27 de ani
de presa libera
Luni, Iunie 26, 2017 06:49 AM

Sanatate

Spitalul Râmnicu Sărat încearcă redeschiderea Secției Ortopedie prin scoaterea la concurs a două posturi pentru medici

de Monica BĂNICĂ
Sanatate  |
08.06.2017, 00:00
788

   Închiderea în luna mai a Compartimentului Ortopedie de la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, după plecarea singurului specialist al acestei secții, a determinat conducerea celei de-a doua importante unități spitalicești  din județ să găsească soluții pentru ca pacienții din zonă să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la Buzău pentru a se trata.

   Astfel, după ce dr. Sergiu Danilescu, singurul medic al Secției Ortopedie de la Spitalul Râmnicu Sărat, s-a angajat luna trecută la Spitalul Județean de Urgență Buzău după promovarea concursului pentru postul vacant de medic primar Otopedie și traumatologie, unitatea sanitară râmniceană a anunțat, pentru luna viitoare, scoaterea la concurs a două posturi destinate personalului de specialitate. Este vorba despre un post de medic primar și unul de medic specialist,  ambele necesare pentru redeschiderea Compartimentului Ortopedie al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat. 

   Rămâne de văzut dacă acest concurs va atrage candidați, având în vedere că până acum posturile vacante pentru medici anunțate  la Spitalul Râmnicu Sărat nu au atras niciun concurent.  La finalul anului trecut, Spitalul Râmnicu Sărat scotea la concurs 16 posturi vacante pentru medici cu specialități precum Chirurgie generală, Ortopedie, Neonatologie, Epidemiologie, Radiologie, ATI, Neurologie, Cardiologie, Pneumologie, Boli infecțioase, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Medicină de laborator, Oncologie și Urologie, dar niciun candidat nu s-a înscris la concurs. Aceeași situație s-a înregistrat și în urmă cu două  luni, când au fost scoase la concurs două posturi pentru medici cu specializarea Radiologie și imagistică medicală,  examenul nemaiavând loc tot din lipsă de concurenți.

   Cele două posturi destinate personalului medical de specialitate nu sunt singurele scoase la concurs de spitalul râmnicean pentru luna iulie. De asemenea, sunt anunțate concursuri pentru posturi vacante destinate personalului tehnic. Este vorba despre un post pentru economist II la Biroul pentru management al calității serviciilor medicale, pentru care concursul începe pe 12 iulie cu proba scrisă, și pe 14 iulie este stabilită proba interviului, un post de șef de birou la Biroul Informatică, DRG și Statistică Medicală, pentru care proba scrisă are loc pe 10 iulie și interviul pe 12 iulie, precum și un post de consilier juridic, pentru care proba scrisă este stabilită pe data de 11 iulie, iar interviul pe 13 iulie.

   Candidații care vor concura  pentru aceste trei posturi destinate personalului tehnic  vor achita o taxă de înscriere de 50 de lei, iar pentru cei care participă la concursul pentru posturi vacante destinate medicilor, taxa de înscriere este în valoare de 150 de lei.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Liberalii se reunesc pentru a stabili delegația și mandatul cu care merg la Palatul Cotroceni
Luni, Iunie 26, 2017 06:02 AM

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier
Luni, Iunie 26, 2017 05:52 AM

Partidele parlamentare sunt invitate luni, la Palatul Cotroceni, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni
Luni, Iunie 26, 2017 05:48 AM

Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Fostul ambasador al României în Italia va fi audiat la Comisia de anchetă privind alegerile din 2009
Luni, Iunie 26, 2017 05:46 AM

Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a anunțat săptămâna trecută președintele comisiei, Mihai Fifor.

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier; va fi validat la Comitetul Executiv
Luni, Iunie 26, 2017 05:30 AM

Social-democrații vor anunța luni numele noului premier, acesta urmând a fi validat de Comitetul Executiv Național care se va reuni la Palatul Parlamentului, după ce moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Parlamentului.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
25 Jun, 21:06 Adevarata drama
mihalcea florina a comentat pentru articolul UPDATE Cardiologul Adrian Negoiță, găsit decedat, sâmbătă dimineață, la locuința de la munte:
Dumnezeu sa-l odihneasca in PACE!
25 Jun, 21:02 Romania intre doi "ticalosi "
Chiriac Cristina a comentat pentru articolul România, între doi „ticăloși“ *):
Sunt de acord ca amandoi sunt niste ticalosi ,ca Romania nu va deveni un stat de drept atata timp cat cei doi o vor conduce.....e pacat de romanii care nu sunt informati si voteaza cu ei in speranta ca va fi mai bine.
25 Jun, 16:25 funcția de dr
ilie a comentat pentru articolul Peste 70 de posturi de directori de școli, scoase la concurs la Buzău:
La mine la scoală directorul nu stie sa trimită un mail, sa facă un tabel, mereu e reclamat....si nimic..nimic ..si multe alte simplitati si incapacitatidin partea lui...colegii, nimic si ei..nu spun, bineînțeles . NIMIC!de teama răzbunării acestuia.Dar ei nu intelleg ca nu are ce sa le facă.Cât sa fii de indiferent?!
Google PageRank Checker