27 de ani
de presa libera
Marti, Mai 30, 2017 01:43 AM
dragaica

de

Grand Prix Enduro

 |
02 Jul 2011
4086
de

Considerată una dintre speranţele tenisului de masă românesc buzoianca Roxana Istrate şi-a adăugat în palmares încă o performanţă notabilă la competiţiile internaţionale. La sfârşitul săptămânii trecute jucătoarea legitimată la C.S.M.L.P.S.a devenit campioană balcanică cu echipa ROMÂNIEI la  junioare.În cadrul concursului găzduit de Serbia tricolorele au învins în serie pe Turcia(3-0), Macedonia (3-1) şi Muntenegru (3-0).

 |
02 Jul 2011
1745
de

Pentru o zi GLORIA Buzăua fost retrogradată. Asta se întâmpla joi când clubul din Crâng nu a primit licenţa în vederea participării în ediţia viitoare a campionatului ligii secunde. Motivul pentru care gruparea buzoiană a picat examenul şi conform regulamentului ar fi urmat să fie retrogradată îl constituie neîndeplinirea criteriului financiar.

 |
02 Jul 2011
1516
de

Săptămâna trecută CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL BUZĂU a aniversat 40 de ani de la înfiinţare Cu această ocazie a fost organizată şi un concurs de lupte libere dotat cu trofeul C.S.M. la care au participat 23 de sportivi.

 |
02 Jul 2011
1173
de

Întoarcere la 180 de grade în ceea ce priveşte situaţia cluburilor din Liga a II-a care au picat examenul la Comisia de Licenţiere. Echipa din CRÎNG poate răsufla acum uşurată. Asta ,deoarece în ciuda faptului că nu a primit licenţa, va putea evolua şi în campionatul viitor, tot în eşalonul secund. Anunţul a fost făcut vineri după-amiază de directorul Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal,Viorel Duru.

 |
01 Jul 2011
2088
de

Veste şoc pentru GLORIA BUZĂU! Clubul din CRÂNG nu a primit licenţa în vederea participării în ediţia viitoare a campionatului LIGII a II-a, conform unui comunicat al FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL .Motivul pentru care a picat examenul şi urmează să fie retrogradată în eşalonul trei îl constituie neândeplinirea criteriului financiar, gruparea buzoiană având datorii către proprii jucători şi salariaţi.

 |
29 Jun 2011
2964
de

Clubul Sportiv Municipal Buzău aniversează astăzi 40 de ani de la înfiinţare. De-a lungul timpului, C.S.M. s-a remarcat la numeroase competiţii atât naţionale, cât şi internaţionale, dovadă performanţele obţinute. Cea mai bună îi aparţine boxerului Bogdan Dinu care în 2003 a intrat în posesia titlului de campion mondial la cadeţi.

 |
29 Jun 2011
2007
de

Astăzi la Timişoara va debuta Turneul Final al Campionatului Naţional de Minifotbal - Joma. La competiţia ajunsă la cea de a cincea ediţie participă 24 de echipe, printre acestea numărându-se şi campioana Buzăului, Consiliului Judeţean. Formaţiile vor fi repartizate în şase grupe, urmând ca în faza următoare să se califice ocupantele primelor două locuri, precum şi cel mai bine clasate de pe poziţia a treia.

 |
29 Jun 2011
1552
de

După ce în sezonul trecut i-a trecut glonţul pe la ureche, C.S.M. Rm. Sărat şi-a propus ca pe viitor să evite o astfel de situaţie, obiectivul fiind clasarea pe unul dintre primele şapte locuri. Râmnicenii se vor reuni în aceeaşi formulă în vederea pregătirilor pentru noul sezon competiţional.

 |
29 Jun 2011
1250
de Călin BOSTAN

Timp de şase zile, circulaţia în zona centrală va fi blocată

Primăria va contribui cu suma de 200.000 lei (aproximativ 50.000 euro) la organizarea etapei Campionatul mondial de Enduro care se va desfăşura la Buzău în perioada 8-10 iulie, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Constantin Boşcodeală.

