27 de ani
de presa libera
Duminica, August 20, 2017 22:14 PM

de

 

400 de milioane de telespectatori din toată lumea vor afla unde se află Buzăul, pe hartă

2.000.000 de euro se estimează că vor intra în buzunarele firmelor buzoiene

 |
26 Jun 2011
2678
de autor nespecificat

Cros Olimpic

 |
24 Jun 2011
4125
de

Aproape 300 de participanţi de la cei mai mici până la cei mai vârstnici au luat startul la Crosul Olimpic desfăşurat ieri la Buzău. A fost competiţia care dealtfel a încheiat programul primei ediţii a „Lunii Olimpice”.

 

 

 |
23 Jun 2011
1301
de

Mâine va fi desemnată câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană. În finala competiţiei se vor duela deţinătoarea trofeului VITICULTORUL Breaza şi VOINŢA Lanuri. Partida va fi găzduită de stadionul GLORIA începând cu ora 17.30, râmnicenii fiind consideraţi favoriţi. Cu toate acestea însă, echipa viticultorilor este hotărâtă să facă din nou o figură frumoasă, ţinând cont şi de faptul că s-a întărit cu mai mulţi juniori de la GLORIA Buzău. Este vorba despre  Coman, Ionescu, Nedelea, Moise, Jercălău, Poteraşu, Roşca, Bobe şi Meiroşu.

 |
23 Jun 2011
1477
de

Categoria (11-15 ani) Locul I Petronela Cocai

                                  Locul II Andreea Sava

                                  Locul III Adriana Lazăr

 |
23 Jun 2011
1446
de

De la Crosul Olimpic găzduit de Buzău nu putea lipsi unul dintre veteranii atletismului Traian Petcu din Constanţa, ajuns la vârsta de 87 de ani! A făcut performanţă la DINAMO, iar în 1955 a fost declarat maestru al sportului şi a continuat să alerge pentru a se menţine sănătos participând la diferite concursuri. Acum se pregăteşte pentru Balcaniada de alergare pe pistă din septembrie, care va avea loc în Slovenia.

 |
23 Jun 2011
1266
de

La startul Crosului Olimpic  s-au aliniat participanţi de toate vârstele. Printre concurenţi s-a numărat bucureşteanca Lucia Radu care la cei 78 de ani a dovedit că se află în mare formă. Pe lângă faptul că a alergat a şi reuşit să câştige, fiindu-i acordat şi un premiu pentru cea mai vârstnică participantă.

 

 

 |
23 Jun 2011
3102
de

După despărţirea de ABC Stoicescu, antrenorul Ion Basalîc s-a întors acasă la Galaţi şi aşteaptă să se apuce din nou de treabă. De puţin timp se află în tratative pentru preluarea unei grupe de la Centrul de Copii şi juniori de la OŢELUL. De fapt, acolo unde a mai antrenat în urmă cu mai mulţi ani, trecându-i pe mână inclusiv Florin Cernat.

 |
22 Jun 2011
1153
de

     Un alt jucător căruia conducerea clubului din Crâng i-a propus prelungirea contractului este şi Călin Marin. După două sezoane petrecute la echipa buzoiană unde a venit sub formă de împrumut de la UNIREA Urziceni, fundaşul (27 ani) îşi doreşte să plece la un club unde să existe stabilitate financiară.

 |
22 Jun 2011
1706
de

  Protagoniştii incidentului petrecut la semifinala Cupei României faza judeţeană dintre PROGRESUL Beceni şi VOINŢA Lanuri (2-3) desfăşurată sâmbătă au fost pedepsiţi de Comisia de Disciplină din cadrul A.J.F.În minutele de prelungiri trei jucători dintre care doi de la echipa gazdă şi-au împărţit palme şi picioare, după care evident au văzut roşu în faţa ochilor.

 |
22 Jun 2011
1692
de

* În trei ani de la lansarea programului guvernamental s-au cheltuit zeci de miliarde de lei fără a fi finalizat vreun teren

 

 

 |
22 Jun 2011
2513
de

Conducerea clubului din Crâng încearcă să facă rost de bani pentru achitarea datoriilor pe care le are faţă de jucători. Vânzarea unora dintre ei reprezintă una dintre variantele pentru rezolvarea problemei financiare. În acest sens, preşedintele GLORIEI Buzău, Dan Tulpan, se află de ceva timp în tratative cu un impresar căruia i-a prezentat DVD-uri cu trei jucători care s-au evidenţiat în campionatul trecut.

