27 de ani
de presa libera
Marti, Aprilie 25, 2017 05:45 AM

de

Suspendaţi şi amendaţi pentru loviturile de K1

Pumni şi picioare împărţite cu generozitate şi înjurături ca la uşa cortului. Protagonişti au fost jucătorii echipelor   VITICULTORUL Breaza şi VIITORUL Tisău, care duminică s-au întâlnit în cadrul unei partide din faza judeţeană a Cupei României.

 |
14 Jun 2011
1493
de

Pe lângă munca de zi cu zi, poliţiştii buzoieni alocă timp şi pentru sport. De altfel, unii dintre ei participă la diferite competiţii atât la nivel naţional, cât şi internaţional, de unde se întorc cu rezultate notabile. Este şi cazul agentului Lenuţa Stănescu (ajutor şef Post de Poliţie Poşta Câlnău), care recent şi-a adjudecat două medalii de bronz la ediţia din acest an a Campionatului de Atletism şi Cros.

 |
14 Jun 2011
1775
de

Bulevardul „Nicolae Bălcescu“ a fost luat cu asalt duminică de către fete şi băieţi amatori de streetball. Motivul l-a reprezentat participarea la unul dintre cele mai mari concursuri organizat la Buzău. La competiţia desfăşurată în cadrul „Galei Olimpice a Sportului Buzoian” la două categorii de vârstă, până în 14 ani şi peste, s-au înscris 179 de iubitori ai baschetului, printre care şi foşti jucători ai regretatului profesor Tavi Staicu. Este vorba despre Laurenţiu Grigoraş, Adrian Coşconea, Nicolae Constantin şi Viorel Nănescu, acesta din urmă fiind declarat cel mai bun participant. Jocurile au fost extrem de disputate, iar la final premierea câştigătorilor la categoria U 14 a fost făcută de fostul voleibalist Cornel Chifu, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Moscova (1980).

 |
14 Jun 2011
2334
de

În urmă cu patru decenii s-au pus bazele înfiinţării echipei de fotbal C.S.M. GLORIA Buzău. Astăzi, la ceas aniversar, foşti jucători, antrenori şi conducători se vor întâlni să depene tot felul de amintiri legate de istoria grupării din Crâng şi să ciocnească o cupă de şampanie. Totul, într-un cadru organizat, locaţia aleasă fiind cinematograful DACIA (ora 16.30), unde mai sunt aşteptaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, precum şi oameni de afaceri care după Revoluţie au sprijinit echipa. Cu acest prilej, va fi lansat şi un DVD cu faze din meciurile GLORIEI Buzău. Cea mai bună performanţă din istoria clubului a fost obţinută în ediţia de campionat 1984-1985, când formaţia buzoiană a terminat pe locul V, participând astfel în Cupa Balcanică.

 |
14 Jun 2011
1018
de

Aşa cum se ştie, C.S.M. Rm. Sărat a avut parte de un sezon tare zbuciumat, salvându-se in extremis de la retrogradare. Pentru că au izbutit acest lucru, pe lângă bani, jucătorii lui PAVELIUC au fost răsplătiţi de conducerea clubului şi cu un banchet. Unul pe cinste, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la un restaurant select din oraş şi la care au  participat inclusiv reprezentanţii autorităţilor locale. Nu a lipsit nici casiera clubului, aşteptată cu nerăbdare de băieţi. La apariţia femeii în local, jucătorii au început să îşi frece mâinile de bucurie, mai ales când au vazut plicurile în care erau banii pentru prime.

 |
14 Jun 2011
1322
de

LUCEAFĂRUL îşi află VIITORUL

Astăzi sunt programate meciurile care vor decide echipele care promovează în Liga a III-a. Campioana judeţului Buzău, LUCEAFĂRUL Rosetti, se va bate cu reprezentanta Ialomiţei, VIITORUL AXINTELE, confruntare care va avea loc, pe stadionul, Ştefan Vrăbioru din Ianca. Partida se va disputa cu începere de la ora 17.30, iar dacă la final rezultatul este egal, se va recurge la prelungiri. În cazul în care egalitatea se menţine şi după timpul suplimentar de joc, câştigătoarea va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare.

