Spitalul Judeţean Bu­zău se află în continuare în căutare de  cadre medicale cu studii superioare pentru o serie de posturi care au mai fost scoase la concurs, dar pentru care nu s-au prezentat doritori. În prezent sunt 12 astfel de posturi libere pentru medici specialişti. Astfel de posturi sunt, spre exemplu, cele  de medic pediatru şi de medic specialist ORL ofertate pentru Centrul de Să­nătate Multifun­cţional de la Pârscov, sau pentru secţia de Urologie a Spitalului Judeţean Buzău, pentru care managerul instituţiei spune că  există un deficit de medici de  mai bine de doi ani.

„Avem doi medici care s-au interesat, unul pe Chirurgie pediatrică şi unul pe Urlogie. La secţia Urologie aveam deficit de doi medici de peste doi ani. Aşteptăm şi pentru celelalte posturi: doi medici la secţia Infec­ţioase, două la Cardiologie, unul Pediatrie, pentru posturile rămase libere la Pârscov, la Chirurgie şi la ORL. Mai sunt socase posturi la UPU”, spune Claudiu Damian managerul celei mai mari instituţii spitaliceşti din judeţ.

În principal, aştep­tările conducerii Spi­talului Judeţean Buzău pentru posturile scoase la concurs se îndreaptă către medicii tineri, care au terminat rezidenţiatul.

Cele 12 posturi sunt pentru medici pe secţiile de Cardiologie, Neonatologie şi Boli infecţioase unde sunt scoase la concurs câte două posturi. Se caută şi medic specialist ATI pentru compartimentul ATI, Obstretică ginecologie, un chirurg pentru secţia de Chirurgie şi Ortopedie infantilă, un specialist în medicină fizică la cabinetul de recuperare din ambulatoriu şi doi medici pe Urgenţe, dintre care unul pediatru pentru secţia UPU. Şi, bineînţeles, la aceste posturi de adaugă unul pentru medic pediatru şi unul pentru medic specialist ORL în cadrul Centrului de Sănătate Multifuncţional de la Pârscov, vacante încâ din luna martie de când s-a redeschis centrul.

DISTRIBUIȚI
loading...

1 COMENTARIU

  1. BAaa la ce toalete au aia la spital pleci mort mai mult decat viu
    Nu va e rusine cu cea mai mare unitate spitaliceasca …cand este un purcoi de infectie???
    Sa ai wc uri mai rele decat in orice wc public este inadmisibil.

Comments are closed.