 |
29 Jun 2011
1596
de

Balcaniada de alergare pe pistă este ultima competiţie la care  Cristiana Frumuz va reprezenta Clubul Sportiv Municipal Buzău. Concursul se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni în Bulgaria, unde atleta sus amintită speră să îşi adauge în palmares încă o medalie. Frumuz, care va participa la cursa de 5000 de metri este hotărâtă să plece de la C.S.M, motivul fiind unul de ordin financiar.

 |
28 Jun 2011
1384
de

Buzoienii care îndrăgesc boxul vor avea din nou prilejul să urmărească pe viu o gală profesionistă. Aceasta este organizată de fostul pugilist Bogdănel Stoicescu, actualmente om de afaceri şi va fi găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

 |
28 Jun 2011
1556
de

Unul dintre cele mai importante turnee de fotbal din Europa  rezervat copiilor se va desfăşura la Preşov (Slovacia) în perioada 2-7 iulie. La Fragraria Cup, competiţie ajunsă la cea de a zecea ediţie, vor participa şi patru echipe din cadrul clubului ŞOIMII Buzău.

 |
28 Jun 2011
1899
de

O întâmplare stupidă petrecută ieri dimineaţă are darul de a atrage atenţia asupra condiţiilor  improprii în care sunt nevoiţi să se pregătească sportivii care totuşi reuşesc să obţină rezultate excepţionale atât la competiţiile interne, cât si la cele de peste hotare.

 

 |
28 Jun 2011
2462
de

Serbia va găzdui Campionatele Balcanice de Tenis de masă pentru juniori. Ajunsă la ediţia cu numărul 19, competiţia este programată în perioada 30 iunie-03 iulie şi va strânge la mesele de joc sportivi din Turcia, Bulgaria, Bosnia, Muntenegru, România şi ţara organizatoare. Printre tricolore se află şi buzoianca Roxana Istrate, legitimată la C.S.M.L.P.S., care în ultimii ani la Balcaniadă a cucerit şase medalii, dintre care trei de aur, una de argint şi două de bronz.

 |
28 Jun 2011
1278
de

Încă un sportiv buzoian a reuşit să se numere printre laureaţii ediţiei din acest an Finalei Campionatului Naţional de Atletism pentru copii. Legitimat la L.P.S. Buzău, Alexandru Marinescu şi-a adjudecat medalia de aur în proba de 2,000 de metri a concursului desfăşurat în weekend la Bucureşti. Atletul este antrenat de Radu Ştefan şi Roxana Costin.

            La aceeaşi competiţie, un alt buzoian, Valentin Anghel, de la L.P.S. şi pregătit de Alexandru Medvediuc, a fost la un pas de podium, ocupând locul IV la triatlon.

 |
28 Jun 2011
1565

Stiri Agerpres

Ministrul Muncii: Nu primarii sunt cei care stabilesc salariile, ci Consiliile Locale cu reprezentanții sindicatelor
Marti, Mai 30, 2017 01:11 AM

Salariile vor fi stabilite de Consiliile Locale și de cele Județene cu reprezentații sindicatelor și nu de primari sau de președinții de consilii, a precizat, luni, ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, după dezbaterile pe proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Venezuela: Opoziția dorește să mărească presiunea străzii
Marti, Mai 30, 2017 00:52 AM

Opozanții președintelui venezuelan, Nicolas Maduro, au defilat cu miile luni cu ambiția de a accentua presiunea asupra șefului statului și a proiectului său de revizuire a Constituției, transmite AFP.

Tenis de masă: Victorii pe linie pentru români, în preliminarii, la Mondialele din Germania
Marti, Mai 30, 2017 00:38 AM

Jucătorii români au obținut victorii în fazele preliminare, luni, în prima zi a Campionatelor Mondiale individuale de tenis de masă de la Dusseldorf (Germania).