 |
21 Jun 2011
1129
de

Deşi a avut contract până în această vară cu GLORIA Buzău, Marcel Otvos ar putea evolua din sezonul viitor tot la această echipă. La ultima discuţie purtată cu cei din conducerea clubului din CRÂNG i s-a propus prelungirea angajamentului, variantă luată în calcul de jucător. Asta, însă numai în anumite condiţii, după cum ne-a declarat cel sus amintit.

 |
21 Jun 2011
1076
de

Fostul jucător al GLORIEI Buzău, Cătălin Vlaicu, ultima dată la POLI Iaşi, a avut momente în care a regretat faptul că a ales să evolueze la echipa din Copou. Asta din cauză că, favorită la promovare, gruparea moldoveană a ratat obiectivul după ce o perioadă a fost pe val.

 

 |
21 Jun 2011
1834
de

Astăzi se va stabili data de disputare a finalei Cupei României faza judeţeană. După cum se ştie, în ultimul act al competiţiei se vor întâlni deţinătoarea trofeului VITICULTORUL Breaza şi VOINŢA Lanuri, meci care iniţial trebuia să se dispute sâmbătă.

 |
20 Jun 2011
1266
de

Ziua Internaţională Olimpică va fi marcată la Buzău cu un cros la care pot participa atât practicanţi ai sportului de masă, cât şi de performanţă. Concursul programat joi se va desfăşura în funcţie de vârstă pe distanţe diferite între Bulevardul „Nicolae Bălcescu” şi Platoul „Dacia”.

 |
20 Jun 2011
1661

Stiri Agerpres

ALERTĂ Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati (WTA) și a ratat șansa de a deveni lider mondial
Duminica, August 20, 2017 22:06 PM

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de de 2.536.154 dolari, și a ratat o nouă șansă de a deveni lider mondial.

A murit Jerry Lewis. Umoristul și actorul american avea 91 de ani
Duminica, August 20, 2017 21:42 PM

Actorul american Jerry Lewis a murit duminică, din cauze naturale, în locuința sa din Las Vegas, a anunțat revista Variety, citată de AFP. Familia a confirmat pentru Reuters declarația agentului actorului.

Președintele palestinian Abbas afirmă că a încercat fără succes să reia cooperarea cu Israelul în domeniul securității
Duminica, August 20, 2017 21:23 PM

Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, le-a declarat duminică unor deputați israelieni din opoziție că a încercat să reia colaborarea cu Israelul în domeniul securității, dar nu a primit niciun răspuns, informează Reuters.

Tudose: Corpul de control al premierului va face o analiză la TAROM; trebuie să meargă pe profit
Duminica, August 20, 2017 21:20 PM

Corpul de control al premierului va efectua o analiză la TAROM, este companie națională care trebuie să intre pe profit, nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, duminică, la Antena 3.

Ana Bogdan, calificată pe tabloul principal la New Haven (WTA)
Duminica, August 20, 2017 21:18 PM

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la New Haven (Connecticut), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, duminică, după ce a învins-o pe Katerina Bondarenko (Ucraina), cu 6-2, 6-2, în ultimul tur al fazei preliminare.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
20 Aug, 21:38 Noaptea ca hoții
ionescu o. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Vineri, sfârșit de săptămână, sosește faxul cu pricina. Mai era puțin și se înnopta. Noaptea ca hoții!!! Rămâne un logan valabil. Despre neobrăzare, nesimțire și impostură e mult de spus. Asta face PSD-ul din 1995 când au fost încălcate în picioare toate concursurile și s-a instalat domnia bunului plac. Și alții când au venit la putere le-au urmat exemplul. Constat cu regret că mentalitățile comuniste domină în continuare învățământul. Impostura de asemenea. Un cadru didactic nu are justificare să se ascundă sub protecția anonimatului atunci când are ceva de spus. Din această pricină nu se sinchisește nici un fir de păr de la PSD. Pe mine mă bate gândul-pentru că tot sunt în București-să-mi pun o placă de gât și să dau o fugă până în strada ministerului în semn de protest. Din lista de comentatori mai vine cineva cu mine???
20 Aug, 20:52 SENATOAREA
cineva a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Ce spune doamna senator S...L.. despre aceasta revocare. Stie ceva sau nu?
20 Aug, 20:25 Schimbarea II
Prof. a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
1. dupa cum se observa pentru articolele privind invatamantul apar cele mai multe comentarii! de ce oare..? 2.Doamna Inspector General a mai fost schimbata odata pentru Management defectuos, revenita dupa un timp politic. Cel mai bine s-ar prezenta la catedra pentru perfectionare!
Google PageRank Checker