27 de ani
de presa libera
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:32 PM

Monden

Solista de muzică populară Ramona Banciu s-a căsătorit

de Silvia HERGHELEGIU
Monden  |
06.09.2017, 00:00
4015
  • Nunta a avut loc la Buzău, în weekendul trecut, şi a avut invitaţi peste 200 de prieteni şi apropiaţi

   Are 23 de ani şi, week-endul trecut, a trăit cea mai frumoasă zi din viaţa ei. Este vorba despre Ramona Banciu, fosta componentă a trupei Chihlimbar, care a devenit mireasă.

   Ramona, pe care mai nou o cheamă Bălan, adoptă mai nou rolul de ursitoare la petrecerile private. Totuşi, buzoianca nu a renunţat la pasiunea pentru muzică nici în cea mai importantă zi a ei, la nunta proprie.

   „Această zi a fost plină de emoţie, atât pentru noi, cât şi pentru familiile noastre, pentru că ceilalţi doi fraţi ai mei, mai mici, au făcut deja nuntă. Şi nici în această zi nu am ezitat să cânt, deşi emoţiile erau copleşitoare. Şi mai ales pentru că m-a întrebat toată lumea dacă o să cânt, i-am ţinut puţin în suspans şi, pe la ora 3,00 dimineaţa, am făcut şi eu un program special. Alături de mine au fost colegii din Taraful Fraţii Cârneci din Buzău-, Valentin Cârneci şi Gina Ispas care mi-au făcut foarte multe surprize muzicale şi, pentru asta, îi recomand tuturor prietenilor care vor o nuntă de neuitat!”, a spus proaspăta mireasă.

   Ramona a ţinut să le mulţumească şi naşilor, oameni minunaţi, spune ea, cu un suflet bun, care nu au ezitat nici măcar o secundă când cei doi le-au propus să le devină părinţi spirituali.

   Deşi există o diferenţă de zece ani între ea şi soţul ei, Ramona spune că nu există păreri sau opinii în contradictoriu, cei doi înţelegându-se perfect din primele luni de relaţie. „Ursitoarea cea rea” din trupa Ursitoarele Fermecate colaborează cu formaţia Fraţii Cârneci din Buzău aproape în fiecare week-end, iar în cursul săptămânii se ocupă cu înfrumuseţarea doamnelor, ca şi cosmeticiană la salonul Beyoutiful.

Pe scenă la Zilele comunei Ţinteşti

    În ciuda programului încărcat, Ramona va avea timp şi de luna de miere, pe care şi-o va petrece alături de părinţii spirituali.

   „Ne-am întors la muncă, dar vom avea şi o escapadă, şi nu singuri. Luna de miere o vom petrece alături de naşii noştri, în zona Sibiului. Iar prin ianuarie vom mai pleca, cel mai probabil, în Maramureş, pentru că aş vrea să învăţ obiceiurile din acea zonă a ţării”, a mai spus Ramona. Şi până atunci, pe 10 septembrie, ea vă aşteaptă cu drag în comuna sa natală Ţinteşti, la zilele comunei, unde va cânta şi va promova o piesă în primă audiţie. Conform spuselor Ramonei, versurile sunt scrise de către profesorul Stelian Gri­gore şi exprimă în totalitate armonia satului românesc drag. Aşa că, petrecere frumoasă şi în acest weekend, alături de buzoianca Ramona Banciu!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii! Fii primul care comenteaza in legatura cu acest articol!

Stiri Agerpres

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a vorbit cu ambasadorul Italiei despre cazul româncei sechestrate
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:27 PM

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a vorbit, joi, cu ambasadorul Italiei, Marco Giungi, despre cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în peninsulă, anunță un comunicat al ministerului, transmis AGERPRES.

Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:25 PM

Grupul de social-democrați care lucrează în prezent la un nou proiect pentru PSD își va face publice ideile la începutul anului viitor, a declarat joi europarlamentarul Cătălin Ivan.

Rugby: Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Cel puțin o treime din membrii Consiliului federației internaționale de resort vor fi femei, începând de anul viitor, a anunțat joi conducerea World Rugby (WR), care a menționat că dorește să acționeze în continuare pentru egalitatea de gen la toate nivelurile organizației.

Dragnea anunță că nu va accepta invitația președintelui Iohannis de 1 Decembrie
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:23 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, joi, că nu va accepta invitația președintelui Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie, dar că va fi prezent la un alt eveniment dedicat Zilei Naționale.

Dragnea, despre moțiune: Ne-am îngrijit să avem colegi în sală, ca să le asigurăm cvorum
Joi, Noiembrie 23, 2017 16:22 PM

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat, joi, că textul moțiunii de cenzură a fost "plin de invective, de minciună" și a adăugat că parlamentarii PSD au fost prezenți în sală pentru a asigura cvorumul necesar.

OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
OPINIA, un sfert de veac de existență
mai multe poze »
TOP COMENTARII
CELE MAI CITITE ARTICOLE
23 Nov, 11:46 si-a vazut sacii-ncaruta
Muzgoci fripturistul a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Se vorbeste despre o euglena care s-a tarat toata viata sa-i fie cald lui si numai lui.A plecat sa distruga si Patarlagele precum a facut cu Nehoiu.Apropo;a inceput sa functioneze central din Nehoiu?
23 Nov, 11:28 De ce?
sorin a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
StimATA REDACTIE A ZIARULUI de ce nu mai postati comentariile la articolul de mai sus? A telefonat MUZGOCI sau dl.Ciolacu sa nu mai postati.Chiar daca nu mai postati,lumea stie cine este domnul Muzgoci.Dl Muzgoci=superficial,impostor .
23 Nov, 10:24 IMPOSTOR
NEHOIANUL a comentat pentru articolul Social-democratul Doru Muzgoci părăsește Consiliul Județean:
Da paraseste functia de consilier judetean,deoarece vrea sa ajunga dir.la ITM-BUZAU.Sa angajat la primarie la PATARLAGELE sa poata primi calitatea de functionar public.Referitor la spagile care le lua la PDL NEHOIU este perfect adevarat.
Google PageRank Checker