27 de ani
de presa libera
Marti, August 22, 2017 12:14 PM

Actualitate

Spărgători de locuințe din Cernătești și Smeeni, trimiși în arest

de Vali MARINESCU
Actualitate  |
17.03.2017, 00:00
461

   Patru indivizi din Cer­nă­tești, care la sfârșitul anului trecut au lăsat un localnic fără mai multe bunuri, au fost re­ținuți.

   Polițiști din cadrul Secției nr. 2 de poliție rurală Beceni au efectuat miercuri trei per­cheziții domiciliare pe raza localității, la persoane bănuite de comiterea furtului din lo­cuință.

   Fapta a fost sesizată poli­ției la finele anului trecut, de către un buzoian în vârstă de 61 de ani, care deține o casă de vacanță pe raza localității Cernătești.

   În urma perchezițiilor, poli­țiștii au ridicat mai multe scule electrice profesionale și materiale de construcție.

   Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că patru tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, ar fi sustras în mod re­pe­tat mai multe bunuri, din curtea locuinței persoanei vă­tămate, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 5.000 de lei.

   De asemenea, cei patru bănuiți ar fi fost sprijiniți în activitatea infracțională de alți doi localnici, în vârstă de 25 și respectiv 44 de ani.

   A fost întocmit dosar penal, iar față de cele șase persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Joi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunerea de ares­tare preventivă.

   De asemenea, polițiști din cadrul Secției 13 poliție rurală Smeeni, au identificat doi ti­neri bănuiți de comiterea mai mul­tor infracțiuni de furt din locuințe.

   Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că doi tineri, în vârstă de 22 și 28 de ani, din localitatea Smeeni, în perioada februarie - martie, ar fi pătruns în timpul nopții și prin efracție, în locuințele a trei consăteni, și ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 7. 500 de lei.

   Prejudiciul a fost recuperat parțial și predat persoanelor vătămate.

   A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infrac­țiu­nilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, iar față de cei doi bănuiți a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, cu propunerea de arestare preventivă.

   Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților și recuperarea prejudiciului.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Boris Becker va conduce tenisul masculin în cadrul Federației germane
Marti, August 22, 2017 12:01 PM

Legendarul tenisman german Boris Becker (49 ani), confruntat cu mari dificultăți financiare, va fi numit la conducerea tenisului masculin în cadrul Federației germane de profil (DTB), urmând să supervizeze și echipa de Cupa Davis a țării sale, informează presa germană.

Camera Deputaților vrea să achiziționeze camere de supraveghere HD de aproape 353.000 de lei
Marti, August 22, 2017 11:57 AM

Camera Deputaților vrea să achiziționeze componente pentru Sistemul Tehnic Integrat de Securitate, respectiv camere de supraveghere HD și înregistratoare digitale în valoare de 352.941 de lei.

KO Goetz, reprezentant de marcă al picturii abstracte germane, a murit la vârsta de 103 ani
Marti, August 22, 2017 11:52 AM

Pictorul Karl Otto Goetz, ale cărui lucrări abstracte au contribuit la revirimentul pe piața internațională a artei germane după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial și prăbușirea celui de-Al Treilea Reich, a murit la vârsta de 103 ani, a anunțat luni fundația sa, informează DPA.

Directorul Tel Drum, Petre Pitiș, la DNA
Marti, August 22, 2017 11:50 AM

Directorul societății Tel Drum, Petre Pitiș, s-a prezentat marți la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a participa la desigilarea sistemelor informatice ridicate în urma perchezițiilor efectuate de anchetatori.

China: Peste 4.000 de persoane evacuate din calea taifunului Hato
Marti, August 22, 2017 11:45 AM

Peste 4.000 de persoane au fost evacuate din calea taifunului Hato, cel de-al 13-lea fenomen meteorologic de acest tip din 2017, care înaintează spre coasta de sud-est a Chinei, informează marți Xinhua.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Aug, 11:14 Lumea de ieri și lumea de azi!
Pixelu razna a comentat pentru articolul Torţionarul Vişinescu se vrea liber ,,din motive medicale“:
Din aceeași categorie cu „nu suportă detenția” sau dementul ăla norvegian, Breivik, care a dat statul în judecată că este supus unui tratament inuman pentru că este izolat și nu socializează și i se încălzește mâncarea la microunde. Și statul norvegian a luat în serios plângerea. Demența este totală. Personajul are și pagină pe Wikipedia. Mai nou, și-a schimbat legal numele.
22 Aug, 10:46 Justitie divina...
Unforgiven a comentat pentru articolul Florina Stoian, revocată prin fax de ministrul Educației:
Florina Stoian,nu te supara,dar era si timpul sa fii schimbata!...La cate mizerii si abuzuri ai facut in perioada concursului pentru functia de director de scoala-2016,la cata incompetenta crasa ai demonstrat in ciuda inaltelor studii economice de la Academia din Brosteni,la cat rafinament intelectual ai afisat de fiecare data cand ai reprezentat invatamantul buzoian,la ce /in ce concurs de imprejurari politice ai obtinut postul!...Probabil e prea mult pentru tine si functia de director la gradinita "Boboceii din Micro III"...Sorry,Florina go home!
22 Aug, 10:13 Unde dai și unde crapă!
Pixelu corporatist a comentat pentru articolul Ministrul Educaţiei a desfăcut din greşeală contractul altcuiva când a demis-o pe Florina Stoian:
Observ o întreagă propagandă legată de faptul că: „A luat concursul, să-și ducă mandatul la bun sfârșit!”. Principial vorbind, este o cretinătate. Dacă câștigătorul concursului o ia razna în timpul mandatului este firesc să fie înlăturat. Că se pot face abuzuri, cum pare a fi și cazul de față, este cu totul altă discuție, care în principiu sunt generate de însăși natura legislației. Guvernarea corporatistă a fost legiferată tocmai pentru a legaliza abuzul.
Google PageRank Checker