După ce buzoienii s-au prezentat astăzi în număr foarte mare la Consiliul Județean pentru a ridica invitații gratuite la spectacolul „Gașca Zurli Show”, conducerea Consiliului Județean a luat hotărârea de a organiza încă o reprezentație în aceeași zi, 30 mai. Decizia vine să acopere toate solicitările venite astăzi din partea buzoienilor.

Reamintim că „Gașca Zurli Show” este un cadou oferit celor mici de Consiliul Județean în preajma Zilei Internaționale a Copiilor. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor, iar accesul se va face pe bază de invitații gratuite oferite de Consiliul Județean. Inițial, spectacolul era programat să aibă o singură reprezentație, de la ora 17,00.

„Cererea de invitații a fost neașteptat de mare din întreg județul iar pentru a nu exista nemulțumiri și pentru ca toți copii care probabil din diverse motive nu au ajuns până acum la un spectacol susținut de Gașca Zurli am decis să organizăm o a doua reprezentație. Cel mai probabil aceasta va avea loc în aceeași zi de la ora 14.00”, a spus Petre Emanoil Neagu.

DISTRIBUIȚI
loading...