27 de ani
de presa libera
Marti, Aprilie 25, 2017 05:43 AM

de

După un retur în forţă în care a reuşit să adune punctele necesare pentru menţinerea în Liga a III-a, C.S.M. Rm. Sărat se gândeşte deja la transferuri. Echipa lui Paveliuc ţine cu tot dinadinsul să se întărească serios, deoarece pentru sezonul viitor îşi propune ca obiectiv clasarea pe unul dintre locurile 1-7, după cum susţine preşedintele Valeriu Sfinteş.

 |
07 Jun 2011
1292
de

Sala Clubului Sportiv Municipal a găzduit săptămâna trecută un concurs de tenis de masă cuprins în cadrul calendarului „Lunii Olimpice 2011”. Competiţia organizată de filiala Buzău a Academiei Olimpice Române în colaborare cu C.S.M. şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret a strâns la mesele de joc 24 de participanţi.

 |
07 Jun 2011
1277
de

GLORIA Buzău încearcă să pună accentul pe promovarea jucătorilor tineri. Astfel, astăzi şi mâine, clubul din Crâng organizează un trial la care sunt aşteptaţi să participe cât mai mulţi jucători. Acţiunea va fi supervizată de antrenorul Mişu Ciobanu şi secundul acestuia, Romeo Stan. Trialul se va desfăşura pe stadionul GLORIA.

      „Poarta este deschisă pentru toţi cei care vor să vină aici. Totul depinde însă de fiecare. Sperăm să vină cât mai mulţi şi să putem alege ceva”, a declarat tehnicianul GLORIEI Buzău, Mişu Ciobanu.

 |
06 Jun 2011
1074
de

      Prestaţiile unora dintre voleibaliştii buzoieni nu au rămas fără ecou. Dovadă, faptul că doi dintre tinerii jucătorii promovaţi la echipa DACIA au fost convocaţi la loturile naţionale de cadeţi şi juniori, în vederea participării la Balc aniadă. Este vorba despre Theodor Frâncu (universal) şi Alin Pătraşcu (libero), care săptămâna viitoare vor pleca în cantonamentul de la Izvorani. Primul a devenit anul acesta vicecampion naţional cu echipa de cadeţi a Clubului Sportiv Şcolar, iar celălalt a fost desemnat cel mai bun libero la juniori. Antrenorul Marian Boldişteanu spune că a devenit o obişnuinţă ca Buzăul să aibă voliebalişti la loturile naţionale, precizând că de fapt acesta este şi obiectivul clubului.

 |
06 Jun 2011
1060
de

Eşecul, precum şi evoluţia unor jucători ai GLORIEI Buzău din ultimul meci din campionat al GLORIEI Buzău susţinut în deplasare cu JUVENTUS Bucureşti au dat naştere la tot felul de speculaţii. Chiar şi antrenorul echipei din Crâng, Mişu Ciobanu, nu găseşte nicio explicaţie la cele întâmplate şi i se pare ceva ciudat. Cele mai mari semne de întrebare apar la jucătorul Marcel Otvos, bănuit de non–combat. Cel în cauză a avut o prestaţie foarte slabă, greşind la primul gol, iar totul a culminat cu acea fază dubioasă în care l-a tras de mână în careu pe un adversar.

 |
06 Jun 2011
1211
de

După ce la sfârşitul săptămânii trecute a “măturat” cu italienii de la PAESE în amicalul de pe teren propriu, STEJARUL Buzău va forţa victoria şi astăzi. De această dată, în meciul din deplasare cu R.C. Bârlad, programat în cadrul ultimei etape a Diviziei Naţionale. Misiunea echipei buzoiene se anunţă a fi una destul de dificilă, având în vedere că se confruntă cu probleme de lot, mai mulţi jucători fiind accidentaţi. Cu toate acestea, antrenorul STEJARILOR, Eduard Suciu, este optimist în privinţa obţinerii unui rezultat bun.

 |
06 Jun 2011
1505
de

Doi dintre cei trei şahişti legitimaţi la Palatul Copiilor Buzău s-au evidenţiat la OPENUL Lugojului. La mese s-au adunat peste 70 de jucători din Craiova, Botoşani, Breaza, Constanţa, Caransebeş, Arad, Tg. Jiu, Petroşani, Timişoara, Suceava, Vaslui şi oraşul gazdă. În cadrul concursului rezervat copiilor sub 10 ani Alexandru Bornaz a ocupat poziţia a doua. Aceeaşi pe care s-a clasat şi Mihai Ene, la categoria de vârstă 11-14 ani.