 |
14 Jun 2011
1341
de

Cupa României la box feminin devine de la an la an o competiţie care nu mai prezintă interes. Cea mai bună dovadă o constituie numărul tot mai mic de participante. La ediţia din acest an, găzduită de Mangalia în premieră pe plajă, în ring au urcat doar 74 de pugiliste, astfel că s-a luat medalie de aur chiar şi cu un meci câştigat. Valabil şi în cazul unor reprezentante ale  Clubului Sportiv Municipal Buzău, Manuela Bănică (junioare) şi Gabriela Dincă (senioare), ambele cucerind trofeul la categoria 60 de kilograme. Tot aur a obţinut şi Andreea Bolboceanu (junioare), care a boxat la 46 de kg. Cu medalii s-au mai întors Andreea Ursea - 48 kg, Gabriela Drăghiciu (tineret) - 57 kg, Mariana Răducan (senioare) - 48 kg şi Alina Doagă (tineret) - 57 kg, acestea luând argintul, iar Alina Doagă (tineret) - 57 kg bronzul.

 |
13 Jun 2011
1259
de

Atleta Clubului Sportiv Municipal Buzău Cristiana Frumuz şi-a confirmat din nou valoarea de această dată la Campionatele Balcanice de alergare montană desfăşurate duminică în Serbia. Sportiva menţionată a reuşit să treacă prima linia de sosire după parcurgerea distanţei de opt kilometri, cucerind medalia de aur şi la echipe. Un alt reprezentant al clubului buzoian, Ionuţ Ghiţă, şi-a trecut în palmares argintul cu echipa României, băieţii alergând 12 kilometri. Cei doi atleţi se pregătesc sub îndrumarea antrenorului Alexandru Medvediuc.

 |
13 Jun 2011
1199
de

*Aceasta s-a aflat sâmbătă la simpozionul despre olimpism, educaţie fizică şi sport organizat la Buzău

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” a fost sâmbătă gazda simpozionului naţional “Olimpismul, educaţia fizică şi sportul în contextul societăţii româneşti”. Evenimentul organizat de filiala Buzău a Academiei Olimpice Române în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Primărie şi Inspectoratul Şcolar. Printre cei prezenţi la simpozion s-a numărat   şi fosta campioană olimpică la scrimă Laura Badea, care ne-a acordat un interviu.

 |
13 Jun 2011
1689
de

Sala Clubului Sportiv Municipal a găzduit de curând concursul de lupte libere cuprins în calendarul Lunii Olimpice 2011 Buzău. La competiţia organizată de Filiala Buzău a Academiei Olimpice Române au participat 24 de luptători (copii, cadeţi şi juniori) de la C.S.M. şi Centrul Verneşti.

 |
08 Jun 2011
1857
de

Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” găzduieşte mâine simpozionul naţional „Olimpismul, educaţia fizică şi sportul în Contextul societăţii româneşti”. Acesta este inclus în programul activităţilor filialei Buzău a Academiei Olimpice Române (director Dănuţ Staicu) şi se va desfăşura în parteneriat cu Primăria, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi Inspectoratul Şcolar.

 |
08 Jun 2011
1605
de

Deşi sperau într-un rezultat bun în partida din deplasare cu R.C. Bârlad, rugbyştii de la STEJARUL Buzău s-au întors cu mâna goală. Jucătorii lui Eduard Suciu au pierdut cu scorul de 19-31, după ce la pauză tabela a indicat egalitate (7-7). Pentru oaspeţi, misiunea a fost una extrem de dificilă, dat fiind faptul că au avut foarte mulţi indisponibili din cauza accidentărilor.

      Astfel, antrenorul STEJARULUI a fost foţat să facă nişte improvizaţii, iar asta a fost una dintre cauzele care au dus la înfrângere.

 |
08 Jun 2011
1398
de

      Pugilistele Clubului Sportiv Municipal Buzău se vor întoarce cu o salbă de medalii de la Mangalia, unde are loc Cupa României. Şase dintre cele şapte eleve ale maestrului Constantin Voicilaş se vor bate astăzi pentru trofeu, având deja asigurat argintul. Pugilistele respective sunt Andreea Bolboceanu (categ. 46 de kg), Manuela Bănică (60 kg) - junioare, Andreea Urse (48 kg), Gabriela Drăghiciu (57 kg) - tineret, Mariana Răducan (48 kg) şi Gabriela Dincă (60 kg) - senioare.

 |
08 Jun 2011
1531
de

Printre acţiunile programate în cadrul „Lunii Olimpice” Buzău” se numără şi un concurs de street ball. Acesta se va desfăşura duminică, pe Bulevardul „Nicolae Bălcescu”, între orele 10.00-12.00, pentru cei cu vârsta până în 14 ani şi 16.30-20.00 pentru cei peste 14 ani. La competiţie pot participa atât echipe de băieţi, cât şi de fete, formate din trei sau patru jucători.

