După concertul susținut anul trecut la Buzău, Smiley se întoarce în fața pu­bli­cului buzoian cu ocazia noului său turneu. „Smiley Omul” este prezentat de către organizatori drept cel mai mare turneu național al unui artist român. Concertul va avea loc la Buzău pe 30 octombrie, la Sala Sporturilor.

Alături de „cea mai tare trupă din sud-estul Europei”, artistul va parcurge aproape jumătate din țară. Vor fi 15 orașe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live, peste 50 de oameni în echipă, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați surpriză și acces liber la emoții, toate sub numele “Smiley Omul”.

„Turneul ăsta este despre și pentru oameni, cu emoțiile și cu bucuriile lor”

 „Într-o lume în care suntem încurajați să devenim roboți, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiți că ești așa cum ești, că ai limitări, că zilele nu-ți sunt mereu la fel, că tu ca om ești supus schimbării și evoluției, de fapt. Turneul ăsta este despre și pentru oameni, cu emoțiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esență, așa suntem”, a declarat Smiley.

Turneul va debuta în orașul natal al artistului, la Pitești, Buzăul fiind cel de al doilea oraș din cadrul noului turneu, care se va încheia pe 21 decembrie la Sala Polivalentă din București.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 16 iulie.

La Buzău artistul re­vine după concertul sus­ținut în martie 2018 la Sala Sporturilor, unde a avut loc un eveniment unic, o adevărată „Confesiune” muzicală, ce l-a avut drept protagonist pe Smiley și pe invitata specială, Ana Munteanu, câștigatoarea de la „Vocea României”, iar în deschidere a cântat și buzoianca Dora Gaitanovici.

Reamintim ca Smiley a cucerit inimile ascultătorilor cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur. Ulterior, artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică și a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b și hip-hop.

 

DISTRIBUIȚI
loading...