 |
05 Jun 2011
1291
de

     Dansatorii de la ONIX Buzău şi-au demonstrat încă o dată valoarea fiind laureaţii Festivalului Naţional „Tărâmul copiilor” desfăşurat în weekend la Botoşani. Pe scenă au mai urcat copii din judeţele Vaslui, Constanţa, Cluj, Iaşi, Dâmboviţa, Suceava şi Argeş. Reprezentanţii Şcolii de dans din cadrul Asociaţiei Judeţene Sportul pentru toţi s-au clasat pe primul loc la categoria de vârstă (12-14 ani). Buzoienii s-au prezentat în concurs cu un dans ţigănesc, la final stârnind ropote de aplauze din partea celor aflaţi în sală.

 |
05 Jun 2011
1775
de

La finalul acestui sezon Buzăul a rămas doar cu una dintre cele trei echipe în Liga a III-a. Dacă C.S.M. Rm. Sărat, formaţie pe care mulţi o dădeau victimă sigură, mai ales că avea şi penalizări, a reuşit să se salveze, în schimb ABC Stoicescu şi PARTIZANUL Merei au retrogradat. În cadrul ultimei etape disputată vineri, doar ultimele două formaţii au jucat, deoarece râmnicenii nu au avut adversară, C.S. Eforie neprezentându-se la meci. Astfel, trupa lui Paveliuc a câştigat la masa verde puncte, rămânând în acest eşalon.

 |
05 Jun 2011
1355
de

           Săptămâna viitoare iubitorii fotbalului buzoian vor afla dacă din sezonul viitor vor urmări la lucru o nouă echipă în Liga a III-a. Asta, deoarece miercuri, 15 iunie, sunt programate meciurile de baraj pentru promovare care se vor juca într-o singură manşă pe teren neutru. Campioana judeţului Buzău, LUCEAFĂRUL Rosetti, va avea ca adversară reprezentanta Ialomiţei, VIITORUL AXINTELE, confruntare care se va desfăşura la Brăila, începând cu ora 17.30.

 |
05 Jun 2011
1624
de

La ediţia din acest an a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României a urcat pe podium şi o buzoiancă. Aceasta este Cristiana Frumuz, care a trecut a doua linia de sosire în cursa de 5.000 de metri la concursul găzduit la sfârşitul săptămânii trecute de stadionul FARUL din Constanţa. Atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal şi pregătită de antrenorul Alexandru Medvediuc a scos un timp de 16 minute şi 16 secunde. La aceeaşi competiţie, care a adunat la start peste 500 de sportivi, buzoienii Ionuţ Ghiţă (C.S.M.) şi Emil Niţă au ocupat locurile V şi VIII la 3.000 de metri obstacole, respectiv săritura în înălţime.

 |
05 Jun 2011
1505
de

Buzoienii au făcut instrucţie de front cu italienii

Faze deosebite, eseuri după eseuri, care mai de care mai spectaculoase. Toate acestea au fost oferite cu generozitate de rugbyştii buzoieni publicului prezent vineri la meciul amical cu italienii de la A.S.PAESE. La finalul confruntării desfăşurate pe stadionul “Prinţul Şerban Ghica” din Parcul Tineretului, echipa gazdă STEJARUL s-a impus categoric cu scorul de 64-14. Această victorie a echivalat cu  intrarea în posesia trofeului pus în joc şi anume “EDIL GROUP CUP”. Pentru formaţia antrenată de Eduard Suciu a fost şi o revanşă pentru acel eşec suferit anul trecut pe terenul italienilor. Încă din startul partidei, gazdele şi-au propus să ia o opţiune serioasă privind obţinerea rezultatului dorit.

 |
04 Jun 2011
2341
de

Trupa lui Ciobanu, orbită de “lanterna roşie”

În ultimul meci din campionat GLORIA Buzău a pierdut cu 1-2 pe terenul uneia dintre echipele retrogradate JUVENTUS Bucureşti. Buzoienii şi-au dorit foarte mult să plece cu toate punctele puse la bătaie, iar după cum a început confruntarea se părea că acest lucru le este la îndemână. În urma unei acţiuni ofensive Ursu (‘9) scapă singur spre poartă şi cu un şut plasat a reuşit deschiderea scorului. Oaspeţii au încercat apoi să îşi mărească avantajul, numai că cei care au marcat au fost bucureştenii.

 |
04 Jun 2011
1338
de

Iubitorii rugbyului sunt aşteptaţi în această după amiază la stadionul „Şerban Ghica” din Parcul Tineretului pentru a urmări un meci care se anunţă extrem de interesant. Echipa STEJARUL Buzău va întâlni pe A.S. RUGBY PAESE din Italia. Partida, care are caracter amical, se va disputa începând cu ora 17.30. Câştigătoarea acestui meci  va intra în posesia trofeului „Edil Group Cup”. 

