• Teatrul „G. Ciprian” își readaptează repertorul pentru „Săptămâna altfel”

Teatrul „George Ciprian” vine în întâmpinarea publicului tânăr în perioada în care în care în toate instituțiile de învățământ se derulează, între 15 și 19 aprilie, programul Școala Altfel. Cu un repertoriu ales special pentru copii și elevi teatrul buzoian găzduiește marți, 16 aprilie,  spectacolul pentru copii „Păcală”, o producție despre eroul snoavelor populare românești cunoscut pentru umorul și istețimea sa.

Spectacolul, recomandat copiilor peste șase ani, va avea două reprezentații, de la ora 9,30 și 11,00. Prețul biletului este de 20 lei pentru grupuri organizate. Pentru bilete și informații suplimentare sunați la 0740.496.561.

Miercuri, 17 aprilie, Teatrul „George Ciprian” organizează Ziua Porților Deschise, ocazie cu care publicul larg va avea ocazia de a afla secretele ce se află în spatele unui spectacol. Vor întâlni oamenii care fac posibilă desfășurarea evenimentelor, vor putea face un tur al teatrului, prin culise, de a vedea unde și cum se pregătesc artiștii pentru intrarea în scenă, de unde și cum se manevrează luminile de scenă, sunetul, care sunt costumele pentru spectacole și cum se întrețin acestea, cine se ocupă de fiecare secțiune în parte, cum se face intrarea și ieșirea din sală, etc.

„La final vă invităm la o secțiune VR, în sala STUDIO. Veți putea urmăriți cu ajutorul ochelarilor Virtual Reality clipuri fimate în 360°, expoziție deschisă în cadrul proiectului Tele-Encounters. De asemenea, fotograful teatrului va avea grijă ca fiecare vizitator să rămână cu o amintire. Accesul se face pe bază de re­zervare, grup organizat.  Grupurile vor avea un număr maxim de 30 de vi­zitatori, iar turul va dura aproximativ 30 de minute! ­Re­zervări și informații: 0733.882.156”, se arată în cumunicatul Teatrului „G. Ciprian”.

Joi, 18 aprilie, pe scena teatrului buzoian se va juca  spectacolul „Magnolii și Cianură”, o comedie polițistă de Olga Delia Mateescu, un spectacol alert ce amintește de intrigile și enigmele Agathei Christie. Un spectacol labirint dar nu unul spațial ci unul cu ițe și ațe încurcate. În distribuție îi veți regăsi pe Carmen Tănase, Irina Ungureanu, Paul Chiribuță și Ionuț Chivu.

Pentru bilete și informații suplimentare sunați la 0740.496.561 sau 0733.882.156.

 

DISTRIBUIȚI
loading...