Buzoianul a fost protagonistul emisiunii ”În centrul atenției“, moderată de Valeria Sitaru. La finalul discuției, Sorin a concluzionat că va fi mereu un căutător al momentelor unice.

60 de minute în fața lupei Valeriei Sitaru, una dintre cunoștințele mai vechi ale lui Sorin Șaguna, în urma cărora însăși profesorul de teatru a recunoscut că buzoianul este un geniu, un copil minunat și în același timp un om aparte, cum rar mai întâlnești printre adolescenții zilelor noastre. “Ești un om minunat“, a exclamat Valeria și emisiunea nu era decât la început. Sorin a vorbit în principiu despre începuturile lui în ale poeziei, despre cursurile alături de Mihai Constantin la Palatul Copiilor, despre profesorii săi de la Liceul de Artă “Margareta Sterian”, despre familie, soră, frate, mamă, tată și mai ales despre perioadele sale critice din viață, în special făcând referire la vârsta de 15-16 ani, când vrei să fii liber “ca pasărea cerului”. ”Mulțumesc în fiecare zi părinților mei că m-au înțeles, că mi-au respectat dorința de a fi liber, că m-au lăsat să fac ce doresc eu, adică să fiu pe scenă. Nu mi-a fost ușor tot timpul,  dar am răbdat, pentru că uneori am luat totul ca pe o joacă. Îmi place să fiu copil, aș putea fi mereu. Îmi place să vânez momente unice, cu persoane unice, iar acum trăiesc unul dintre ele”, a recunoscut Sorin, complimentând invitația Valeriei în emisiune.

    

     A fost ofertat de partide politice

      Nu numai apropiații din domeniul actoriei și al filmului au văzut în Sorin un mic geniu, un iubitor de frumos și un talentat scriitor, ci și oamenii politici au simțit puterea sa de convingere atunci când pledează pentru un țel, dar ofertele care au venit au fost refuzate, pe rând, la fel de rapid cum au venit. “Nu sunt făcut să fac politică, deși poate unii, la vârsta mea, să fie curtați de partide importante, ar fi acceptat. Nu mă văd în această meserie, eu am alte simțuri, spre altceva. Și poate v-ar părea că sunt nebun, dar eu îl simt uneori pe Dumnezeu, este cu mine și vorbesc cu el, așa am înțeles că politica nu este calea mea”, mai adaugă Sorin. În același timp, el recunoaște că se simte uneori exact ca în “mitul lui Sisif”, urcă, clădește, lasă în urmă ceva, dar poate prea puțin de apreciat la momentul respectiv. “Câteodată, mă simt Sisif, care nu degeaba a făcut drumul acela, drumul acela a fost cel care i-a adus celebritatea. Și eu am premii, cărți scrise, dar acestea nu sunt nimic în comparație cu alții. Fiecare dintre noi este un geniu, un posibil posesor de Oscar, doar că trebuie să ne descoperim și să tot cărăm piatra, până sus. Eu mai am mult de mers” , a concluzionat micul artist buzoian.

DISTRIBUIȚI
loading...