 |
01 Jun 2011
1510
de

      Astăzi se va trage cortina peste ediţia de campionat a Ligii a III-a. În ultima rundă, ABC Stoicescu, echipă cu bagajele făcute de mult pentru întoarcerea pe terenurile de la ţară şi o nouă conducere tehnică, va întâlni acasă liderul seriei CALLATIS Mangalia. O misiune imposibilă pentru formaţia buzoiană, dat fiind faptul că oaspeţii vor să demostreze că nu degeaba au reuşit promovarea în eşalonul secund şi nu concep o altă variantă decât cea a victoriei.

 |
01 Jun 2011
1420
de

Echipa buzoiană, ultimul bal în Colentina

Cu obiectivul îndeplinit, GLORIA Buzău vrea să încheie această ediţie de campionat cu o victorie. Formaţia din Crâng va juca în deplasare cu JUVENTUS Bucureşti, care a luat drumul Ligii a III-a. Partida se va disputa mâine, iar antrenorul buzoienilor Mişu Ciobanu se arată optimist privind obţinerea celor trei puncte puse la bătaie. Jucătorii GLORIEI sunt decişi să facă un joc cât mai bun pentru a demonstra că ar fi meritat să ocupe un alt loc în clasament.

 |
01 Jun 2011
2429

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Apr, 03:19 Schimbare
Catalina a comentat pentru articolul Cine vrea să conducă organizația județeană a Partidului Național Liberal:
PNL Buzau are nevoie de o schimbare majora de imagine,timp de 27 de an a fost perceput ca anexa Psd la buzau si pe buna dreptate ex:Bigiu a facut afaceri cu boscodeala ,scutaru a facut afaceri cu Dobrica,Ovidiu tinut director la electrica de ciolacu,Romanescu cu hotelul lui a facut si face afaceri cu psd aripa neagu cj ,toti sportivii care ajung in buzau sunt cazati la sport pab basca mai primesc cateodata si bani de la cj .Olariu este tinut director ARR buzau de emanoil neagu,alina ilies director adjunct dgaspc ,fam tudor =familie mafiota.Basca si romanescu este crescut de toti acesti puscariabili ,numai zicem ca si el si nevasta beti au fost achetati de Diicot pt neplata taxelor si impozitelor ,si s a mai si vopsit in cap ca poate isi pierde urma.Singura sansa ca pnl sa se revigoreze este ca Zoican sa ajunga presedinte ,daca nu ,la urmatoarele alegeri care vor urma pnl buzau nu va trece de 7% .Nimeni nu l mai crede pe Romanescu ca se lupta cu psd .A devenit un personaj necredibi fiind crescut de puscariasul bigiu si infractorii scutaru si fam tudor .Ce naste din pisica soareci maninca.Penelistilor aveti grija pe cine votati daca vreti schimbarea mult asteptata si la voi.Buzaul a fost distrus de Boscodeala ,bigiu,mocanu,tudor etc .Succes!
24 Apr, 22:59 Nota 4,50 nu are scuza
Andrei a comentat pentru articolul Cum a reînviat subprefectul Sorin Gheorghe la Casa Albă spiritul Getei Burducea / Cu 4,50 la concurs, numită șef interimar la Pașapoarte:
Stimate domnule "David" , ceea ce ați afirmat nu are absolut nicio legătura cu nota pe care a obținut-o "competenta "doamna Radu . In plus, va sugerez sa consultati gramatica limbii române înainte sa induceți opinia publica in eroare !
24 Apr, 22:29 ...
Bebe a comentat pentru articolul Cum a reînviat subprefectul Sorin Gheorghe la Casa Albă spiritul Getei Burducea / Cu 4,50 la concurs, numită șef interimar la Pașapoarte:
Ha, ha, ha, mă faceți să râd. Doamna Boiangiu Gabriela, cea mai competentă de a resuscita un serviciu!  Oricum, PE UNDE S-A PLIMBAT DOAMNAAA ... bineînteles, fac referire la locurile de muncă pe unde a trecut, a fost nevoie de resuscitare.  La ce este competentă? Voi ziariștii, încercați sa nu mai publicați știrea așa cum vi se servește, transformați-o, prelucrati-o, se vede din avion ca este realizată de un polițist fără imaginație și cu lateralele înguste, ex.: "rezultatele ........arată în FELUL URMĂTOR:". Aceasta este știre de ziarist cu experientă??? Ați putea face un studiu pe  trecutul profesional al doamnei Boiangiu G., anii 2003-2004, 2006-2007, dar mai bine luați-o încetișor din anii '90. Succes!!! Aștept cu nerăbdare  știrea privind cv-ul doamnei Boiangiu, și nu cred că sunt singurul.
Google PageRank Checker