27 de ani
de presa libera
Marti, Mai 30, 2017 01:41 AM
dragaica

de

    Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”  va găzdui mâine, de la ora 20,30, gala de box profesionist „Campionii la Buzău”.

     În cadrul competiţiei organizată de Asociaţia Sportivă Box Club Ştefan Emil Stoicescu se vor desfăşura patru meciuri, la trei categorii de greutate.

 

 

 |
13 Jul 2011
2351
de

STEJARUL Buzău se reuneşte astăzi, de la ora 17,00, având programat primul antrenament de după pauza competiţională.

            Cu acest prilej, vor fi prezentate şi proaspetele achiziţii. Este vorba despre Cătălin Croitoru de la Petroşani, component al echipei naţionale de rugby în 7, Costel şi Adrian Dima, jucători care au evoluat până acum în primele ligi ale campionatelor din Franţa şi Italia, şi Răzvan Nămoloşanu, de la echipa de juniori.

 |
11 Jul 2011
1068
de

      Lotul GLORIEI Buzău s-a reunit ieri, în aceeaşi formulă în care a încheiat sezonul competiţional precedent. Singurul jucător care a plecat de la gruparea din Crâng este Dorin Semeghin.

     Din considerente financiare, planează incertitudinea asupra cantonamentului şi a programului meciurilor amicale.

 |
10 Jul 2011
1412
de

Buzoianul Bogdan Dinu l-a învins prin KO încă din prima repriză pe tanzanianul Awadh Mohamed Tamim, în cadrul galei “Campion pentru România”.

Pugilistul buzoian a deschis seria meciurilor din cadrul galei ce a avut loc sâmbătă seară, la Romexpo în Capitală.

 |
09 Jul 2011
1270
de

*Campionatul Mondial de Enduro debutează mâine la Buzău, astăzi fiind programate antrenamentele oficiale

* Competiţia va putea fi urmărită la TV pe patru continente

 

 |
06 Jul 2011
1910
de

Talentată, muncitoare şi ambiţioasă. Asa este caracterizată Marina Baboi. O fată care a renunţat de mult la joacă pentru a practica sportul. Are numai 12 ani şi este considerată una dintre speranţele atletismului buzoian. Şi asta pe bună dreptate, dovadă fiind performanţele obţinute într-un timp destul de scurt. În această vară, Marina Baboi şi-a reconfirmat valoarea, devenind din nou campioană naţională.

 

 |
05 Jul 2011
9844
de

Echipa Consiliului Judeţean Buzău este noua campioană naţională la minifotbal, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 în finala cu fosta campioană, Magic Difpress Iaşi.

            Turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal–JOMA, ediţia a V-a, a avut loc la Timişoara, în perioada 1-3 iulie, şi a adus la start 24 de echipe campioane din 36 de judeţe.

 |
04 Jul 2011
1322
de

O zi de antrenament, două de concurs şi cei mai buni piloţi de Enduro din lume. Acestea sunt informaţiile de bază ale Campionatului Mondial de Enduro care îşi desfăşoară începând de vineri, la Buzău, Grand Prix-ul României.

 

 

 |
04 Jul 2011
2085
de

Echipa de volei cadeţi a României a reuşit să obţină medalia de bronz la Balcaniada de cadeţi din Turcia. Din lotul tricolorilor a făcut parte şi buzoianul Theodor Frîncu, jucător care evoluează atât la C.S.S., cât şi la formaţia de seniori V.M.C. DACIA. În grupă, România a învins cu 3-0 Moldova şi Albania, pierzând apoi meciul cu ţara gazdă.

 |
03 Jul 2011
1560
de

Campioană balcanică împreună cu echipa de junioare a României, jucătoarea de tenis de masă Roxana Istrate a mai cucerit încă două medalii. La competiţia desfăşurată săptămâna trecută în Serbia, sportiva legitimată la C.S.M.-L.P.S. Buzău, cu cinci victorii şi o înfrângere, a reuşit să îşi adjudece bronzul la simplu, rezultat înregistrat şi la dublu alături de Diana Dragnea de la Slatina.

 

 |
03 Jul 2011
1434
de

     Reprezentanţii Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter” s-au evidenţiat şi la Finala Campionatului Naţional de atletism pentru juniori I. Concursul a avut loc la Bucureşti (2-3 iulie), unde au participat 341 atleţi de la 93 de cluburi. Buzoianca Adelina Panaet a cucerit medalia de aur în proba de 3.000 de metri obstacole şi pe cea de argint la 800 metri.

 |
03 Jul 2011
1704
de

 

      Atleta Clubului Sportiv Municipal Buzău Cristiana Frumuz a mai bifat încă o performanţă pe plan internaţional. Participantă la Balcaniada pentru senioare găzduită în weekend de Bulgaria, sportiva antrenată de Alexandru Medvediuc a trecut prima linia de sosire în cursa de 5.000 de metri. Frumuz a cucerit până acum la Campionatele Balcanice 13 medalii (9-3-1). La sfârşitul acestei săptămâni, Frumuz va lua startul la Campionatul European de Alergare Montană, care se va desfăşura în Turcia.

 |
03 Jul 2011
1173

Stiri Agerpres

Ministrul Muncii: Nu primarii sunt cei care stabilesc salariile, ci Consiliile Locale cu reprezentanții sindicatelor
Marti, Mai 30, 2017 01:11 AM

Salariile vor fi stabilite de Consiliile Locale și de cele Județene cu reprezentații sindicatelor și nu de primari sau de președinții de consilii, a precizat, luni, ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, după dezbaterile pe proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Venezuela: Opoziția dorește să mărească presiunea străzii
Marti, Mai 30, 2017 00:52 AM

Opozanții președintelui venezuelan, Nicolas Maduro, au defilat cu miile luni cu ambiția de a accentua presiunea asupra șefului statului și a proiectului său de revizuire a Constituției, transmite AFP.

