Bulgaria, unde atleta sus amintită speră să îşi adauge în palmares încă o medalie. Frumuz, care va participa la cursa de 5000 de metri este hotărâtă să plece de la C.S.M, motivul fiind unul de ordin financiar.

 |
28 Jun 2011
1427
de

Buzoienii care îndrăgesc boxul vor avea din nou prilejul să urmărească pe viu o gală profesionistă. Aceasta este organizată de fostul pugilist Bogdănel Stoicescu, actualmente om de afaceri şi va fi găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

 |
28 Jun 2011
1594
de

Unul dintre cele mai importante turnee de fotbal din Europa  rezervat copiilor se va desfăşura la Preşov (Slovacia) în perioada 2-7 iulie. La Fragraria Cup, competiţie ajunsă la cea de a zecea ediţie, vor participa şi patru echipe din cadrul clubului ŞOIMII Buzău.

 |
28 Jun 2011
1935
de

O întâmplare stupidă petrecută ieri dimineaţă are darul de a atrage atenţia asupra condiţiilor  improprii în care sunt nevoiţi să se pregătească sportivii care totuşi reuşesc să obţină rezultate excepţionale atât la competiţiile interne, cât si la cele de peste hotare.

 

 |
28 Jun 2011
2503
de

Serbia va găzdui Campionatele Balcanice de Tenis de masă pentru juniori. Ajunsă la ediţia cu numărul 19, competiţia este programată în perioada 30 iunie-03 iulie şi va strânge la mesele de joc sportivi din Turcia, Bulgaria, Bosnia, Muntenegru, România şi ţara organizatoare. Printre tricolore se află şi buzoianca Roxana Istrate, legitimată la C.S.M.L.P.S., care în ultimii ani la Balcaniadă a cucerit şase medalii, dintre care trei de aur, una de argint şi două de bronz.

 |
28 Jun 2011
1310
de

Încă un sportiv buzoian a reuşit să se numere printre laureaţii ediţiei din acest an Finalei Campionatului Naţional de Atletism pentru copii. Legitimat la L.P.S. Buzău, Alexandru Marinescu şi-a adjudecat medalia de aur în proba de 2,000 de metri a concursului desfăşurat în weekend la Bucureşti. Atletul este antrenat de Radu Ştefan şi Roxana Costin.

            La aceeaşi competiţie, un alt buzoian, Valentin Anghel, de la L.P.S. şi pregătit de Alexandru Medvediuc, a fost la un pas de podium, ocupând locul IV la triatlon.

 |
28 Jun 2011
1603
de

Fotbal cu pipeta dar în schimb cafteală, arbitraje execrabile la unele meciuri şi multă gargară.Toate acestea caracterizează campionatul trecut al celor două ligi judeţene.

 

 

 |
28 Jun 2011
1240
de

GRAND PRIX-ul României la ENDURO se aşteaptă să fie un mare succes

Aşa cum era de aşteptat, cel mai important eveniment sportiv găzduit până acum la Buzău a stârnit atenţia reprezentanţilor mai multor societăţi locale care vor să îşi asocieze numele de GRAND PRIX-ul României la ENDURO.

 |
26 Jun 2011
2050
de

La cei 61 de ani ai săi, fostul jucător al GLORIEI Buzău şi al METALULUI, Georghe Dobre are o condiţie fizică de invidiat. Totul se datorează faptului că face în continuare mişcare atât  la sală şi desigur pe terenul de fotbal. Acolo unde a fost prezent şi vineri, de această dată la un meci de old-boys disputat cu ocazia aniversării a 50 de ani de la înfiinţarea echipei METALUL Buzău.

 |
26 Jun 2011
1326
de

Sportivii de la Palatul Copiilor Buzăuau obţinut rezultate remarcabile la concursul naţional de aeromodele şi racheto-modele - „Memorialul Aurel Vlaicu”. În cadrul competiţiei care a avut loc săptămâna trecută la Brad, buzoienii antrenaţi de Ovidiu Nica au reuşit să urce de mai multe ori pe podium, inclusiv pe cea mai înaltă treaptă.

 |
26 Jun 2011
1416

Stiri Agerpres

Pionierul judo-ului în România, Mihai Botez, va avea un bust la Arad
Marti, Septembrie 26, 2017 19:27 PM

Memoria pionierului judo-ului și ju-jitsu-ului în România, Mihai Botez, va fi omagiată de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la șase ani de la trecerea sa în neființă, prin amplasarea unui bust în inima orașului de pe Mureș, informează Shihan Pavel Milovan, președintele clubului.

Juncker salută 'discursul foarte european' al lui Macron
Marti, Septembrie 26, 2017 19:25 PM

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a salutat marți 'discursul foarte european' rostit de președintele francez Emmanuel Macron la Universitatea Sorbona, intervenție în care liderul de la Elysee împărtășește abordarea privind aprofundarea integrării europene susținută de șeful executivului european în recentul său discurs privind starea Uniunii, notează AFP.

Ministrul Educației a aprobat metodologiile de reglementare a utilizării auxiliarelor didactice
Marti, Septembrie 26, 2017 19:22 PM

Ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, a aprobat, prin ordin, Metodologia-cadru privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar și Metodologia-cadru privind asigurarea omologării utilizării mijloacelor de învățământ în învățământul preuniversitar, a anunțat MEN.

China a inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine
Marti, Septembrie 26, 2017 19:15 PM

Tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine a fost deschis circulației publice marți, în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, la 15 ani de la începerea lucrărilor la acest proiect, informează agenția Xinhua.

Turiștii sunt sfătuiți să nu călătorească în insula Puerto Rico devastată de uraganul Maria
Marti, Septembrie 26, 2017 19:05 PM

Directorul Agenției de Turism din Puerto Rico, José Izquierdo, a declarat marți că descurajează călătoriile în această insulă din Caraibe ca urmare a devastărilor produse de uraganele Irma și Maria, relatează EFE.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
26 Sep, 18:57 la subiect
max bengosu' a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Tocmai comentam cu un forumist pe nume ,,pixel" cum e cu salariile la bugetari iaca cum un frezor ,sculer si matriter ajunge ditamai consilierul la prefectura iar cind s-a eliberta un loc mai bine remunerat iaca ,,catindatul" ca doar nu era sa ramana mnealui fara comitie" si cam asa aprope toti bugetarii au fost plantati ,doamne si pe ce salarii!!!Cine oare sa mai vrea sa munceasca_n privat ciolacule?toti la companii de stat !
26 Sep, 16:32 Persecutatii comunismului
Mihai a comentat pentru articolul Diaconiţă pleacă din Casa Albă ca adjunct la Direcţia Agricolă:
Dl. Diaconita a fost crunt persecutat de comunisti.A fost nevoit sa ramana cu studiile liceale pana la 47 de ani.Noroc cu democratia si drepturile cetatenilor europeni ca i s-a permis sa urmeze o facultate. Imediat ce l-a "lovit" dragostea de carte a tinut-o tare cu invatatura:cursuri de formare , master , etc. Probabil urmeaza in curand si un doctorat in managementul administratiei publice! Sanatate si "succesuri" d-lui Diaconita !
26 Sep, 15:42 Invitat de onoare
Absentul a comentat pentru articolul Zsolt Gyongyossy vine azi la deschiderea noului anului școlar la LPS:
Si Madam Burducea (Geta)
Google PageRank Checker