 |
08 Jun 2011
1537
de

    Buzoianul Mircea Dinu a devenit în urmă cu puţin timp şi antrenorul lotului olimpic de tenis de masă masculin al României. Cel sus amintit spune că într-o oarecare măsură se aştepta la această numire, care însă îl obligă foarte mult.

 |
07 Jun 2011
1526
de

     Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi îşi va răsplăti   colaboratorii în cadrul unei festivităţi care se va desfăşura sâmbătă, la Galleria Mall. La Gala MALL FEST, Sportul pentru Toţi, aflată la prima ediţie, invitaţii vor avea parte de mai multe surprize oferite de organizatorii evenimentului. De asemenea, cei prezenţi vor asista şi la un program artistic Minifestival de tradiţii şi un interesant campionat de dans distractiv la care poate participa oricine.

 |
07 Jun 2011
1577

Stiri Agerpres

Joi, Ianuarie 01, 1970 02:00 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Apr, 03:19 Schimbare
Catalina a comentat pentru articolul Cine vrea să conducă organizația județeană a Partidului Național Liberal:
PNL Buzau are nevoie de o schimbare majora de imagine,timp de 27 de an a fost perceput ca anexa Psd la buzau si pe buna dreptate ex:Bigiu a facut afaceri cu boscodeala ,scutaru a facut afaceri cu Dobrica,Ovidiu tinut director la electrica de ciolacu,Romanescu cu hotelul lui a facut si face afaceri cu psd aripa neagu cj ,toti sportivii care ajung in buzau sunt cazati la sport pab basca mai primesc cateodata si bani de la cj .Olariu este tinut director ARR buzau de emanoil neagu,alina ilies director adjunct dgaspc ,fam tudor =familie mafiota.Basca si romanescu este crescut de toti acesti puscariabili ,numai zicem ca si el si nevasta beti au fost achetati de Diicot pt neplata taxelor si impozitelor ,si s a mai si vopsit in cap ca poate isi pierde urma.Singura sansa ca pnl sa se revigoreze este ca Zoican sa ajunga presedinte ,daca nu ,la urmatoarele alegeri care vor urma pnl buzau nu va trece de 7% .Nimeni nu l mai crede pe Romanescu ca se lupta cu psd .A devenit un personaj necredibi fiind crescut de puscariasul bigiu si infractorii scutaru si fam tudor .Ce naste din pisica soareci maninca.Penelistilor aveti grija pe cine votati daca vreti schimbarea mult asteptata si la voi.Buzaul a fost distrus de Boscodeala ,bigiu,mocanu,tudor etc .Succes!
24 Apr, 22:59 Nota 4,50 nu are scuza
Andrei a comentat pentru articolul Cum a reînviat subprefectul Sorin Gheorghe la Casa Albă spiritul Getei Burducea / Cu 4,50 la concurs, numită șef interimar la Pașapoarte:
Stimate domnule "David" , ceea ce ați afirmat nu are absolut nicio legătura cu nota pe care a obținut-o "competenta "doamna Radu . In plus, va sugerez sa consultati gramatica limbii române înainte sa induceți opinia publica in eroare !
24 Apr, 22:29 ...
Bebe a comentat pentru articolul Cum a reînviat subprefectul Sorin Gheorghe la Casa Albă spiritul Getei Burducea / Cu 4,50 la concurs, numită șef interimar la Pașapoarte:
Ha, ha, ha, mă faceți să râd. Doamna Boiangiu Gabriela, cea mai competentă de a resuscita un serviciu!  Oricum, PE UNDE S-A PLIMBAT DOAMNAAA ... bineînteles, fac referire la locurile de muncă pe unde a trecut, a fost nevoie de resuscitare.  La ce este competentă? Voi ziariștii, încercați sa nu mai publicați știrea așa cum vi se servește, transformați-o, prelucrati-o, se vede din avion ca este realizată de un polițist fără imaginație și cu lateralele înguste, ex.: "rezultatele ........arată în FELUL URMĂTOR:". Aceasta este știre de ziarist cu experientă??? Ați putea face un studiu pe  trecutul profesional al doamnei Boiangiu G., anii 2003-2004, 2006-2007, dar mai bine luați-o încetișor din anii '90. Succes!!! Aștept cu nerăbdare  știrea privind cv-ul doamnei Boiangiu, și nu cred că sunt singurul.
Google PageRank Checker