27 de ani
de presa libera
Sambata, Septembrie 23, 2017 04:56 AM
opinia-balcescu

Monden

Solista de muzică populară Ramona Banciu s-a căsătorit

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.09.2017, 00:00
3684
  • Nunta a avut loc la Buzău, în weekendul trecut, şi a avut invitaţi peste 200 de prieteni şi apropiaţi

   Are 23 de ani şi, week-endul trecut, a trăit cea mai frumoasă zi din viaţa ei. Este vorba despre Ramona Banciu, fosta componentă a trupei Chihlimbar, care a devenit mireasă.

   Ramona, pe care mai nou o cheamă Bălan, adoptă mai nou rolul de ursitoare la petrecerile private. Totuşi, buzoianca nu a renunţat la pasiunea pentru muzică nici în cea mai importantă zi a ei, la nunta proprie.

   „Această zi a fost plină de emoţie, atât pentru noi, cât şi pentru familiile noastre, pentru că ceilalţi doi fraţi ai mei, mai mici, au făcut deja nuntă. Şi nici în această zi nu am ezitat să cânt, deşi emoţiile erau copleşitoare. Şi mai ales pentru că m-a întrebat toată lumea dacă o să cânt, i-am ţinut puţin în suspans şi, pe la ora 3,00 dimineaţa, am făcut şi eu un program special. Alături de mine au fost colegii din Taraful Fraţii Cârneci din Buzău-, Valentin Cârneci şi Gina Ispas care mi-au făcut foarte multe surprize muzicale şi, pentru asta, îi recomand tuturor prietenilor care vor o nuntă de neuitat!”, a spus proaspăta mireasă.

   Ramona a ţinut să le mulţumească şi naşilor, oameni minunaţi, spune ea, cu un suflet bun, care nu au ezitat nici măcar o secundă când cei doi le-au propus să le devină părinţi spirituali.

   Deşi există o diferenţă de zece ani între ea şi soţul ei, Ramona spune că nu există păreri sau opinii în contradictoriu, cei doi înţelegându-se perfect din primele luni de relaţie. „Ursitoarea cea rea” din trupa Ursitoarele Fermecate colaborează cu formaţia Fraţii Cârneci din Buzău aproape în fiecare week-end, iar în cursul săptămânii se ocupă cu înfrumuseţarea doamnelor, ca şi cosmeticiană la salonul Beyoutiful.

Pe scenă la Zilele comunei Ţinteşti

    În ciuda programului încărcat, Ramona va avea timp şi de luna de miere, pe care şi-o va petrece alături de părinţii spirituali.

   „Ne-am întors la muncă, dar vom avea şi o escapadă, şi nu singuri. Luna de miere o vom petrece alături de naşii noştri, în zona Sibiului. Iar prin ianuarie vom mai pleca, cel mai probabil, în Maramureş, pentru că aş vrea să învăţ obiceiurile din acea zonă a ţării”, a mai spus Ramona. Şi până atunci, pe 10 septembrie, ea vă aşteaptă cu drag în comuna sa natală Ţinteşti, la zilele comunei, unde va cânta şi va promova o piesă în primă audiţie. Conform spuselor Ramonei, versurile sunt scrise de către profesorul Stelian Gri­gore şi exprimă în totalitate armonia satului românesc drag. Aşa că, petrecere frumoasă şi în acest weekend, alături de buzoianca Ramona Banciu!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

G4 cere ONU reformarea urgentă a Consiliului de Securitate
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:56 AM

Mai multe țări cer Organizației Națiunilor Unite să își reformeze Consiliul de Securitate. Subiectul, care revine periodic în dezbatere, a fost redeschis de așa-numitul grup G4 cu ocazia celei de-a 72-a Adunări Generale a ONU, relatează AFP.

DOCUMENTAR: Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:39 AM

Se spune că cei născuți în zodia Balanței ori au o familie numeroasă, ori sunt niște singuratici. La data de 23 septembrie, din punct de vedere astrologic, se face trecerea în această zodie, a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii. Se încheie pe 22 octombrie.

ZILE NAȚIONALE: Regatul Arabiei Saudite
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:36 AM

Regatul Arabiei Saudite, cel mai mare stat din Orientul Mijlociu, cu o suprafață de peste 2,1 milioane km pătrați, sărbătorește, la 23 septembrie, ziua națională - aniversarea constituirii Regatului Arabiei Saudite, în 1932, conform mae.ro.

CITATUL ZILEI
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:31 AM

SĂRBĂTORI RELIGIOASE - 23 septembrie
Sambata, Septembrie 23, 2017 03:17 AM

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
22 Sep, 23:27 Foarte interesant
Spectaculos! a comentat pentru articolul Buzoianca Anca Neculăiasa a devenit din model, stewardesă!:
Articole platite. Cine Doamne iarta-ma mai e si duduia asta si ce a facut pentru comunitate? Sa fim seriosi!
22 Sep, 19:59 Mizerabil om !
secuiu a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
Asta l-a prostit pe Basescu, o data atunci cand a fost pus sa distruga org .jud. PMP, si acum cand incearca disperat sa treaca la PNL sau PSD.Atat de mizerabil este incat nici ciumatii rosii nu-l mai primesc in randul lor.
22 Sep, 15:26 adevarul
max bengosu' a comentat pentru articolul Mocanu: ,,Social-democraţii manipulează chiar şi vremea“:
din textul lui mocanu nu-ti sare-n ochi mai pixelule,n-am spus ca portocalii sau liberalii au fost mai breji,da' judetul ala doar de ciuma aia rosie a fost condus(boscodeala,vasile)
Google PageRank Checker