Consilierul judeţean social-democrat Silviu Nicoară este noul director al URBIS Serv, societate comercială cu capital integral al municipiului Buzău. El a promovat concursul pentru acest post, fiind, de altfel, singurul candidat care şi-a depus dosarul pentru a ocupa scaunul lăsat liber în vara anului 2016 de colegul său de partid şi din deliberativul judeţului, Petre Burada. Nicoară a susţinut pe 22 ianuarie, proba interviului, ultima din concursul care a mai prevăzut o primă etapă, cea a selecţiei de dosare, o simplă formalitate în condiţiile date.

Noul director al URBIS Serv este inginer silvic, absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Silvice din cadrul Universităţii “Transilvania” Braşov în anul 2000, şi al cursurilor postuniversitare de specializare în Informatică la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos” Galaţi în anul 2002. El a lucrat, timp de şapte luni, la Inspectoratul Silvic de Regim Silvic şi Cinegetic Buzău, iar din anul 2001 lucrează la Direcţia Silvică Buzău, în cadrul căreia a ocupat mai multe posturi, inclusiv cele de şef ocol silvic la Nehoiu, Râmnicu Sărat, Nehoiaşu şi Tisău.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

4 COMENTARII

  1. Cum altfel sa se obtina posturile in aparatul de stat si companiile de stat decat pe criterii PCR?
    Asa a fost de cand s-a inventat „conducerea”.
    Mai sunt unii care chiar cred ca exista „concurs” la posturi, in realitate nu e decat o simulare sa para ca exista sanse egale intre oameni, ceea ce e o minciuna. Cine a incercat sa se inscrie in concursuri stie ca e o simulare, la care castigatorul e uns cu mult inainte de a se simula concursul. In plus in multe cazuri daca iti arati intentia sa te inscrii incep sicanarile si amenintarile ca sa nu te pui cu sistemul ca o sa aiba grija sa te abuzeze.

  2. Dumneavoastra sunteti vecinul care se uita pe vizor si comenteaza din spatele usii…ce face X si Y. Degeaba nu au ajuns acolo..daca dvs va implicati in Buzau eu va sustin….

Comments are closed.