Vasilescu: Bugetarii nu trebuie să fie speriați; ne vom încadra în anvelopa salarială de 32 de miliarde de lei până în 2020
Marti, Mai 30, 2017 00:29 AM

Bugetarii nu trebuie să fie speriați, pentru că ne vom încadra în anvelopa salarială de 32 de miliarde de lei până în 2020 sau de 43 de miliarde de lei până în 2022, a declarat, luni, ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, după dezbaterile pe proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Alba Carolina, înconjurată de 100 de ori cu bicicleta de "omul cu cel mai bun job din lume"
Marti, Mai 30, 2017 00:04 AM

Britanicul Ben Southall, ajuns celebru în 2009 după ce a câștigat concursul pentru ocuparea ''celui mai bun job din lume'', organizat de Oficiul de Turism din Queensland (Australia), a înconjurat luni cu bicicleta de 100 de ori fortificația medievală din Alba Iulia, mai exact a făcut 100 de tururi ale Șanțurilor Cetății Alba Carolina, străbătând în total 270 de kilometri.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 May, 18:07 Profesori în stradă
Flory a comentat pentru articolul Profesorii buzoieni ies luni în stradă:
Cred că ar fi mai bine să mai muncească la clasă, că au niște salarii uriașe pt munca pe care o prestează. Unora dacă le ei manualul din față întră în panică și nu mai știu să predea!
29 May, 16:03 În memoriam Alexandru Oproescu
Ludmila Ungureanu a comentat pentru articolul In memoriam Alexandru Oproescu:
Suntem profund îndurerați la vestea de trecere la cele veșnice a celui care a fost Alexandru Oproescu , Om al cărții, un mare intelectual, scriitor, specialist de înaltă ținută profesională în biblioteconomie, fost director al Bibliotecii Județene ,,V.Voiculescu”, inițiatorul și fondatorul Biliotecii ,,Basarabia” din orașul Soroca. Merită cu prisosință gratitudinea noastră pentru realizarea proiectului - Biblioteca ,,Basarabia” , a fost și a rămas până la urmă cu sufletul alături de noi , cu idei îndrumătoare și cu un mare interes față de evaluarea bibliotecii, fiind ca o făclie în drumul pe care l-am parcurs împreună. A plecat la cer, lăsându-ne fără unul dintre cei mai iubiți și competenți îndrumători pe care i-am avut, apreciem și prețuim contribuția valoroasă a Domnului Alexandru Oproescu în susținerea activității Bibliotecii ,,Basarabia”, filială a Biliotecii Județene ,,V.Voiculescu” din Buzău și îi vom păstra mereu vie amintirea. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul bibliotecii ,,Basarabia”: Ludmila Ungureanu, Eleonora Sochirca, Silvia Dabija.
29 May, 15:36 Am mai spus-o dar se potrivește și aici!
Pixelu și analogia a comentat pentru articolul Insolvență sub semnul întrebării la producătorul de sticlă Gerom, după o privatizare lăsată cu condamnarea unui acționar al societății:
Este ca şi cum s-ar fi furat de la o fermă de stat o turmă de oi, să zicem! Se fac anchete peste anchete şi se condamnă vinovaţii: doi ciobani români care au furat, puşi de cineva, oile pe timp de noapte, cum altfel, de-a rămas ţarcul gol! Dar culmea, că oile, în loc să fie găsite la ei, sunt bine merçi la nişte păstori străini, care au pus deja alţi ciobani, tot români, care să le mulgă mai departe, de data asta doar în folosul lor! Curat murdar, cum ar spune nenea ăla, dar doar curat, spune justiţia română, care n-are treabă cu noii proprietari, nici cu recuperarea oilor, ci cu hoţii noştri, cărora nici nu mai are ce le confisca, deoarece bruma de bani pe care-i luaseră au băut-o într-o seară, dar şi-o iau cu suspendare! Ai lor, în schimb, sunt bine merçi! Dacă mai dispare o oaie, tot statul român le-o plăteşte, căci ei sunt asiguraţi! Justiţie românească, sau prostie omenească?!
Google PageRank Checker