Consiliul Județean a publicat astăzi rezultatele concursului pentru ocuparea funcției de director al Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău. S-au înscris la concurs trei candidați: Sorin Burlacu (fost director al bibliotecii), Iulia Irimia (bibliotecar) și Elena Laura Chircă.

În urma celor două probe susținute, Sorin Burlacu a fost declarat câștigător cu media 8,40, în timp ce rezultatul Iuliei Irimia a fost de 7,75. Cel de al treilea candidat a obținut la prima probă (analiza proiectului de management) nota 5,38. Nota minimă pentru participarea la proba a doua (susținere proiectului de management) era 7.

Candidații au dreptul să formuleze contestații până la data de 23 mai.

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. Domnule E.N. ,
    Dumneata vorbești de ”contraselecție” ? Să-ți fie rușine. Acum câțiva ani ai ”câștigat” un concurs literar național fără să trimiți textul dumitale la concurs. Nici în ziua de azi nu l-ai trimit. Te-ai ”contraselectat”, carevasăzică!

  2. Între multele derapaje care sufocă România, una dintre cele mai „eficiente” tare care au grăbit subdezvoltarea, manelizarea vieții publice, deculturalizarea este perfidul proces de CONTRASELECȚIE a cadrelor practicat programatic în toate domeniile. Întrebați-l pe câștigătorul la loteria mediocrității ce profesie de bază a exercitat în afara funcțiilor conjuncturale ocupate și ce are el în comun cu cartea, cu biblioteconomia în special.

  3. 2 semne de intrebare. Cei doi candidati trecuti de etapa I, il cunosteau personal pe unul dintre membrii comisiei de concurs. Si e normal, avand in vedere faptul ca fac parte din aceeasi asociatie profesionala. Dar, interesant e faptul ca, e de notorietate prietenia dintre membrul comisiei de concurs si unul dintre candidati. Ghiciti care! Si amandoi fac parte din Biroul executiv al respectivei asociatii(a se vedea site-ul), ii unesc interesele personale si profesionale (?).
    Sunt si alte lucruri aparute in presa de-a lungul timpului, unele adevarate, altele, fiind supozitii, dar, la care, mai marii judetului au preferat ori sa inchida ochii, ori sa le considere nerelevante(?).
    Domnului castigator, sanatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieți comentariul dvs.
Introduceți numele dvs.