Tenis de masă: Victorii pe linie pentru români, în preliminarii, la Mondialele din Germania
Marti, Mai 30, 2017 00:38 AM

Jucătorii români au obținut victorii în fazele preliminare, luni, în prima zi a Campionatelor Mondiale individuale de tenis de masă de la Dusseldorf (Germania).

Vasilescu: Bugetarii nu trebuie să fie speriați; ne vom încadra în anvelopa salarială de 32 de miliarde de lei până în 2020
Marti, Mai 30, 2017 00:29 AM

Bugetarii nu trebuie să fie speriați, pentru că ne vom încadra în anvelopa salarială de 32 de miliarde de lei până în 2020 sau de 43 de miliarde de lei până în 2022, a declarat, luni, ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, după dezbaterile pe proiectul Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Alba Carolina, înconjurată de 100 de ori cu bicicleta de "omul cu cel mai bun job din lume"
Marti, Mai 30, 2017 00:04 AM

Britanicul Ben Southall, ajuns celebru în 2009 după ce a câștigat concursul pentru ocuparea ''celui mai bun job din lume'', organizat de Oficiul de Turism din Queensland (Australia), a înconjurat luni cu bicicleta de 100 de ori fortificația medievală din Alba Iulia, mai exact a făcut 100 de tururi ale Șanțurilor Cetății Alba Carolina, străbătând în total 270 de kilometri.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
29 May, 18:07 Profesori în stradă
Flory a comentat pentru articolul Profesorii buzoieni ies luni în stradă:
Cred că ar fi mai bine să mai muncească la clasă, că au niște salarii uriașe pt munca pe care o prestează. Unora dacă le ei manualul din față întră în panică și nu mai știu să predea!
29 May, 16:03 În memoriam Alexandru Oproescu
Ludmila Ungureanu a comentat pentru articolul In memoriam Alexandru Oproescu:
Suntem profund îndurerați la vestea de trecere la cele veșnice a celui care a fost Alexandru Oproescu , Om al cărții, un mare intelectual, scriitor, specialist de înaltă ținută profesională în biblioteconomie, fost director al Bibliotecii Județene ,,V.Voiculescu”, inițiatorul și fondatorul Biliotecii ,,Basarabia” din orașul Soroca. Merită cu prisosință gratitudinea noastră pentru realizarea proiectului - Biblioteca ,,Basarabia” , a fost și a rămas până la urmă cu sufletul alături de noi , cu idei îndrumătoare și cu un mare interes față de evaluarea bibliotecii, fiind ca o făclie în drumul pe care l-am parcurs împreună. A plecat la cer, lăsându-ne fără unul dintre cei mai iubiți și competenți îndrumători pe care i-am avut, apreciem și prețuim contribuția valoroasă a Domnului Alexandru Oproescu în susținerea activității Bibliotecii ,,Basarabia”, filială a Biliotecii Județene ,,V.Voiculescu” din Buzău și îi vom păstra mereu vie amintirea. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul bibliotecii ,,Basarabia”: Ludmila Ungureanu, Eleonora Sochirca, Silvia Dabija.
29 May, 15:36 Am mai spus-o dar se potrivește și aici!
Pixelu și analogia a comentat pentru articolul Insolvență sub semnul întrebării la producătorul de sticlă Gerom, după o privatizare lăsată cu condamnarea unui acționar al societății:
Este ca şi cum s-ar fi furat de la o fermă de stat o turmă de oi, să zicem! Se fac anchete peste anchete şi se condamnă vinovaţii: doi ciobani români care au furat, puşi de cineva, oile pe timp de noapte, cum altfel, de-a rămas ţarcul gol! Dar culmea, că oile, în loc să fie găsite la ei, sunt bine merçi la nişte păstori străini, care au pus deja alţi ciobani, tot români, care să le mulgă mai departe, de data asta doar în folosul lor! Curat murdar, cum ar spune nenea ăla, dar doar curat, spune justiţia română, care n-are treabă cu noii proprietari, nici cu recuperarea oilor, ci cu hoţii noştri, cărora nici nu mai are ce le confisca, deoarece bruma de bani pe care-i luaseră au băut-o într-o seară, dar şi-o iau cu suspendare! Ai lor, în schimb, sunt bine merçi! Dacă mai dispare o oaie, tot statul român le-o plăteşte, căci ei sunt asiguraţi! Justiţie românească, sau prostie omenească?!
Google PageRank Checker